reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Super ;) ja mieszkam i ponad roku w Zabrzu ale znajomych tylko tyle ile od mojego G ;) więc chętnie poznam kogoś, kto będzie miał podobne rozterki do mnie :) ze względu na ciążę i potem po niej, jak już maluszki beda na świecie, to rzeczywiście będziemy mogły razem spacerować ;)

Pati nigdy nie wiadomo może dzidziuś cie przywita przed terminem ;-)
Ale jak Ruda pisze wiesz już potem wszystko. Mój syn też się Urodził 29 września i był trzecim od końca dzieckiem z wątku ;-)

Super wam się trafiło dziewczyny. Ja to w pierwszej ciąży prawie nikogo na spacerach z wózkiem nie spotkałam.

Witam nowe przyszłe mamy i gratuluję :)

Poziomki podziwiam Cię za taką gromadkę ,musisz mieć naprawdę wesoło,i chęć jej powiększenia :)

Gratuluję tym które widziały już dziś malutkie serduszka :-) :)

Ja dopiero albo już za tydzień idę na wizytę i mam wielką nadzieję,że będzie wszystko ok!

Natusia16 - trzymam kciuki! Dobranoc dziewczyny! Jutro do pracy a dziś dzień pełen wrażeń! :D P.S. Jak się czujecie? Ja mam duże mdłości. Czasami nie mogę nawet otworzyć lodówki...

Poziomki który masz tc? Musiałam przeoczyć Twój wpis, że widziałaś już serduszko.. Pytam, bo mnie straszą, że pierwsze USG będę miała ok 12 tc ! Gdyby okazało się, że to prawda, to przecież skręcę się z niewiedzy !!:errr::realmad:
Ehhh...co kraj, to obyczaj..

Dorwalam dziś termin u ginekologa i idę sprawdzić co i jak... Poziom stresu niewyobrażalnie wielki!

Tak poza tym, witajcie emotikony!

Edit, chyba jednak nie...

reklama
Witaj Katarynka, gratulacje :)

Virtuti, powodzenia na wizycie, trzymam kciuki! ;) Emotek niestety nie widzę u Ciebie.

Ja jeszcze leżę w łóżku, bo suchary i banan jakoś dziś nie działają :/ Wolałabym złagodzić mdłości przed wstaniem, ale cholera jeszcze trochę i spóźnię się do pracy :D

Dobrego dnia dla wszystkich! :)

Do góry