reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
tekila ja niestety balkonu nie mam ale takie coś za oknem w kuchni gdzie mogę sobie kwiatki wystawiać i też myślałam o takiej skrzyneczce ale zastanawiam się co tam zasadzę:)

dawno mnie tu nie było
witam wszystkie nowe mamusie....matko il was tutaj jest! ja już się zaszyłam na zamkniętym to mało tu zgladam pozatym niemoge się z czasem wyrobić.

u mnie pogoda znowu wraca do z=chłodniejszej choć akuat nie rzeszkadza mi to bo jak bylytakie bardzo cieple dni to mi se robilo slabo.

synu mój szanowny ma milion pomyslow na mnute i czasem się zastanawiam skad taka mala glowa bierze te wszystkie szalone pomysły , maz go dzisiaj ostrzygl normalnie się poplakalam wygladaja jak klony nie dość ze se dzieciaka identiko zrobil to jeszcze fryz no nic czekam na moja dziwczynke podobno do mamuni a co !!!

Agica ja się tego właśnie boję, bo ostatnio dziecko było o trzy dni starsze niż powinno z tc ... niestety takich spraw nie da się przewidzieć :-( przykro mi, że musisz teraz czekać na te badania :-( ale będzie dobrze! Trzeba tak właśnie myśleć! Trzymaj się mocno!!!
Beatkaa ja bym wybrała to czego używasz na codzień, chyba, że wolisz żeby było tylko ładnie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

dawno mnie tu nie było
witam wszystkie nowe mamusie....matko il was tutaj jest! ja już się zaszyłam na zamkniętym to mało tu zgladam pozatym niemoge się z czasem wyrobić.

u mnie pogoda znowu wraca do z=chłodniejszej choć akuat nie rzeszkadza mi to bo jak bylytakie bardzo cieple dni to mi se robilo slabo.

synu mój szanowny ma milion pomyslow na mnute i czasem się zastanawiam skad taka mala glowa bierze te wszystkie szalone pomysły , maz go dzisiaj ostrzygl normalnie się poplakalam wygladaja jak klony nie dość ze se dzieciaka identiko zrobil to jeszcze fryz no nic czekam na moja dziwczynke podobno do mamuni a co !!!
To życzę Ci takiej identiko córki! ;)

reklama
dziewczyny czy któraś ma może alergię albo brała coś na alergię w ciąży? strasznie mnie swędzi skóra codziennie mam katar i jakieś miejsca z taką suchą skórą mi się robią brałam przed ciążą czasem Claritine itd i chyba zapytam w pn na wizycie mojej gin czy mogę coś bo niewyrabiam..

Do góry