reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

W zime brr to powinno wtedy nazywac sie biała szkoła a nie zielona szkoła .Mnie to czeka za dwa lata az sie boje bo teraz tak porobili ze komunia i potem po białym tygodniu zielona szkoła chodzi tylko o finanse jestem ciekawa ile mnie to bedzie kosztowac bo to nie tylko opłata ale trzeba wszystkiego pokupowac i jeszcze jej dac do portfela.Miłka ile cię tak mniej więcej to wyniosło?

reklama
Sama opłata za Zieloną Szkołę to 1158,00 PLN po dofinansowaniu z UM, czyli jak za 2 tygodnie to nie jest tragicznie. Samo dokupienie reszty fajansu + kasa do kieszeni to około 800 PLN.

Nie ma co sie zamartwiac to dopiero za dwa lata .Teraz mysle jak jej zorganizowac wakacje zeby sie nie nudziła bo w tym roku nigdzie sie nie wybieram bo kregosłup niepozwala

Dziewczyny Wasze dzieci chodzą do szkoły w pl?? Bo pierwszy raz słyszę o ZS na dwa tygodnie!! Jadą nauczyciele że szkoły???

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No powiem ci tak wcale im nie zazdroszcze byłam dzis na wycieczce z cory klasą masakra ile trzeba sie powiem brzydko owkurw... przy dzieciach a tu całe dwa tygodnie masakra

reklama
Uff dobrze, że wiesz o czym mówię :-) często słyszę opinie, że nauczyciele mają takie fajne darmowe wycieczki :-) a to jest głównie mega stres, żeby nikomu nic się nie stało.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry