reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej matki,

U mnie weekend po za domem, bo upał jak cholera, 30 stopni w maju to jak dla mnie przesada :sorry:

Gratuluję tym które dowiedziały się kto w brzuchu siedzi :laugh2:

Moja Mila nad morzem ale jej zazdroszczę :cool2:

no i skończyłam wczoraj sowe, mąż mi pomagał, wyszło super :tak:

Załączniki

• 20160523_185557.jpg
    20160523_185557.jpg
    982,5 KB · Wyświetleń: 94
Obudzil mnie maz po 6 bo sam wstawal spijam kawke no i co za botwinke sie biore hehe:) w takie upaly niewiadomo co jesc i po pierwsze ubierac musze zaraz w szafie poszperac za kieckami letnimi:)

Śliczne te Twoje Aniołki!!! :D Również w niedziele uczestniczyliśmy w Komuni ale jako goście. Kościół był do przetrwania... Gorzej później wysiedziec na krzesełku cała imprezę :) w taką piękna pogodę.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Milka masz talent ! Cudowna sowa

Ja dzis juz w pracy kawke pije:) rano bylam na badaniach krwi i od razu zbadali mi cukier. Mloda wierci sie i kreci i chyba uciska na cos bo dyskomfort czuje w brzuchu. Chybs mi brzuch wysadzi niedlugo bo tak mnie ciagnie, ze masakra. My po jutrze nad morze prosze trzymac kciuki za pogode :)

Marlenka ale masz śliczne dzieci:) ja komunie mialam w zeszłym roku wiec wiem jaki to stres, chociaż w Anglii spokojniej sie ja obchodzi.

Milka ale ty zdolna jestes! Piękna ta sowa, moja w piatek ma przyjść do szkoły przebrana za dzikie zwierze wiec szybko cos przez internet zamówić musiałam bo ja to dwie lewe ręce mam :(

Tekila nic sie nie martw Chyba każda z nas ma czasem takie ciążowe rozterki, bedziesz najlepsza mama dla swojego maluszka:)

Miłego dnia kobietki, korzystajcie z pięknej pogody, ja w pracy siedzę :(

reklama
Milka sowa zajefajna

Marlenka śliczne te Twoje Aniołki :)

Wiktorka zazdraszczam bo uwielbiam morze:)

Czekam na dziewczynę która przyjedzie po kotka i muszę kupic Idzie buty do szkoły.
Wczoraj myślałam ze zejdę. Od rana nie miałam apetytu i lekkie mdłości ale im bliżej wieczora tym gorzej i zeby nie było tak wesoło to dostałam mega biegunki[emoji24]

Jutro badania, ale mam nerwa[emoji19] mam nadzieje ze lekarz nic nie znajdzie [emoji17]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Do góry