reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja tez rycze i powtarzam dlaczego ja! A mąż mówi Kotuś już za pół roku będziesz szczęśliwa . A mnie naprawdę szlak trafia

reklama
Mi pierwszy trymestr kończy się bólem głowy ale za to energii przybywa, więc babki, jeszcze chwila i będziecie smigac na mopach, robić obiadki i desery ;-)

Ala łącze się w bólu. Do tego mam wrażenie ze przez to wszystko zaniedbuje Basie...
Joani ja jutro zaczynam 14 tydzień wiec juz powinno być lepiej a jest jakby gorzej

Właśnie o tym myślałam że mój syn na tym cierpi . Bawił się dziś na podwórku z kolegami a ja się wydarlam na niego bez sensu w ogóle czemu się bawi. Okropnie się czuję a do tego hormonu mi walą do głowy. No i nie mam siły dla niego.

U mnie połowa15 tyg. I dziś rano ledwo powstrzymała się od pawia... Najgorzej te poranki i zjedzenie śniadania, bo później już mogę wszystko:)

Dodam że w 1 ciaży zaczęłam wymiotować dopiero w 12T. C. A w 18 wylądowała w szpitalu bo się odwodnilam i dużo z wagi spadlam . Także nie koniecznie mija w 2 trymestrze

Ja właśnie leżę i umieram :-( mdłości wieczorne co do minuty 19 i są... ohyda... dobrze, że już nie wymiotuje bo bym oszalała.. i jednak trzymam się nadziei, że to jeszcze kwestia kilku dni...może tygodnia...może tygodnia i kilku dni...he he :-)

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Mi pamięć szwankuje, słucham i nie słyszę i pytam po parę razy... Wsciekam się na cos, co dawno zrobione a nawet to na własne oczy widziałam...
Nic, lece spać, rano jedziemy do Niemiec na zakupy i mam nadzieję w końcu na spodnie ciążowe, w naszych miastach co masm pod ręką, wycofali z Hm czy C A ciążowe ciuchy i weź człowieku sie męcz...

U mnie w miescie w HM to takie dziadostwo, ze lepiej sie w habit ubrac niz w te ciuchy. Ale w prywatnym sklepiku kupilam getry i bluzeczke. Jutro sie wystroje i wrzuce fote.
Dziewczyny a stosujecie jakies antyperspiranty? Bo mi potrzebny na gwalt :)

reklama
Do góry