reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Marlenka - śliczne masz dzieci ;-) ;)
poziomki - gastro to pewnie z nerwów, nie martw się na zapas, te badanie to pewnie tylko potwierdzenie, że jest tak jak być powinno ;-) ;)

10 lat czekałam na tą ciążę i chyba przez to, że jakby psychicznie już sobie ją odpuściłam to trudno mi jakoś teraz się ogarnąć i poczuć coś takiego no wiecie... a zamiast tego mam obawy czy będę umiała wychować to dziecko :-)
Nie martw się, też czekałam 10 lat i miałam podobnie. Dasz radę, będzie pięknie.

Poziomki oczywiście ze lekarz znajdzie ślicznego, zdrowego poziomkowego chłopczyka:) Jak sie dzisiaj czujesz?

Ja mam jakis nieoczekiwany przypływ energi dzisiaj i sprzatam, dziecko juz lepiej sie czuje dzisiaj bo zaczęła łobuzować czyli czas wracać do szkoły:)

Ja też w ciągu dnia śpię...z nudów :-) :-) :-) nie lubię tv , książki same do mnie nie chcą przyjść więc śpię z dwie godziny :-) :-) byłam na działce od 16 ale u moich rodziców taaak gorąco, że masakra :-) na swojej nie chciało mi się samej siedzieć, więc po 2h uciekłam do domu gdzie mam tak przyjemnie chłodno :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Upał duszno a przed nami dziewczyny całe lato macie jakies sposoby na ochłodzenie dzis siedziałam na działeczce było super bo był wiaterek ale wczoraj to jedna wielka porażka

Wiktoria to zależy co dla kogo jest upałem :-) moja przyjaciółka zdejmuje podkoszulki przy ok 25-6 stopniach :-) a ja przy 27-8 umieram jak mam siedzieć w słońcu :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry