reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Asik co do USG prenatalnego patrz na termin porodu z USG najwiarygodniejszy jest termin z pierwszego Usg. u mnie w dwóch poprzednich ciążach tylko taki termin obowiazywał bo mam pcos, nieregularne cykle i nikt nawet nie patrzył na ostatnią miesiączkę.

Tekila w poprzedniej ciąży robiłam betę 12dpo i wynosiła 34 dwa dni później czyli w dniu spodziewanej miesiączki 90.

Ja po wyzycie dzisiaj. Ciąża potwierdzona w badaniu, skierowanie na usg na 15.03 żeby dowiedzieć się jaki jest wiek ciąży no i lekarz zaleca odstawienie Małej od piersi ale decyzje mi pozostawia...

reklama
Wysprzastalam łazienkę na błysk i ledwo żyje, ca co będzie później ;-) babcia zabrała Francika na spacer, więc chwila ciszy w domu.
Ann, o patrz jaki psikus z tym śniegiem. U nas przestało lac i jest w miarę pogodnie.

Kciuki za wizyty dzisiejsze.

Justijestem spokojnie, nie stresuj się i nie nakręcaj bo nie pomożesz tym sobie,skoro trzeba czekać to czekaj i bądź dobrej myśli

reklama
Anieok coś czuję,że ja za tydzień też tylko przez badanie będę miała potwierdzenie.. Dobre i to ;) i co zamierzasz zrobić z małą?

Do góry