reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
tekila ja niestety balkonu nie mam ale takie coś za oknem w kuchni gdzie mogę sobie kwiatki wystawiać i też myślałam o takiej skrzyneczce ale zastanawiam się co tam zasadzę:)

dawno mnie tu nie było
witam wszystkie nowe mamusie....matko il was tutaj jest! ja już się zaszyłam na zamkniętym to mało tu zgladam pozatym niemoge się z czasem wyrobić.

u mnie pogoda znowu wraca do z=chłodniejszej choć akuat nie rzeszkadza mi to bo jak bylytakie bardzo cieple dni to mi se robilo slabo.

synu mój szanowny ma milion pomyslow na mnute i czasem się zastanawiam skad taka mala glowa bierze te wszystkie szalone pomysły , maz go dzisiaj ostrzygl normalnie się poplakalam wygladaja jak klony nie dość ze se dzieciaka identiko zrobil to jeszcze fryz no nic czekam na moja dziwczynke podobno do mamuni a co !!!

Agica ja się tego właśnie boję, bo ostatnio dziecko było o trzy dni starsze niż powinno z tc ... niestety takich spraw nie da się przewidzieć :-( przykro mi, że musisz teraz czekać na te badania :-( ale będzie dobrze! Trzeba tak właśnie myśleć! Trzymaj się mocno!!!
Beatkaa ja bym wybrała to czego używasz na codzień, chyba, że wolisz żeby było tylko ładnie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

dawno mnie tu nie było
witam wszystkie nowe mamusie....matko il was tutaj jest! ja już się zaszyłam na zamkniętym to mało tu zgladam pozatym niemoge się z czasem wyrobić.

u mnie pogoda znowu wraca do z=chłodniejszej choć akuat nie rzeszkadza mi to bo jak bylytakie bardzo cieple dni to mi se robilo slabo.

synu mój szanowny ma milion pomyslow na mnute i czasem się zastanawiam skad taka mala glowa bierze te wszystkie szalone pomysły , maz go dzisiaj ostrzygl normalnie się poplakalam wygladaja jak klony nie dość ze se dzieciaka identiko zrobil to jeszcze fryz no nic czekam na moja dziwczynke podobno do mamuni a co !!!
To życzę Ci takiej identiko córki! ;)

reklama
dziewczyny czy któraś ma może alergię albo brała coś na alergię w ciąży? strasznie mnie swędzi skóra codziennie mam katar i jakieś miejsca z taką suchą skórą mi się robią brałam przed ciążą czasem Claritine itd i chyba zapytam w pn na wizycie mojej gin czy mogę coś bo niewyrabiam..

Do góry