reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Asia, szkoda, ze tak na drugim planie jestescie, ale nie daj sobie odebrac przyjemnosci z torcika ;) Zawsze jeszcze mozecie zaprosic przyjaciol ;)

reklama
@Liv_NL super pomysł z tortem :) U mnie by nie dało rady, mąż ciekawy i już na badaniu wyciągnąłby pewnie od lekarza ;)

Dziewczyny, które biorą lutkę lub dupka, do kiedy macie zalecenie przyjmować progesteron?

@LIV pokazałam.m jak przyszedł z pracy stwierdził ze wytrzyma i chce taki na rocznice ślubu

@Lucky ja biore to i to narazie bez odstawiania ale u mnie dopiero 9t 4 dz

Uwaga uwaga a teraz.hit wieczoru zdjecie pt Kochanie załóż dziś coś sexi do łóżka jak wszedł o mało sie nie udusił:-) :)

Załączniki

• 2016-03-31_00.02.02.jpg
    2016-03-31_00.02.02.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 108
@Nevka przytulam Cię mocno i super ze się odezwałaś. Ja zaszłam w ciążę 3tyg po zabiegu ale to było nieświadome :p byłam pewna ze nie było owulacji przed @ a okazało się zupełnie inaczej i tym oto soodovemmam mojego małego kochanego urwiska :)
Ale od razu napiszę że jesteś młodą kobieta z tego co kojarzę świeżo po ślubie więc macie jeszcze czas, nacieszcie się sobą i jeszcze będziecie mieli gromadke dzieciaczków :) daj mężowi czas bo on na pewno też to przeżył tylko jak to facet nie chciał tego tak okazywać.

@ala0102 ja nic nie pisze o mdlościach bo co pomyślę że to już koniec to witam się rano z WC.

@papciarkowa a masz możliwość kontaktu tel. Ze swoją gin tak jak Persea pisała zawalone zatoki same nie przejdą i może być tylko gorzej.

@Liv_NL extra pomysł!!!!

Ja od 3 nie śpię :p bo mi się już nie chce ale może jeszcze się zmusze bo jak o 5.40 zadzwoni budzik to będę ryczec i pewnie wtedy podusia mnie nie puści.

lucky ja już od 2 tyg nie biorę, najpierw lekarz mówił, żeby zejść z 2 tabl na 1 tabl dziennie i odstawić :)
Kwas foliowy biorę w jednej tabletce z witaminami które kazał mi brać lekarz- mama dha :)
Super pomysł z tortem, ale ja bym nie wytrzymała ja z tych niecierpliwych i oczywiście rodzinka też po prenatalnych od razu o płeć się pytała haha więc u mnie by tego czekania nie przeżyli :D
Papciorkowa padłam ! :D

Hello

Dawno mnie nie było ale całkowicie zaniemoglam :-( z zapalenia gardła dostalam zapalenia zatok i myślałam ze się wykoncze nie znałam takiego bólu szczególnie przy schylaniu myślałam ze glowe mi rozsadzi skończyło się na antybiotyku strasznie bałam się brak ale moja Pani dr i gin powiedzieli że infekcja jest gorsza dla dziecka niż antybiotyk. W piatek byłam u ginekologa i malusze ma się dobrze 4cm i 15. 04 mam usg prenatalne :-)

Luckychoice, w ciazy z córeczką brałam do 16 tyg ale stopniowo odstawialam najpier po 3-2-1 i pół tabl ;-)

Papciarkowa ale czad z tymi butami :-) Jak Twoje zatoki ???

Liv kurde pomysł meeeega! Aż stwierdziłam ,że ja też tak chcę ;p Ale zrobilibyśmy tylko to dla siebie bo moja mama już wyjechała, tata jakoś mega optymistycznie nie jest nastawiony do ciąży a teściowie mają już jednego wnuka co widać, że ewidentnie im wystarcza. My zawsze jesteśmy na dalszym planie. A mój tata to by chciał żebyśmy my już dom mieli pracę w której będziemy zarabiać po 6 tys. i żebym w końcu mgr zrobiła ale no cóż nauka w naszym kraju jest kosmicznie droga.. :(
Ja zaczynam 12 tydz. czuję się lepiej, choć szybko się męczę. Często muszę odpocząć. Nadal bolą piersi i sporadycznie czuję kłucie w podbrzuszu. Ostatni raz wymiotowałam tydz temu na spacerze z psem :p Mąż się śmiał, że sąsiedzi będą gadać, że pijana po osiedlu chodzę :p

Nie znam twoich teściów ani rodziców, takie nastawienie na hajs nie jest super, inni rodzice modlą aie latami by ich Sieci dały im wnuka, wnuczka. Jeśli Chodzi o teściów to wydaje się że jak już będzie bliżej porodu, jak zobaczą dzidziusia to będzie radość. Nie myśl o tym albo uwierz mi ze się zmieni. W przypadku Twoich rodziców rowniez. Też podalabym przykład swój, o jednych i drugich ale nie na otwartym :-)

reklama
Heloł :D
Piękne słoneczko u mnie dziś,ale piździ jak za cara.. :/
Dziś przeszłam samą siebie :D wracałam z przedszkola i wzruszyłam się na widok matki z dzieckiem przed wejściem do p-la patrzącej na drugie dziecko idące do szkoły i przechodzące przez pasy :D :-D

Mdłości nie miewan tfu tfu ogólnie nic nie miewam tfu tfu ;) tylko macica mi się rozrasta i wczoraj myślałam,że oszaleje tak mnie kuło i bolało,zobaczymy jak dziś będzie,pogoda inna to może przeżyję.

Nevka
fajnie,że napisałaś jakaś telepatia chyba,bo akurat wczoraj po południu myślałam o Tobie. Myślę,że Twój mąż nie okazuje bólu,ale bardzo to przeżył,trzymaj się życzę Ci dużo siły i wytrwałości i dużo słonka na niebie i w serduchu :*

Liv pomysł ciekawy,ja bym tę kopertę otworzyła ;) a mój mąż na bank by nie wytrzymał. Córci też fajny przekaz daliście :) śliczną ją masz :)

Marlenka ja mam jedną ciążę za sobą,ale już mogę powiedzieć,że każda ciąża jest inna. Jak masz chęć i potrzebę to marudź czasem to pomaga :)

Papciarkowa i jak dziś się czujesz?

Co do 6 latków ja właśnie posyłam od września Julcię do szkoły,ogólnie zawsze byłam przeciwna by tak szybko zaczynać,ale rok temu gdy posyłałam ją do zerówki byłam pewna,że później szkoła,teraz nie widzę sensu trzymania jej drugi rok w zerówce. Tym bardziej,że ona chce i cieszy się przynajmniej na razie,a z resztą jak twierdzi w szkole się nauczy czytać i będzie mogła młodszemu rodzeństwu czytać książeczki :D

Miłego dnia kobietki :)

Do góry