reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Justjestem nie doczytalam bowiem tak duzo piszecie, Ty miałaś @ tak jak ja, u mnie długie cykle i owulacja późno i w poniedziałek na wizycie też nic widać nie było tylko endometrium z którego powinno się rozwinąć, @ brak, nic niepokojącego się nie dzieje, kolejna wizyta 3 marzec, a jak u ciebie było w tą poniedziałkowa wizytą?

Ja byłam na NFZ szłam tylko po luteine, ale gin uparl się i usg na super starym sprzęcie, jeszcze moje tylozgiecie macicy, stary sprzęt i nic nie widać, ale póki się nic nie dzieje to nie pozostaje nam nic jak tylko czekać 3 marca idę prywatnie.
Ja nie wiem kiedy owu była bo ja karmie piersią i nie liczyłam cykli odkąd karmie ale była coś koło twojej lub później bo testy ciążowe wyszły późno po 17 dniach od ostatnich przytulanek.

Dzień dobry :) U mnie też tak szaro za oknem, że trudno było się podnieść do pracy. Poza tym organizm zaczął chyba sobie kpić z mojej naczelnej metody na mdłości i jak już się podniosłam po herbatce i sucharkach, to poleciałam od razu do łazienki... :rolleyes2:

Aria współczuję Ci i łączę się w bólu, bo też tej nocy niezbyt dobrze spałam. No ja to mam jeszcze o tyle dobrze, że po pracy mogę się zawinąć w kocyk i tknąć na kanapie ;) Tobie pewnie synek nie da, prawda? :)

Neilaaa, rób szybko badanie i na śniadanko, głód w naszej sytuacji jest podwójnie dotkliwy :D

Virtuti, dobrze, że u Ciebie wszystko w porządku na tym etapie. :)

Justjestem, Dorota nie stresujcie się na zapas, pewnie wszystko jest dobrze, a chodzi o słaby sprzęcior albo późniejszą owulację.

jagus bo to trzeba zmienić sposób życia. Co po tym, że bierzemy antybiotyki, problem znika, a potem codziennie objadamy się słodyczami - a jak wiadomo grzyby rozmnażają się dzięki cukrom - i mamy problem od nowa.
Brak cukru i probriotyki (przez dłuższy okres) po antybiotykach i masz problem z głowy.

Przyłączam się do głodomorów, od rana tak mi kiszki marsza grają.... :)

reklama
Hejka z rana.
Ja dziś w pracy ze starszym dzieckiem bo polkolonie sa tak sprytnie pomyslane ze zupelnie nie nadaja się dla rodzicow pracujacych 10-15.
Ja kupilam dzisiaj na przegryzke biszkopty bezcukrowe bo jak mam przerwe dluzdza w jedzeniu to mega mnie muli.
Do mojej wizyty 8 dni. Mam nadzieję ze się coś wyjawi. Moja nadwaga niestety nie pomaga w zrobieniu dokladnego usg.
Jak teraz po usg 3 marca będzie ok to chyba się odważę powiedzieć rodzicom.

Do góry