reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Helloo doczytałam i tutaj.

Już zapomniałam.co komu miałam.napisać ale napewno witam wszystkie nowe dziewczyny;)

Katar mam po pas. A młody szaleje czyli znaczy że Już z nim jest ok.
Czuję się jakby po mnie walec przejechał czosnek i cebulę to Cuc ode mnie na kilometr.

Mąż przyszedł z pracy i mówi że wyglądam jak zbity pies no hellooo dzięki!!!! Ale herbatkę zrobił dzieckiem się zajął

Nie udzielam się tu zbytnio jestem na zamkniętym. Ale ile mogę ttle nadrabiam. Pozdrawiam was ;)

reklama
Cherry90 miło Cię poznać:)
też ostatnio się czułam jak z tyłka wyjęta miałam katar oczy załzawione gardło bolało i kichałam bez przerwy nie wiem czy to uczulenie czy co ale na szczęście mi przeszło bo byłam nie do życia i najgorsze, że nic za bardzo wziąć nie mogłam także walczyłam z herbatkami wodą morską itd itp
Zdrówka życzę!

Jejku dziewczyny nie nadążam za wami czytać, wracam z pra y a tutaj 5 nowych stron... :) dziekuje za ciepłe przyjęcie :) "Poziomki" dziękuje za dobrą radę :) bardzo ciesze się z Naszego dzidiusia na ostatnim usg (13 tydzien) cos lekarzowi mrugnęło.i powiedział że chyba będzie synio !!!

Ale spodnie meeega te jeanse :p Ja kocham leginsy i czy w ciąży czy nie to non stop bym w nich chodziła :D ale jakieś jeanse też muszę kupić... aż się boję iść i rozmiar wybrać . :p

Laski po 12 tyg. Lekarz zmienił Wam witaminki już? Ja teraz biorę MAMA DHA. Nic po za tym. W jednej kapsułce znajduję się : DHA, kwas foliowy, jod, wit D , Magnez. Wy co stosujecie teraz?

reklama
Cześć :-)
Widzę, że szalenecie że spodniami-a nie wolicie sukienek? Wygodnie, nic nie gniecie :-) ja tam 90% czasu spędzam w sukniach i jest błogo :-)
Mam jedne spodnie z pasem tak w razie w ale to chyba już taka ostateczność u mnie będzie :-)
Jak tam samopoczucia? Bo u mnie znowu kiepsko, brak apetytu... maż już kombinuje mi mikstury różne(w sensie koktajle) żeby zaczęła coś na wadze przybierać bo poza tym mini brzuszkiem jak się najem to waga nie poszła nic w górę...a to już dziś 12tc...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry