reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Magda ale slodziak

Jesli chodzi o kucharzy to sie naogladalam. Pracowalam 3 lata jako.kelnerka. znalesc dobrego kucharza to graniczy z cudem. Jak nie pijak to cpun albo taki co nic nie zrobi bez wegety I magii. Byli I tacy co kradli mieso :-) wesolo bylo :-)

Agnieszka piekna perelka :-)

Pierwszy raz w zyciu zrobilo mi sie slabo. Dobrze ze jakas pani ustapila mi kolejki w kasie. Inaczej bym nie ustala. Doszlam do przyjaciolki I az sie przestraszyla jak zobaczyla jaka jestem biala

reklama
Dziewczyny, mój dobry mąż wybrał się właśnie do sklepu po TWAROŻEK, szczypiorek i rzodkiewki ;)

Ale mi się kolacja szykuje :)

Ruda... Mi już kilka razy się tak słabo zrobiło.. Na szczęście byłam w domu i od razu się położyłam. Czarno w oczach i jakby cała z waty :(
Ohydne uczucie

Jestem :-) jest puki co pęcherzyk i ciałko żółte:-) około 5 tygodnia :-) z tego co ni mówiła Pani Doktor to już się tan zaczyna pojawiać w środku zarodek :-)

Załączniki

• 1456933468835.jpg
    1456933468835.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry