reklama
ewelinka10425
Fanka BB :)
U mnie połowa15 tyg. I dziś rano ledwo powstrzymała się od pawia... Najgorzej te poranki i zjedzenie śniadania, bo później już mogę wszystko
tekila85
Ja właśnie leżę i umieram :-( mdłości wieczorne co do minuty 19 i są... ohyda... dobrze, że już nie wymiotuje bo bym oszalała.. i jednak trzymam się nadziei, że to jeszcze kwestia kilku dni...może tygodnia...może tygodnia i kilku dni...he he :-)
Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom
joani
Mi pamięć szwankuje, słucham i nie słyszę i pytam po parę razy... Wsciekam się na cos, co dawno zrobione a nawet to na własne oczy widziałam...
Nic, lece spać, rano jedziemy do Niemiec na zakupy i mam nadzieję w końcu na spodnie ciążowe, w naszych miastach co masm pod ręką, wycofali z Hm czy C A ciążowe ciuchy i weź człowieku sie męcz...
Nic, lece spać, rano jedziemy do Niemiec na zakupy i mam nadzieję w końcu na spodnie ciążowe, w naszych miastach co masm pod ręką, wycofali z Hm czy C A ciążowe ciuchy i weź człowieku sie męcz...
PerseaNigra
U mnie w miescie w HM to takie dziadostwo, ze lepiej sie w habit ubrac niz w te ciuchy. Ale w prywatnym sklepiku kupilam getry i bluzeczke. Jutro sie wystroje i wrzuce fote.
Dziewczyny a stosujecie jakies antyperspiranty? Bo mi potrzebny na gwalt
Dziewczyny a stosujecie jakies antyperspiranty? Bo mi potrzebny na gwalt
reklama