reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Neilaaa nie jest profesorem ale podobno dobrym ginekologiem.
Zobaczymy może następna wizyta będzie tańsza. Poza tym jakoś nie myślę o pieniądzach puki co tylko o dobrej opiece i o zdrowiu moim jak i mojego bąbelka ☺

Jagus ja mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze, też znam historie, gdzie beta wariowała, a potem wszystko było ok.

justjestem masakra z tymi badanami, pierwsze słyszę, żeby ktoś tyle badan zlecał,

perceanigra ja bym pociągnęła córę za włosy. Ale tak bardzo delikatnie, żeby tylko zauważyła o co w tym chodzi i że to nie jest przyjemne, kiedy krzywdzi się drugą osobę.

Ja za ginekologa płacę 160 zł.
Dzisiaj się wkurzyłam, bo karty ciąży mi nie założył tylko kazał za tydzień dwa przyjść z badaniami. I znowu kolejna kasa, a już myślałam, że następny raz pójdę dopiero na badanie przezierności ;/

Neilaa w sobotę rano 20714, a dziś o 14 21280, więc wynik jednoznaczny :( Mam nadzieję że szybko się po tym pozbieram :(
Jaguś spokojnie pójdziesz do gina i wszystko się dowiesz. Trzymam kciuki &&&&&

@Basia1771 rozumiem Cie oczywiście że zdrowie dziecka najważniejsze ale nie rozumiem tego lekarza bo ok. Trzeba się cenić i trzymać się rynku ale tak zdzieracć za wizytę to już przesada.

Justi takie dane podane są w kilku artykułach :-) generalnie na pewno powyżej 6000 tysięcy sprawa wygląda inaczej. Nie można od razu myśleć o najgorszym

Już tylko cud mógłby te czarne myśli odgonić, ale jakoś tego nie widzę :(
Wiem że potem beta rośnie wolno, ale nie o 3% - tym bardziej w 7-8 tygodniu, bo wtedy jeszcze przyrost jest duży :(
Gin najpierw mówił, że pęcherzyk jest za bardzo wydłużony, widać było, że mu się nie podoba, a potem mu się wymknęło, że jest zapadnięty. I sposób mówienia też był taki a nie inny. Mam nadzieję że szybko będę mieć tą wizytę za sobą :(

reklama
Do góry