reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
Nie wiem gdzie tego siusiaka szukac ale gratuluje.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Betkaa u mnie ze wszystkiego chlopak[emoji23]
Aria nie dziękuje co by nie zapeszyc[emoji41]
Agica kciuki zaciśnięte ale dobrze ze lekarze przezorni
Do bólu głowy który cieżko wytrzymać w nocy dołączył ząb a rano ucho[emoji24] Mam dość!
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Aria nie dziękuje co by nie zapeszyc[emoji41]
Agica kciuki zaciśnięte ale dobrze ze lekarze przezorni
Do bólu głowy który cieżko wytrzymać w nocy dołączył ząb a rano ucho[emoji24] Mam dość!
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Wiktorka88 O
Agica super !!
tekila85
Beatka nie dzwigamy! :-) chyba, że za kilka miesięcy bobasa :-)
Ja właśnie się ogarnęłam i wyjdę na szybkie zakupy obiadowe..
Macie jakieś pomysły na śniadania? Jakiś rano wszystko w siebie muszę wmuszać ...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie się ogarnęłam i wyjdę na szybkie zakupy obiadowe..
Macie jakieś pomysły na śniadania? Jakiś rano wszystko w siebie muszę wmuszać ...
PerseaNigra
Zżarłam kanapki z masłem i dżemem. Nigdy tak nie jem ale dziś był wyjątek. Popijam kawą z mlekiem
Wiktorka88 O
Czyli nie tylko ja kawke pije ja rano kanapki jem najczeciej, tekila sprobuj moze owoce z jogurtem rano ?
reklama
tekila85
Wiktorka spróbuje jutro rano! Bo już naprawdę nie wiem co jeść żeby było mi dobrze...:-)
Taa no poszłam po obiad a wróciłam z tona ciuchów :-) :-) :-) Man na dole ciucholand z taką mega dziewczyną, którą na super oko do ciuchów i zawołała mnie po jeansową ciążowa sukienkę na szelkach a wyszłam z tona innych rzeczy jeszcze...ech :-) Kurczę kiedyś omijałam łukiem takie sklepy ale pewnego dnia weszłam do niej i szafa pęka w szwach :-)
Taa no poszłam po obiad a wróciłam z tona ciuchów :-) :-) :-) Man na dole ciucholand z taką mega dziewczyną, którą na super oko do ciuchów i zawołała mnie po jeansową ciążowa sukienkę na szelkach a wyszłam z tona innych rzeczy jeszcze...ech :-) Kurczę kiedyś omijałam łukiem takie sklepy ale pewnego dnia weszłam do niej i szafa pęka w szwach :-)