reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

U nas szpital sam daje listę, dziecko chodzi w ubraniach szpitalnych, potrzebne są tylko na wyjście do domu. Po wyjsciu ze szpitala ja piorę wszystko, łącznie z torbą i kapciami w tym samym dniu jak wrocimy.

reklama
U nas tylko po porodzie zakładali swoje a później my przebjerqlysmu dzieci w przyniesione rzeczy ... pampy tez swoje i listy jiendostalismy. Ale to może tylko te które korzystały ze szkoły rodzenia?

hej dziewczyny wkoncu wyspana i od dziś więcej czasu żeby popisać...
a właśnie chodziłyście do szkoły rodzenia? bo zastanawiam się od którego tyg się zapisać

Nie chodzi o to że nie mają się rzucać w.oczy tylko dla twojego Bezpieczeństwa muszą być przezroczyste.

spkojnie urodziłam dwójke dzieci prze CC potrafię zadbać o swoje bezpieczeństwo. Współczesna medycyna jest jednak dziś tak zaawansowana i ma do dyspozycji na tyle dobry sprzęt, by stan pacjentki sprawnie ocenić za pomocą innych technik. W związku z tym większość lekarzy skłania się ku kwestii, że pomalowane paznokcie nie są żadną przeszkodą podczas porodu ;-) ;)

Niby najlepiej po 28 tc do szkoły rodzenia ale któraś z dziewczyn radziła żeby wcześniej zadzwonić bo nieraz mają dofinansowania tylko do maja lub czerwca ... a najlepiej iść do szkoły rodzenia w szpitalu e którym chcesz rodzic. Obejrzysz sobie porodówkę i sale . Poznasz położne. Ja w 1 ciąży noe chodziłam t3raz planuje ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo powinnam zacząć w sierpniu a ki będzie mnie wtedy w PL

spkojnie urodziłam dwójke dzieci prze CC potrafię zadbać o swoje bezpieczeństwo. Współczesna medycyna jest jednak dziś tak zaawansowana i ma do dyspozycji na tyle dobry sprzęt, by stan pacjentki sprawnie ocenić za pomocą innych technik. W związku z tym większość lekarzy skłania się ku kwestii, że pomalowane paznokcie nie są żadną przeszkodą podczas porodu ;-) ;)
No skoro znasz się lepiej...

Cześć dziewczyny, ja przez ogromny brzuchol nie dałam rady z goleniem, meza zagonilam do roboty, ale malowanie paznokci u stop juz nie ryzykowałam,az tak zdolny to on nie jest. Chociaż jak teraz zacznie ćwiczyć do porodu sie nauczy:)

reklama
ja się właśnie jeszcze cholera zastanawiam bo o szpitalu w moim mieście nieciekawe opinie chodzą co do porodu ale w innej miejscowosci ok 20km stąd jest niby o wiele lepiej....ale jeszcze zobaczymy
sie naczytałam o tych przygotowaniach do porodu i już widzę z jaką sraczką ja będę jechała pierwszy raz Wy to juz doświadczone niektóre jak to wygląda...

Do góry