reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
Nooo co sie bede wymadrzac jak nie wiem co w co i gdzie i po copersea haha no tak właśnie myślałam, że nic nie piszesz to znaczy że się na "tym" nie znasz
swistak to gicior bąbel duży rośnie jak na drożdżach ja na następną wizytę glukozę robię
w czw mam usg nareszcie to dowiem się co u misia
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Dzień doberek łobuzy
Ja dzisiaj cała noc przespana... Czuję się rewelacyjnie to biorę się za sprzątanie zanim mi to przejdzie
Wczoraj miałam taaaką ochotę na czereśnie, ale mężu pojechał do sklepu i mówi że nie ładne... Przywiózł ogromnego arbuza [emoji14]
Jeszcze pół na dzisiaj zostało
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj cała noc przespana... Czuję się rewelacyjnie to biorę się za sprzątanie zanim mi to przejdzie
Wczoraj miałam taaaką ochotę na czereśnie, ale mężu pojechał do sklepu i mówi że nie ładne... Przywiózł ogromnego arbuza [emoji14]
Jeszcze pół na dzisiaj zostało
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
swistak34
Betka to ja myślałam ze dla ciebie no cóż,u mnie dzis bardzo parno wczoraj moj gin powiedział zeby w te upały nie wychodzic i uwazac na omdlenia lepiej siedziec w chłodnym i jak cos to po 15 wychodzic na spacery o ile nie bedzie goraco i duszno ,dzis mały jakis spokojny bo wczoraj to buszował mi cały dzien i wieczorem to mnie poprostu skopał i niechciało mu sie spac łobuz mały
justjestem
Moderatorka
W
Ostatnia edycja:
Wiktorka88 O
Witam, ja w taka pogode czuje sie super, dziwne bo wczesniej nie cierpialam takiej pogody. Widać ciąża to zupelnie inny stan ja dzis wizyte mam o 15,45 trzymajcie kciuki
reklama