reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja to bym zjadła teraz śliwki takie węgierki .A teraz z innej beczki pomóżcie co moge zrobic tzn jesc abym nie miała zaparć bo to jedna wielka porażka u mnie

reklama
persea haha no tak właśnie myślałam, że nic nie piszesz to znaczy że się na "tym" nie znasz:D

swistak to gicior bąbel duży rośnie jak na drożdżach:) ja na następną wizytę glukozę robię
w czw mam usg nareszcie to dowiem się co u misia:)
Nooo co sie bede wymadrzac jak nie wiem co w co i gdzie i po co :p

Dzień doberek łobuzy ;)

Ja dzisiaj cała noc przespana... Czuję się rewelacyjnie to biorę się za sprzątanie zanim mi to przejdzie ;)

Wczoraj miałam taaaką ochotę na czereśnie, ale mężu pojechał do sklepu i mówi że nie ładne... Przywiózł ogromnego arbuza [emoji14]

Jeszcze pół na dzisiaj zostało :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Betka to ja myślałam ze dla ciebie no cóż,u mnie dzis bardzo parno wczoraj moj gin powiedział zeby w te upały nie wychodzic i uwazac na omdlenia lepiej siedziec w chłodnym i jak cos to po 15 wychodzic na spacery o ile nie bedzie goraco i duszno ,dzis mały jakis spokojny bo wczoraj to buszował mi cały dzien i wieczorem to mnie poprostu skopał i niechciało mu sie spac łobuz mały:D

no wlasnie omdlenia tak jak ja wczoraj...mi w domu duszno dziś od rana a wszystkie okna otwarte już mam dosc tej pogody wolę jak jest z 20stopni sloneczko i taki chłodek delikatny...tylko karetki słyszy się w tą pogodę...

Ja mieszkam na parterze i jak jest gorąca na dworze to mam okna pozasłaniane i pozamykane :p Mam jak w lodówce :D
A Ty na którym pietrze beatka mieszkasz?

reklama
Do góry