U nas szpital sam daje listę, dziecko chodzi w ubraniach szpitalnych, potrzebne są tylko na wyjście do domu. Po wyjsciu ze szpitala ja piorę wszystko, łącznie z torbą i kapciami w tym samym dniu jak wrocimy.
reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
Ja byłam w szpitalu po listę a teraz to sobie spakuję to co uważam. Miałam dużo dupereli, które się nie przydały. Ale o torbie szpitalnej to tak za 3-4 miesiące może pomyślimy
Tola81
Nie chodzi o to że nie mają się rzucać w.oczy tylko dla twojego Bezpieczeństwa muszą być przezroczyste.ja mam zawsze krótki i pomalowane na jasny kolor więc nie będą się rzucać w oczy
Nie chodzi o to że nie mają się rzucać w.oczy tylko dla twojego Bezpieczeństwa muszą być przezroczyste.
spkojnie urodziłam dwójke dzieci prze CC potrafię zadbać o swoje bezpieczeństwo. Współczesna medycyna jest jednak dziś tak zaawansowana i ma do dyspozycji na tyle dobry sprzęt, by stan pacjentki sprawnie ocenić za pomocą innych technik. W związku z tym większość lekarzy skłania się ku kwestii, że pomalowane paznokcie nie są żadną przeszkodą podczas porodu
Niby najlepiej po 28 tc do szkoły rodzenia ale któraś z dziewczyn radziła żeby wcześniej zadzwonić bo nieraz mają dofinansowania tylko do maja lub czerwca ... a najlepiej iść do szkoły rodzenia w szpitalu e którym chcesz rodzic. Obejrzysz sobie porodówkę i sale . Poznasz położne. Ja w 1 ciąży noe chodziłam t3raz planuje ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo powinnam zacząć w sierpniu a ki będzie mnie wtedy w PL
Tola81
No skoro znasz się lepiej...spkojnie urodziłam dwójke dzieci prze CC potrafię zadbać o swoje bezpieczeństwo. Współczesna medycyna jest jednak dziś tak zaawansowana i ma do dyspozycji na tyle dobry sprzęt, by stan pacjentki sprawnie ocenić za pomocą innych technik. W związku z tym większość lekarzy skłania się ku kwestii, że pomalowane paznokcie nie są żadną przeszkodą podczas porodu
Agica:)
Cześć dziewczyny, ja przez ogromny brzuchol nie dałam rady z goleniem, meza zagonilam do roboty, ale malowanie paznokci u stop juz nie ryzykowałam,az tak zdolny to on nie jest. Chociaż jak teraz zacznie ćwiczyć do porodu sie nauczy
reklama
betkaa88
ja się właśnie jeszcze cholera zastanawiam bo o szpitalu w moim mieście nieciekawe opinie chodzą co do porodu ale w innej miejscowosci ok 20km stąd jest niby o wiele lepiej....ale jeszcze zobaczymy
sie naczytałam o tych przygotowaniach do porodu i już widzę z jaką sraczką ja będę jechała pierwszy raz Wy to juz doświadczone niektóre jak to wygląda...
sie naczytałam o tych przygotowaniach do porodu i już widzę z jaką sraczką ja będę jechała pierwszy raz Wy to juz doświadczone niektóre jak to wygląda...