reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja tez rycze i powtarzam dlaczego ja! A mąż mówi Kotuś już za pół roku będziesz szczęśliwa . A mnie naprawdę szlak trafia

reklama
Mi pierwszy trymestr kończy się bólem głowy ale za to energii przybywa, więc babki, jeszcze chwila i będziecie smigac na mopach, robić obiadki i desery ;-)

Ala łącze się w bólu. Do tego mam wrażenie ze przez to wszystko zaniedbuje Basie...
Joani ja jutro zaczynam 14 tydzień wiec juz powinno być lepiej a jest jakby gorzej

Właśnie o tym myślałam że mój syn na tym cierpi . Bawił się dziś na podwórku z kolegami a ja się wydarlam na niego bez sensu w ogóle czemu się bawi. Okropnie się czuję a do tego hormonu mi walą do głowy. No i nie mam siły dla niego.

U mnie połowa15 tyg. I dziś rano ledwo powstrzymała się od pawia... Najgorzej te poranki i zjedzenie śniadania, bo później już mogę wszystko:)

Dodam że w 1 ciaży zaczęłam wymiotować dopiero w 12T. C. A w 18 wylądowała w szpitalu bo się odwodnilam i dużo z wagi spadlam . Także nie koniecznie mija w 2 trymestrze

Ja właśnie leżę i umieram :-( mdłości wieczorne co do minuty 19 i są... ohyda... dobrze, że już nie wymiotuje bo bym oszalała.. i jednak trzymam się nadziei, że to jeszcze kwestia kilku dni...może tygodnia...może tygodnia i kilku dni...he he :-)

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Mi pamięć szwankuje, słucham i nie słyszę i pytam po parę razy... Wsciekam się na cos, co dawno zrobione a nawet to na własne oczy widziałam...
Nic, lece spać, rano jedziemy do Niemiec na zakupy i mam nadzieję w końcu na spodnie ciążowe, w naszych miastach co masm pod ręką, wycofali z Hm czy C A ciążowe ciuchy i weź człowieku sie męcz...

U mnie w miescie w HM to takie dziadostwo, ze lepiej sie w habit ubrac niz w te ciuchy. Ale w prywatnym sklepiku kupilam getry i bluzeczke. Jutro sie wystroje i wrzuce fote.
Dziewczyny a stosujecie jakies antyperspiranty? Bo mi potrzebny na gwalt :)

reklama
Do góry