reklama
paulina.zendran28
Fanka BB :)
Dam dam na pewno znac
ale Wam zazdroszczke laski tego sadzenia swoich warzyw kwiatków. My niestety pospieszylismy sie zmieszkaniem i kupilismy i bez balkonu i bez piwnicy :/
a co do pobierania krwi to ja sie panicznie boje, ale moja Pani kochana tezjest po 60 a tak delikatnia ze nic nie czuc
ale Wam zazdroszczke laski tego sadzenia swoich warzyw kwiatków. My niestety pospieszylismy sie zmieszkaniem i kupilismy i bez balkonu i bez piwnicy :/
a co do pobierania krwi to ja sie panicznie boje, ale moja Pani kochana tezjest po 60 a tak delikatnia ze nic nie czuc
paulina.zendran28
Kurde to jak to na tych prenatlanych jest? ze zkrwi to trzeba czekac ale z usg mowia od razu czy wszystko dobrze?
paulina.zendran28
ojojojo ale lipa i jak nawet o tak malutko za duzy to nieda rady tych pomiarow zrobic?Paulina oni robią to badanie do 8.4 a mój bobal był o 1 mm za duży
reklama
Taka_ja
Paulina jeśli masz ok USG to nie robisz badań z krwi. Ja z racji , że mieszkam w UK mam to badanie "w pakiecie" dlatego je wykonałam..Kurde to jak to na tych prenatlanych jest? ze zkrwi to trzeba czekac ale z usg mowia od razu czy wszystko dobrze?