reklama
Cherry90
Fanka BB :)
dawno mnie tu nie było
witam wszystkie nowe mamusie....matko il was tutaj jest! ja już się zaszyłam na zamkniętym to mało tu zgladam pozatym niemoge się z czasem wyrobić.
u mnie pogoda znowu wraca do z=chłodniejszej choć akuat nie rzeszkadza mi to bo jak bylytakie bardzo cieple dni to mi se robilo slabo.
synu mój szanowny ma milion pomyslow na mnute i czasem się zastanawiam skad taka mala glowa bierze te wszystkie szalone pomysły , maz go dzisiaj ostrzygl normalnie się poplakalam wygladaja jak klony nie dość ze se dzieciaka identiko zrobil to jeszcze fryz no nic czekam na moja dziwczynke podobno do mamuni a co !!!
witam wszystkie nowe mamusie....matko il was tutaj jest! ja już się zaszyłam na zamkniętym to mało tu zgladam pozatym niemoge się z czasem wyrobić.
u mnie pogoda znowu wraca do z=chłodniejszej choć akuat nie rzeszkadza mi to bo jak bylytakie bardzo cieple dni to mi se robilo slabo.
synu mój szanowny ma milion pomyslow na mnute i czasem się zastanawiam skad taka mala glowa bierze te wszystkie szalone pomysły , maz go dzisiaj ostrzygl normalnie się poplakalam wygladaja jak klony nie dość ze se dzieciaka identiko zrobil to jeszcze fryz no nic czekam na moja dziwczynke podobno do mamuni a co !!!
tekila85
Agica ja się tego właśnie boję, bo ostatnio dziecko było o trzy dni starsze niż powinno z tc ... niestety takich spraw nie da się przewidzieć :-( przykro mi, że musisz teraz czekać na te badania :-( ale będzie dobrze! Trzeba tak właśnie myśleć! Trzymaj się mocno!!!
Beatkaa ja bym wybrała to czego używasz na codzień, chyba, że wolisz żeby było tylko ładnie :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Beatkaa ja bym wybrała to czego używasz na codzień, chyba, że wolisz żeby było tylko ładnie :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
katarynka7
Aktywna w BB
No pewnie - dają to się bierze! Mi też ostatnio chciała zrobić czwórkę za darmo, ale asystentka ją oprzytomniła, że tylko do trojek i już była lipa...@katarynka7 no właśnie że robiłam siódemkę ! sama się ździwiłam ale się nie odzywałam haha
katarynka7
Aktywna w BB
To życzę Ci takiej identiko córki!dawno mnie tu nie było
@katarynka7 szkoda że Tobie sie nie udało
Ci moi dentyści to wogóle są artyści jakich mało.
Ci moi dentyści to wogóle są artyści jakich mało.
reklama
betkaa88
dziewczyny czy któraś ma może alergię albo brała coś na alergię w ciąży? strasznie mnie swędzi skóra codziennie mam katar i jakieś miejsca z taką suchą skórą mi się robią brałam przed ciążą czasem Claritine itd i chyba zapytam w pn na wizycie mojej gin czy mogę coś bo niewyrabiam..