reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Agica czekam do 17 maja
Ja dostałam rozstępów tylko w 1 ciazy a używałam najlepszych kremów. Niestety to kwestia genów zreszta tak samo jak żylaki
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Ja dostałam rozstępów tylko w 1 ciazy a używałam najlepszych kremów. Niestety to kwestia genów zreszta tak samo jak żylaki
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
swistak34
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam od lekarza jak wczesniej pisałam ze wygladambokropnie nie moge sie malowac bo wyskakuja plamy i niby to ze dziewczynka odbiera urode a lekarz dzis powiedział ze będzie chłopak wiec niema reguły była ze mna córa i mąż na usg uszczęśliwieni ze to będzie chłopak
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Paulina przeciwzmarszczkowy oczywiście to mi juz 37 wiosna leci
buziak, mam tu równolatkę
mnie ciąża też odmładza, twarz mi się fajna zrobiła i to by było na tyle
tez chciałam kupić bio oil ale jednak zdecydowałam się na tołpę mum krem na rozstępy
Ja się smaruję zwykłym olejkiem, jak rozstępy mają wyjść to wyjdą wszystko jedno czy smaruje się kremem za 10 czy 200 PLN.
Właśnie wróciłam od lekarza jak wczesniej pisałam ze wygladambokropnie nie moge sie malowac bo wyskakuja plamy i niby to ze dziewczynka odbiera urode a lekarz dzis powiedział ze będzie chłopak wiec niema reguły była ze mna córa i mąż na usg uszczęśliwieni ze to będzie chłopak
wielkie gratulacje, u nas 2 dziewczyny w domu przydałby się siusiak
reklama