reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witajcie pogoda okropna ale dzis sie wyspałam całe łoże dla mnie meza nie ma pojechał na weekend do mamusi ,ale narobiłyscie mi smaka na te lody z mcdonalda ,idziemy z cora na 10 na dzien strazy pozarnej a potem od 16 noc muzeum sie zaczynacjak bedzie w miare pogoda nie bedzie padac to pojdziemy

Witam sie z rana.u mnie dzisiaj szaro buro i ponuro.wstalam rano ale nadal sie obudzic nie moge.dziewczynki moze wy znacie jakies przepisyna pyszne ciacha ktore mozna upiec na komunie.za Tydz w niedziele czeka mnie ta uroczystosc .juz bym chciala miec to za soba .kupe ganiania szykowania przygotowywania.dzieciaki Zestresowane.mam takie pytanko jak wasze cisnienie moje ostatnio jest ttoche wyrzsze niz zwykle 136/85 utrzymuje sie tak juz pare dni do tego strasznie mi nogi puchna .juz nie chce myslec co bedzie jak beda upaly .bede wygladala jak balon

Marlenka - mi ciasta na komunie piekła koleżanka, miałam sernik z czekoladą i pijaną śliwke i do tego patery z pokrojnymi różnymi owocami polanymi czekoladą ( takie bardziej pod dzieci) + oczywiście tort już z cukierni. Chyba bym nie dała rady z pieczeniem.

Na puchnięcie dużo pij wody, napar z pokrzywy, zielona pietruszka do wszytskiego no i odoczywaj z nogami u góry.

Betka a co ci tak zle dzisiaj?
no niewiem już trzeci dzień tak mam, że wstaje rano i mnie wku......wszystko nie chce mi się śmiać nawet....chyba to ta pogoda hehe na coś muszę zgonić...dziś ciemno szaro pewnie będzie padało...nic ubieram się i idę na zakupy zaraz dziewczyny

Marlenka ja to w ciastach najlepsza nie jestem:( tylko takie proste potrafię ale poziomki sie zna, moze ona cos doradzi:) a moze zamów gdzies ciasta jak Milka radzi i tak masz duzo na głowie

Betka zakupy najlepsze na zły humor no i cos słodkiego oczywiście:)

Beatka to niestety pewnie te hormony ciążowe :-)

Ja dziś spałam u rodziców bo mąż na nocce a ja wyjątkowo miałam dość bycia samą :-) ech zapomniałam, że mój tata wstaje skoro świt i już o 7 był na nogach... po czym "cichuteńko" wszedł do mnie bo coś tam zostawił ale przecież nie chciał mnie obudzić..Po 5 minutach wszedł sprawdzić czy nie zasłonić mi okien a po kolejnych 5 czy bym jednak śniadania już nie zjadła he he :-) tak więc wstałam skoro świt :-)
W ogóle to ubaw miałam bo jak wczoraj przyszłam to mama od razu , że o brzuszek już widać, że traki już widoczny- a ja, że spoko to po całym dniu a rano będzie malutki..... no i wstaje rano i patrzę w lustro... a tam było jak jest?! :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz wrociłam z tych dni strazaka niedosyc ze pogoda do du,, to jeszcze nic ciekawego dla dzieci nie ma moja postała popatrzała i chciała juz isc do domu podrodze zrobiłysmy drobne zakupy i gotujemy powoli obiad

Do góry