reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Iska ja tez mam na głowie istne siano [emoji52]. Nevka trzeba liczyć na to, ze po porodzie zejdzie bo co innego. Maści cynkowej można w ciąży używać na krosty, fajnie działa.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Lenaka my na zamkniety ucieklysmy juz jak byly malenstwa. A jak napisalysmy ze uciekamy nagle odezwalo sie pelno babeczek. W tym ktoras od nas ( zabijcie mnie a nicku nie pamietam)

Mnie tez wysypalo strasznie I nie powiazalam tego z luteina. Moze cos w tym jest
No właśnie także na razie dajmy sobie na wstrzymanie z tym zamykaniem. A jeśli ktoś chce komuś przekazać jakąś super tajną i poufną informacje to można w prywatnej wiadomości :)

U mnie też kilka małych drani na dekolcie i ramionach się pojawiło, może to po dupku albo lutce ale rownoczesnie biorę witaminy które niby działają korzystnie na cerę. Nieważne na jakiejś wyjście to się przyszpachluje ;)

Spojrzalam na recepte i okazuje sie ze policzyli mi pelna oplate za luteine. Mimo ze jest napisane ryczalt... Wrrr

My na zamkniety ucieklysmy w polowie ciazy.

Na na wcześniejszym forum przeszłam na zamknięty wątek ale nie pamietam kiedy. Cos koło połowy ciąży, ale na zamkniętym miałyśmy tylko zdjęcia i mega wStydliwe tematy, większość rozmów nadal była na ogólnym.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Pati lec czym predzej do.lekarza albo na izbe przyjec do szpitala.
Pewnie to nic powaznego ale lepiej to skontrolowac.
Ja sama mam serce pod gardlem im blizej do 18...mam nadzieje ze uda mi sie wejsc troche wczesniej jak sie zabiore z bratowa..

Do góry