reklama
swistak34
Fanka BB :)
Witajcie pogoda okropna ale dzis sie wyspałam całe łoże dla mnie meza nie ma pojechał na weekend do mamusi ,ale narobiłyscie mi smaka na te lody z mcdonalda ,idziemy z cora na 10 na dzien strazy pozarnej a potem od 16 noc muzeum sie zaczynacjak bedzie w miare pogoda nie bedzie padac to pojdziemy
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Witam sie z rana.u mnie dzisiaj szaro buro i ponuro.wstalam rano ale nadal sie obudzic nie moge.dziewczynki moze wy znacie jakies przepisyna pyszne ciacha ktore mozna upiec na komunie.za Tydz w niedziele czeka mnie ta uroczystosc .juz bym chciala miec to za soba .kupe ganiania szykowania przygotowywania.dzieciaki Zestresowane.mam takie pytanko jak wasze cisnienie moje ostatnio jest ttoche wyrzsze niz zwykle 136/85 utrzymuje sie tak juz pare dni do tego strasznie mi nogi puchna .juz nie chce myslec co bedzie jak beda upaly .bede wygladala jak balon
Marlenka - mi ciasta na komunie piekła koleżanka, miałam sernik z czekoladą i pijaną śliwke i do tego patery z pokrojnymi różnymi owocami polanymi czekoladą ( takie bardziej pod dzieci) + oczywiście tort już z cukierni. Chyba bym nie dała rady z pieczeniem.
Na puchnięcie dużo pij wody, napar z pokrzywy, zielona pietruszka do wszytskiego no i odoczywaj z nogami u góry.
Na puchnięcie dużo pij wody, napar z pokrzywy, zielona pietruszka do wszytskiego no i odoczywaj z nogami u góry.
betkaa88
czemu fajne "były" ? teraz jest fajniejszy mój kotekAle były fajne te awatary u betki i Agnieszki.
betkaa88
no niewiem już trzeci dzień tak mam, że wstaje rano i mnie wku......wszystko nie chce mi się śmiać nawet....chyba to ta pogoda hehe na coś muszę zgonić...dziś ciemno szaro pewnie będzie padało...nic ubieram się i idę na zakupy zaraz dziewczynyBetka a co ci tak zle dzisiaj?
Agica:)
Marlenka ja to w ciastach najlepsza nie jestem tylko takie proste potrafię ale poziomki sie zna, moze ona cos doradzi a moze zamów gdzies ciasta jak Milka radzi i tak masz duzo na głowie
Betka zakupy najlepsze na zły humor no i cos słodkiego oczywiście
Betka zakupy najlepsze na zły humor no i cos słodkiego oczywiście
tekila85
Beatka to niestety pewnie te hormony ciążowe :-)
Ja dziś spałam u rodziców bo mąż na nocce a ja wyjątkowo miałam dość bycia samą :-) ech zapomniałam, że mój tata wstaje skoro świt i już o 7 był na nogach... po czym "cichuteńko" wszedł do mnie bo coś tam zostawił ale przecież nie chciał mnie obudzić..Po 5 minutach wszedł sprawdzić czy nie zasłonić mi okien a po kolejnych 5 czy bym jednak śniadania już nie zjadła he he :-) tak więc wstałam skoro świt :-)
W ogóle to ubaw miałam bo jak wczoraj przyszłam to mama od razu , że o brzuszek już widać, że traki już widoczny- a ja, że spoko to po całym dniu a rano będzie malutki..... no i wstaje rano i patrzę w lustro... a tam było jak jest?! :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś spałam u rodziców bo mąż na nocce a ja wyjątkowo miałam dość bycia samą :-) ech zapomniałam, że mój tata wstaje skoro świt i już o 7 był na nogach... po czym "cichuteńko" wszedł do mnie bo coś tam zostawił ale przecież nie chciał mnie obudzić..Po 5 minutach wszedł sprawdzić czy nie zasłonić mi okien a po kolejnych 5 czy bym jednak śniadania już nie zjadła he he :-) tak więc wstałam skoro świt :-)
W ogóle to ubaw miałam bo jak wczoraj przyszłam to mama od razu , że o brzuszek już widać, że traki już widoczny- a ja, że spoko to po całym dniu a rano będzie malutki..... no i wstaje rano i patrzę w lustro... a tam było jak jest?! :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Tekils piękny masz brzuszek. Ja dzis sie czuje jakbym.balon polknela, wzielam 2 nospy moze przejdzie.
reklama