reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

u mnie też pewnie 3 dziołszka siedzi, mąż się łudzi, ż jest inaczej :-p:laugh2::eek:
Miłka u mojej koleżanki gdy dowiedziała sie ze bedzie trzecia dziewczynka i była z mężem na usg mowi do niego i znowu zrobiłeś dziewczyne ten przy ginekologi zrobił sie czerwony jak burak a na to lekarz jak ma forme na pustaki to nagle cegły pani nie zrobi jaki ubaw mamy do tej pory z tego

reklama
Świstak, dobre! Biedny chłop ;)
Ja to bym chciała dziewuszkę ;)

Dzień dobry skarbki ;)
Wczoraj parę godzin miałam z życia. Chyba musiałam coś zjeść, bo dostałam biegunke i bole żołądka :/
Ale przespałam się i wszystko gra ;)
Oglądałam wczoraj online wózki i łóżeczka... Ale się napalilam [emoji23]
Jeszcze parę dni i jak się w końcu potwierdzi co tam mam, zakupy będę robiła pełną parą ;)
Idę robić śniadanko... Któraś ma ochotę na pyszną kawkę? [emoji14] [emoji14]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :)
Ja poproszę kawe albo lepiej melisę na uspokojenie, zaraz ide do szpitala powtórzyć usg trzymajcie kciuki dziewczyny za mojego synusia

hej dziewczyny:)
agica trzymam mocno kciuki:)
ja już po śniadaniu teraz kawkę spiję i mam zamiar wyruszyć na rynek i do galerii coś dla dzidzi kupić:)

Dzieki dziewczyny, wszystko ok wezwali mnie bo tydzien temu było za późno na to to badanie przeziernoesci karku:( a ze ja po 35 roku to stwierdzili, ze musza zrobić inne badania i przyjrzeć sie maluszkowi. Teraz do 10 dni na wyniki musze czekać a le mysle ze bedzie dobrze

reklama
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    539,4 KB · Wyświetleń: 321
Do góry