reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
@PatiMyszka1991 hejka miło że się odezwałaś ... mam nadzieje ze wszystko u ciebie dobrze i ze szybko zobaczysz 2 kreseczki a później pochwalić się bobaskiem .... następnym razem wszystko pójdzie dobrze :*

Paulina mam nadzieje ze utarlas uszy pracodawcom .... jak się czujesz kto u ciebie w brzusiu siedzi ...

Tekila trzeba się było odgrywa bezczelne sąsiadce :) ja tam bym jej tak dogadalas ze juz w życiu by się do mnie nie odezwała ... no ale ja i ten mój długi jezor :)

Ja w 1 ciąży w 20tc miałm 3- 4 kg na plusie a łącznie przytyłam 13 i bardzo szybko schudłam ... w dzień porodu juz 8 kg mniej ... (młody ważył 2800)
Teraz w 20tc ważę 900g więcej ... najpierw schudłam prawie 2 kg a tera wychodzę na przód ;) wszyscy się śmieją ze brzuch mi rośnie a wysysa inne części ciała :)

Ja w pierwszej ciazy mialam 25 do przodu. Teraz 8,5 tocze sie jak beczka. Czasem ludzie cos gadaja to mowie ze polknelam arbuza w calosci albo ze mam piwna opone. Wszyscy sie smieja i jest fajnie. Nie wkurzaja mnie pierdoly. Za to maz i rodzice mowia ze ladnie wygladam, najlepsi znajomi rowniez i gitara. A rozstepy mam jak na Wielkim Kanionie :p

reklama
Mi tez tak urósł w ciagu 2 dni ! Ale cale szczescie jeszcze daje rade sie golic!
Dziewczyny w hm jest taka promocja, ze jak wydacie 200 zl to dają rabat 20% i sa rozne kwoty, chyba 100 zl to 10% jakos tak. Na facebooku jest ich strona i trzeba pokazac przy kasie tylko ten kupon z fb. Moze którejś z was sie przyda :)

Do góry