reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Bo wątróbka zawiera dużo toksyn. Watraba ogólnie z organizmu oczyszcza toksyny, ale sama je wchłania.
A to może ja mam tak wysoka ta hemoglobina bo jem tylko chleb żytni od 2 trymestru. W pierwszym nie mogłam na niego patrzeć bo mi było niedobrze i jadłam zwykły biały albo bulki no i wyniki mi się wtedy hemoglobiny popsuły. Z 13.4 spadło na 12.2 w miesiąc czy półtora...

Życiowa szczerze ci powiem, że nie potrafię dac ci sensownego argumentu. Gdzies czytałam o tym, ale nie będę sie kłócić skoro lekarka mówi, że można to pewnie ma racje:) ja tylko jestem mega ciekawa co mi moj powie o wynikach. Mi kazał jeść cielecine, wołowinę, pietruszke, szpinak. Problem polega na tym, że cieleciny nie tkne, raczej jem tylko drób. Po szpinaku i jarmuzu wymiotuje wiec z tych kilku rzeczy zostaje pietruszka, całe szczęście tą moge jesc i jeść:) dobrze ze mowisz o tej wodzie z cytryną wczesniej piłam, teraz znow spróbuje zacząć.
Te nasze dzieciaki wyjadaja z nas to co najlepsze

Hmmm ciekawe z tą watrobka, na pewno sporo racji masz Ewelinka. .. ja jednak lubię od czasu do czasu zjeść z cebulką ;)

taką karteczkę dostałam :) może któraś skorzysta :)

1469187576512.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469187576512.jpg
    1469187576512.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 373
Życiowa i dobrze, że sieje panikę! Hemog. jest Bardzo bardzo ważna! Norma jest i u mnie a przecież to może spaść w każdej chwili to też, dwa nigdy nie wiadomo co będzie po porodzie! :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Watróbka zawiera bardzo duzo wit A (Retinolu) która moze byc toksyczna dla bejbika:( żelaza najwiecej jest w mięsie czerwonym jesli go nie lubicie to trza tabletki bo w pietruszce to jest go troche za mało :(
Ja nienawidzę żelaza (a raczej moj żołądek ) mam nadzieje ze za tydzien moje wyniki beda ok:)
Wczoraj mialam szczepienia na krztusiec i ramie mnie boli:( mam wymówkę i nie sprzątam dzisiaj:)

Ostatnia edycja:
Życiowa i dobrze, że sieje panikę! Hemog. jest Bardzo bardzo ważna! Norma jest i u mnie a przecież to może spaść w każdej chwili to też, dwa nigdy nie wiadomo co będzie po porodzie! :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz racje Tekila gdzies czytałam, ze długotrwała niedokrwistosc moze powodować wady rozwojowe u dzieci

tekila ale ten mój wynik jest sporo po wyżej normy. zaraz wyjme do porównania wyniki z początku ciąży ;) czy mi tak bardzo spadło. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa tez mi sie wydaje, ze masz super wyniki. Moze chce Cie przygotować na poród, troche krwi stracimy...

Do góry