reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzięki dziewczyny za radę, no lekarz pozostawia wiele do życzenia.... Dzisiaj i tak jadę na ktg, ale w szpitalu bardziej liczę na to usg, bo to mnie najbardziej martwi, czy dzieciątko na pewno ma tam wszystko...

reklama
Kamila, podziwiam cię, że dajesz radę z dwójką maluchów, w ogóle sobie tego nie wyobrażam! Mój mąż zawsze marzył o bliźniętach a po tygodniu z małą stwierdził, że to wielkie szczęście, że jednak ona jest jedna :)
My też śpimy w czwórkę z psem jak bierzemy małą do siebie ;) Mój pies w ogóle trochę się boi małej, szczególnie jak ona płacze to on się ewakuuje i idzie do siebie. Mam nadzieję, że się przyzwyczai i że jeszcze będą szaleć razem :)
Dziewczyny czekające na maluszki już za długo - trzymam kciuki, żeby szybko się zaczęło!

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A moja po nocnej dyskotece narazie spi... Też sie zlamalam o 7 i ja wzielam do lóżka to pospalam chociaz godzinke.

a nie boicie się ze jak spicie z taka kruszynka to ja niechcący zgnieciecie, ja przez to ostatnio nie mogłam zasnąć bo wkręciłam sobie film ze obróciłam się na bok i rozgniatam małemu główkę :nerd:

Do góry