reklama
Wiol86
Fanka BB :)
Kamila, podziwiam cię, że dajesz radę z dwójką maluchów, w ogóle sobie tego nie wyobrażam! Mój mąż zawsze marzył o bliźniętach a po tygodniu z małą stwierdził, że to wielkie szczęście, że jednak ona jest jedna
My też śpimy w czwórkę z psem jak bierzemy małą do siebie Mój pies w ogóle trochę się boi małej, szczególnie jak ona płacze to on się ewakuuje i idzie do siebie. Mam nadzieję, że się przyzwyczai i że jeszcze będą szaleć razem
Dziewczyny czekające na maluszki już za długo - trzymam kciuki, żeby szybko się zaczęło!
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
My też śpimy w czwórkę z psem jak bierzemy małą do siebie Mój pies w ogóle trochę się boi małej, szczególnie jak ona płacze to on się ewakuuje i idzie do siebie. Mam nadzieję, że się przyzwyczai i że jeszcze będą szaleć razem
Dziewczyny czekające na maluszki już za długo - trzymam kciuki, żeby szybko się zaczęło!
Dzidzianapokładzie
Lari jak u mnie były problemy z ruchami to na IP robili mi tylko ktg. Ostatnio jak bolał brzuch to wtedy zrobili to usg. Ciekawe czy u Ciebie nie będzie tak samo.
ruda1991
Gratuluje wszystkim rozpakowanym
Nevka ciesze sie ze ciagle do.nas zagladasz :-) opowiadaj co u ciebie?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Nevka ciesze sie ze ciagle do.nas zagladasz :-) opowiadaj co u ciebie?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Wiola ufff dobrze wiedziec, że i wy spucie razem moja cos dzis niespokojna ciagle placze
Patka, coś wisi w powietrzu. Moja też jak się obudziła o czwartej na karmienie to potem nie mogła zasnąć. Teraz za to śpi jak suseł
no to nie zapeszajmy niech się normuje dziewczynka i śpi ci smacznie po kazdym karminu abyś sobie mogła te trzy godzinki odsapnac
patka90.02
A moja po nocnej dyskotece narazie spi... Też sie zlamalam o 7 i ja wzielam do lóżka to pospalam chociaz godzinke.
Dziesiec po dwunastej sn przyszla na swiat Zuzia.wazy 2700 i ma 53cm dlugosci .
to gratuluje kruszynki
reklama
A moja po nocnej dyskotece narazie spi... Też sie zlamalam o 7 i ja wzielam do lóżka to pospalam chociaz godzinke.
a nie boicie się ze jak spicie z taka kruszynka to ja niechcący zgnieciecie, ja przez to ostatnio nie mogłam zasnąć bo wkręciłam sobie film ze obróciłam się na bok i rozgniatam małemu główkę