reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@tekila85 ja tak całą poprzednią ciąże miałam teraz nie kłuje

@miętówka witaj

@Cherry90 zazdroszcze ze choc przez chwile miałas taka.kochana tesciowa ja zawsze o takiej marzyłam ale na.marzeniach sie skończyło

Ja standardowo witam sie z mdlosciami i po przytulaniu kibelka ale dziekuje panu.Bogu ze to nie ból brzucha

@aria ja sie chyba tak samk.ciesze na ten twoj wyjazd jak ty i zazdroszcze... tych upojnych nocy co są przed wami

reklama
Kurczę oby to nie było nic złego.. nie jest to w sumie jakiś mega ból tyko kilka razy mnie tam ukuło jakby szpilka..

Nerwy ci tam strzelaja i tyle bez obaw raczej sie do tego przyzwyczaj bo jak sie pojawilo to raczej zostanie

W ciąży to co troche coś tam boli. Wiadomo, ze to moze byc stresujące ale w koncu sie czlowiek przyzwyczaja. Z reszta niedlugo bedziemy czuly ruchy, to juz nie bedzie takiego stresu, bo dzidziuś sam pokaze ze u niego ok.
Aria tez ci zycze owocnego wyjazdu ;)
Bedziesz na odwiedzac przez ten tydzien czy tylko chłopem sie zajmiesz?

Ja się czuję jakby ktoś ze mnie życie wyssał...
Kochana, przybijam z Tobą piąteczkę :oo: Dziś mimo, iż nie wymiotowałam to jestem do d***. Muli, muli, muli.. dopiero popołudniami mogę coś konkretniejszego zjeść, a do południa ratuję się chrupkami kukurydzianymi :tak:Wreszcie je zdobyłam ! :yes:
Wynikiem mojego samopoczucia jest -2 kg, ale nie obawiam się , bo wiem że nadrobię ;)
Miętówka witaj na forum :yes:

Persea, dałam Ci lajka za tego posta o niezwracaniu uwagi na oceny :p Tak przewrotnie :D

Tekila, ja czułam kilka razy kłucie wcześniej, tak gdzieś w 7 czy 8 tygodniu. Przestraszyłam się wtedy, że to może oznaka rozpoczynającej się infekcji, ale na tym się na szczęście skończyło.

Taka_ja, przybij piąteczkę, też się właśnie ratuję chrupkami. Ale widzę, że mąż mi podjadł :)

Ala 0102 moze niech ktos z Toba pojdzie jesli masz taka osobe? Tekila ja co prawda nie mam takich kłuć mnie jajniki czesto kłują czytalam jednak ze kłucia w pochwie sa notmalne i niektore kobiety tak maja taka uroda:-) Witam wszystkie dziewczyny ktorych jeszcze nie przywitałam: -) ja dzis to nawet pod prysznic nie ide nie mam sil a do tego boli mnie zab: -/

Persea, dałam Ci lajka za tego posta o niezwracaniu uwagi na oceny :p Tak przewrotnie
dziekuje to wiele dla mnie znaczy :p

Jeszcze takie sprostowanie. Same oceny nie sa zle bo daja wyraz tego, ze ktos sie zgadza lub nie z nasza wypowiedzią. Ale jak daje lajka po to zeby ktos tez mi dawał to juz jest troche dziwne. No nie wiem czy ktos mnie zrozumiał. W sumie to nie wiem o co mi chodzi :D

reklama
Do góry