Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Moja tez sie od wczoraj.malo rusza. Zjem cos słodkiego i poczekam az ruszy dupsko zeby mamusi nie stresowac!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak faktycznie moge zadzwonic do kliniki i robilam tak czesto bo w zwiazku z tym nieszczesnym lozyskiem raz krwawilam i kilka razy plamilam.Teraz od dwoch tygodni z plamieniami spokoj i jakos glupio tak znowu ich molestowac.Marluna a nie możesz do kliniki zadzwonić czy pojechać i nasciemniac ze Cie brzuch boli? Wtedy powinni sprawdzić. Gdyby chodziło o Uk byłoby mi łatwiej pomoc.
Biegunkę możesz miec od magnezu.
Faktycznie łożysko przodujące przy bliźniakach to ciaza wyzwanie
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Powiem Ci szczerze ze dzis wiem ze to byla wina gina prowadzacego z tym lozyskiem dzis to wiem, wtedy tego nie wiedzialam, nie bylo internetu, bylam moda i nieswiadoma co to znaczy.Bardzo dziwne ze z łożyskiem przodującym trzymali Cie do końca i czekali na poród. Tez rodziłam 16 lat temu i dziewczyny z przodującym rozwiązywali w 38tc. Z bliźniacza nie ma co czekać tym bardziej ze masz dwukosmowkowe to one spore urosną.
Wysyłam Ci kopa i dzwon do kliniki!! Oni od tego sa a Ty nie możesz sobie pozwolić na taki stres.
I pomysł o detektorze tętna
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati