reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

dreamgirl widocznie źle zrozumiałam

nie wiem czy pamiętacie jak Wam pisałam, ze dziecko mojego kuzyna jest w krytycznym stanie w szpitalu po szczepieniu,organy przestawały mu pracować, respirator za dziecko oddychał,
z małą było tragicznie, w Prokocimiu nie dawali za bardzo szans na przeżycie, codziennie były mszę za małą, modlili się o cud,
własnie rozmawiałam i dowiedziałam się, że jest lepiej, że za jakiś czas powinna wyść do domu ( jest juz ponad miesiąc w szpitalu),
przed szczepionką dziecko było całkowicie zdrowe, ale najważniejsze, ze wychodzi z tego i będzie zyło

reklama
Kamila ja nie wiem co to moze być, miałam w ciąży z Antkiem takie silne bóle i okazało się,ze to kamica nerkowa. Tak mocno bolało ,ze wyłam ale też wtedy było parcie i nudności.

hahahahahah ale się wyśmiałam z Waszych postów i wiele się dowiedziałam tzn jeśli nie zaszczepię małego to jestem głupia, nie mogę dziecka do przedszkola państwowego posłać i powinnam za kazde jego leczenie płacić hahahhaha acha i jeszcze,ze jestem mega brudasem bo jak syn miał operację na zatoki to złapał w szpitalu wirusa i się mega odwodnił i zaraził wtedy cała bliższą rodzinę i roczną Gabrysię i znowu trafiłam z Gabi do szpitala przez odwodnienie a to pewnie dlatego ,ze brudno w domu miałam hahahahah jak to dobrze,ze jest to forum ... kocham normalnie Was bo inaczej bym tyle się o sobie nie dowiedziała hahahah

Hoho! Wyczuwam w powietrzu wzrost stężenia ciążowych hormonów...!

Ładna się pogoda w Warszawie zrobiła po wczorajszym pochmurnym dniu :-).

Aaaa przeglądałam dziś gazetki promocyjne w necie i od poniedziałku 11.05. w Lidlu jest fajna oferta dla mamy i dziecka (odzież ciążowa, body, spodenki itp.)

Mój kręgosłup ałłłłłććććć..........

i to od zwykłego chodzenia, wszystko przez rosnący brzuch i odchylania się do tyłu ;,( jak ja noc prześpie to nie wiem...

haaaa Ladyk mi też jakoś ten Lidl umknął :-D :-D

objadłam się kanapeczkami z twarożkiem, pomidorkiem, ogóreczkiem.....jejku pękam w szwach! :-)

Dziewczynki, melduję że po wizycie opcja córka aktualna i nic się już nie zmieni :) duża dziewuszka i zdrowa :) serducho, przepływy wszystko dobrze.

Widzę że na tapecie konflikt szczepienny. Powiem tylko jedno: Aby zrozumieć problem należy wybrać się do Afryki i Azji. Kiedy zobaczy się umierające masowo dzieci na plagi które u nas są hamowane szczepionkami zrozumie się skalę problemu. Byłam wielokrotnie, widziałam. Szczepię. Artykuły udowadniające że szczepionka to większe zło mają dla mnie mniej więcej taką wartość jak te o szkodliwości glutenu w diecie dla osób zdrowych. Dlaczego Ci którzy prowadzą te badania nie podają żadnych statystyk i konkretôw naukowych.....
Szczepionki nie powodują autyzmu. Zbadano 95 tys. dzieci

AUTYZM SZCZEPIONKA - Aktualne wydarzenia z kraju i zagranicy - Wiadomo¶ci.gazeta.pl

dziewojeeeee jezusicku marysienko ej! Kultura was z okresem opuściła? Złośliwości i docinki upchajcie do poduszki i pod brzuch w nocy to wam wygodniej będzie! każdy temat wzbudza jakieś emocje, nie możemy tak sobie do gardeł skakać!!!
moje zdanie znacie. Wierzę w naukę. No i w potwora spaghetti.
Buba dokładnie podzielam twoje zdanie. Nawet wcześniej wrzuciłam artykuły ze strony UNICEF na ten temat.
Aaa i gratuluję potwierdzonej córci xx
ja dziś znowu umieram bólu kręgosłupa...
Kamila na twojej karcie ciążowej masz numer na trinage - oni tam są 24/7 i w takich wypadkach tam właśnie dzwon. Tam jest armia midwives i ginekolog na dyżurze.

Buba nooo to suuuper że córcia została córcią :-) i że dziecię zdrowe...najważniejsze.
Jejku ja do tego połówkowego 25 maja to paznokcie pozjadam :p

reklama
dreamgirl widocznie źle zrozumiałam

nie wiem czy pamiętacie jak Wam pisałam, ze dziecko mojego kuzyna jest w krytycznym stanie w szpitalu po szczepieniu,organy przestawały mu pracować, respirator za dziecko oddychał,
z małą było tragicznie, w Prokocimiu nie dawali za bardzo szans na przeżycie, codziennie były mszę za małą, modlili się o cud,
własnie rozmawiałam i dowiedziałam się, że jest lepiej, że za jakiś czas powinna wyść do domu ( jest juz ponad miesiąc w szpitalu),
przed szczepionką dziecko było całkowicie zdrowe, ale najważniejsze, ze wychodzi z tego i będzie zyło
Pamiętam. A jaką diagnozę podali lekarze? Co konkretnie zadziałało i jak i na co? Wiesz coś?

BUBA - gratuluję potwierdzonej córci tak w ogóle :p

Do góry