reklama
lenaka
Fanka BB :)
No właśnie także na razie dajmy sobie na wstrzymanie z tym zamykaniem. A jeśli ktoś chce komuś przekazać jakąś super tajną i poufną informacje to można w prywatnej wiadomościLenaka my na zamkniety ucieklysmy juz jak byly malenstwa. A jak napisalysmy ze uciekamy nagle odezwalo sie pelno babeczek. W tym ktoras od nas ( zabijcie mnie a nicku nie pamietam)
Mnie tez wysypalo strasznie I nie powiazalam tego z luteina. Moze cos w tym jest
U mnie też kilka małych drani na dekolcie i ramionach się pojawiło, może to po dupku albo lutce ale rownoczesnie biorę witaminy które niby działają korzystnie na cerę. Nieważne na jakiejś wyjście to się przyszpachluje
marzycielka81
Spojrzalam na recepte i okazuje sie ze policzyli mi pelna oplate za luteine. Mimo ze jest napisane ryczalt... Wrrr
My na zamkniety ucieklysmy w polowie ciazy.
My na zamkniety ucieklysmy w polowie ciazy.
larkaa
Na na wcześniejszym forum przeszłam na zamknięty wątek ale nie pamietam kiedy. Cos koło połowy ciąży, ale na zamkniętym miałyśmy tylko zdjęcia i mega wStydliwe tematy, większość rozmów nadal była na ogólnym.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
PatiMyszka1991
Dziewczyny, pojawił się śluz czerwono brązowy teraz jest ciut lepiej, bo jest sam brązowy, bez krwi ale dalej się boję...
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
PatiMyszka1991
Tak, zastępstwo zaraz będzie, zamawiam taksówkę i jadę na ip... na szczęście to niedaleko...
lenaka
Dziewczyny, pojawił się śluz czerwono brązowy teraz jest ciut lepiej, bo jest sam brązowy, bez krwi ale dalej się boję...
Nie ignoruj tego, najlepiej na ip. Sprawdzą dlaczego plamisz i będziesz spokojniejsza. Tylko jak najszybciej jedź. Będzie dobrze.
reklama
Priinceseczka
Pati lec czym predzej do.lekarza albo na izbe przyjec do szpitala.
Pewnie to nic powaznego ale lepiej to skontrolowac.
Ja sama mam serce pod gardlem im blizej do 18...mam nadzieje ze uda mi sie wejsc troche wczesniej jak sie zabiore z bratowa..
Pewnie to nic powaznego ale lepiej to skontrolowac.
Ja sama mam serce pod gardlem im blizej do 18...mam nadzieje ze uda mi sie wejsc troche wczesniej jak sie zabiore z bratowa..