reklama
betkaa88
Fanka BB :)
Agica dziekuje torbe mam.juz spakowana jeszcze wody i ewentualnie przekasku jakiegos nie mam no i kosmetykow dla siebie do mycia itd
wczoraj malego spakowalam juz,mialam problem co i ile wziac siedzialam na lozku i sie gapilam na te ciuchy
Wiki ja tez podjadam ciagle wlasnie snickersa wpieprzylam tez sie pochwal jak zrobicie,my przez tydz ogromny krok do przodu zrobilismy z pokojem i juz gotowe
wczoraj malego spakowalam juz,mialam problem co i ile wziac siedzialam na lozku i sie gapilam na te ciuchy
Wiki ja tez podjadam ciagle wlasnie snickersa wpieprzylam tez sie pochwal jak zrobicie,my przez tydz ogromny krok do przodu zrobilismy z pokojem i juz gotowe
Wiol86
Betka, super!!! Bardzo mi się podoba
Nie mogę się doczekać już aż u mnie pokoik będzie gotowy.
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mogę się doczekać już aż u mnie pokoik będzie gotowy.
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
betkaa88
No na spisie mam talerzyk i sztucce,tez nie spakowalam jeszcze! Przypomnialas mi..o lewatywie niewiem jak jest u mnieBeatka a u ciebie sztucce i termometr tez trzeba własny bo ja własnie spakowałam a i wyczytałam tez ze enema - lewatywe tez u nas trzeba w własnym zakresie
Wiktorka88 O
Betka my pokoj chyba zrobimy dopiero na prezent na 18 urodziny
tekila85
Beatka ślicznie :-) :-) na pewno będzie mu się tam dobrze spało :-)
Ja dziś zrobiłam zakupy dla siebie do szpitala i w weekend wszystko spakuje do torby :-) jeszcze tylko muszę zamówić ten Beapanthen z tej internetowej apteki bo w rosmanie jest strasznie drogi!! A no i od razu zamówię tam wkładki laktacyjne i podkłady na łóżko dla siebie :-)
W rosmanie kupiłam dziś te małe odpowiedniki kosmetyków bo po co mam targać wielki żel do mycia itp :-)
Ogólnie wreszcie mi balkon dziś oddali i jestem cala w skowronkach :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś zrobiłam zakupy dla siebie do szpitala i w weekend wszystko spakuje do torby :-) jeszcze tylko muszę zamówić ten Beapanthen z tej internetowej apteki bo w rosmanie jest strasznie drogi!! A no i od razu zamówię tam wkładki laktacyjne i podkłady na łóżko dla siebie :-)
W rosmanie kupiłam dziś te małe odpowiedniki kosmetyków bo po co mam targać wielki żel do mycia itp :-)
betkaa88
Oj nie gadaj,uwazaj jak sie Twoj wezmie to rach ciach i bedzie ja tez musialam troche pogonic heheBetka my pokoj chyba zrobimy dopiero na prezent na 18 urodziny
reklama
Beatka ślicznie :-) :-) na pewno będzie mu się tam dobrze spało :-)
a oilatum emulsje kupiłaś, jest najlepsza dla maluszków takie 3 w jednym nie potrzeba wtedy żadnych balsamów ani szampanów