reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja to bym zjadła teraz śliwki takie węgierki .A teraz z innej beczki pomóżcie co moge zrobic tzn jesc abym nie miała zaparć bo to jedna wielka porażka u mnie

reklama
persea haha no tak właśnie myślałam, że nic nie piszesz to znaczy że się na "tym" nie znasz:D

swistak to gicior bąbel duży rośnie jak na drożdżach:) ja na następną wizytę glukozę robię
w czw mam usg nareszcie to dowiem się co u misia:)
Nooo co sie bede wymadrzac jak nie wiem co w co i gdzie i po co :p

Dzień doberek łobuzy ;)

Ja dzisiaj cała noc przespana... Czuję się rewelacyjnie to biorę się za sprzątanie zanim mi to przejdzie ;)

Wczoraj miałam taaaką ochotę na czereśnie, ale mężu pojechał do sklepu i mówi że nie ładne... Przywiózł ogromnego arbuza [emoji14]

Jeszcze pół na dzisiaj zostało :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Betka to ja myślałam ze dla ciebie no cóż,u mnie dzis bardzo parno wczoraj moj gin powiedział zeby w te upały nie wychodzic i uwazac na omdlenia lepiej siedziec w chłodnym i jak cos to po 15 wychodzic na spacery o ile nie bedzie goraco i duszno ,dzis mały jakis spokojny bo wczoraj to buszował mi cały dzien i wieczorem to mnie poprostu skopał i niechciało mu sie spac łobuz mały:D

no wlasnie omdlenia tak jak ja wczoraj...mi w domu duszno dziś od rana a wszystkie okna otwarte już mam dosc tej pogody wolę jak jest z 20stopni sloneczko i taki chłodek delikatny...tylko karetki słyszy się w tą pogodę...

Ja mieszkam na parterze i jak jest gorąca na dworze to mam okna pozasłaniane i pozamykane :p Mam jak w lodówce :D
A Ty na którym pietrze beatka mieszkasz?

reklama
Do góry