reklama
larkaa
Fanka BB :)
padłam ze śmiechua jak Was nadrabiałam biedak mój mamy wolał ze chce siku nie zdążył do kibelka zasikał wszystko a jak doleciałam do toalety to jeszcze mu siusiaka klapa przyczasnełam
madziorek30
padłam ze śmiechu
a dodam ze to jeszcze było u siostry nie miałam zapasowych spodni tylko majtki musilam lecic do sklepu po spodnie dobrze ze mieszka w centrum a w skarpetach wracał od siostry dała mu stópki a pietę miał na wysokości kolan prawie ;p
Magda86Poznań
Marta musimy :-) :-) :-) :-)
Tola81
Jest nielegalne ani za zgodą ani bez zgodyPierwsze słysze o takiej praktyce, w ogóle wydawało mi się że w PL podwiązywanie jest nielegalne.
Wesoła Kobietka
O juz mi sie przypomnialo co mialam jeszcze napisac. Gdy bylam w ciąży w szpitalu chwile leżała ze mna młoda dziewczyna 24lata i powiedziala, ze bedzie miala 4 cc ! Pierwsze dziecko urodzila majac chyba 18 lat. Mówiła, że juz przy trzeciej cc miala troche niebezpiecznie i wlasnie, że jej sugerowali by sobie podwiazala jajowody.
Wesoła Kobietka
Tak sobie to zapamietalam ten jej wiek bo w szoku bylam, ze juz czwarta cc w tym wieku.
reklama
Doczytałam. .. uff ile tego było a tylko kilka godzin mnie nie było.
Po przyjmowała zaproszenie. Co widziałam bo tyle tego było a ja tylko z telefonu teraz. Jutro ogarnę resztę ...
Tola dzięki za tematy na zamkniętym ... za chiny nie mogłam tego znaleźć jak to zrobić
Madziorek30 padłam .... biedaczek mamusia siusiu ka mu przytrzasnela. ...
Przypomniało mi się jak mój uczył się jeździć na rowerze, i hamując zeskoczyl i jajka o ramę obil .... zdziwiony to mnie dlaczego mamusiu tak boli a ja głupia wyrodna matka się śmiałam z dziecka :/
2 godz na zebraniu rady rodziców spędziłam o którym dowiedziałam się 20 min przed rozpoczęciem :/ i jeszcze takie nudy ....
Patka ja też tylko przeziernosc u mojej gin
Po przyjmowała zaproszenie. Co widziałam bo tyle tego było a ja tylko z telefonu teraz. Jutro ogarnę resztę ...
Tola dzięki za tematy na zamkniętym ... za chiny nie mogłam tego znaleźć jak to zrobić
Madziorek30 padłam .... biedaczek mamusia siusiu ka mu przytrzasnela. ...
Przypomniało mi się jak mój uczył się jeździć na rowerze, i hamując zeskoczyl i jajka o ramę obil .... zdziwiony to mnie dlaczego mamusiu tak boli a ja głupia wyrodna matka się śmiałam z dziecka :/
2 godz na zebraniu rady rodziców spędziłam o którym dowiedziałam się 20 min przed rozpoczęciem :/ i jeszcze takie nudy ....
Patka ja też tylko przeziernosc u mojej gin