reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Niestety nie wiem co doradzić, nie każdy wynik na w ciąży takie same znaczenie, może część tych wyników nie będzie tak brana od uwagę?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

to u mnie hemoglobina 11,3 i od miesiaca biore TARDYFERON-FOL i powinno byc lepiej a nie jest dzis byłam u normalnego lekarza po recepte i mówiła ze w ciazy czesto tak bywa ze spada hemoglobina bo sie tzw rozciecza aby jej starczyło na cały ten cykl obiegu krwi

Faktycznie mój wynik jest mega wysoki przy waszych a moja gin juz panikę sieje... ja mam 12.7 a przepisała mi żelazo o dietę bogatą w żelazo. .. a przecież mam wynik w normie... nie rozumiem.
Sok z buraków, same buraki, watrobka, brokuły, szpinak, kaszanka, wołowina... to tylko niektóre produkty z mojej listy zawierające spore dawki żelaza. .. o chleb zytni jeszcze polecany jest :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale słuchajcie robiłam też osobno wyniki żelaza i wyszlo 140 gdzie norma zaczyna sie od 50 ....
Wątróbki podobno w ciąży nie wolno ? Jem buraki, pietruszki, pije sok z pokrzyw. Najgorsze, że mięsa nie lubie i musze sie zmuszać

Do góry