reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Link działa :p ale te babeczki, które czekają za dodaniem jeszcze nie wejdą przez niego na wątek. Ale w końcu wejdą :D

Jenny - byłaś na koncercie Foo Fighters??

Magda - Adi coś koło 8 kg waży i na ostatniej wizycie jeszcze lekarka nic nam nie mówiła o rozszerzaniu diety. Pewnie za 3 tygodnie coś wspomni.

Wydaje mi się, że Adus coś blady jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Ktoś to słucha foo fighters?? Świetna kapela lubię takie klimaty. Na Woodstock jeździmy co roku mimo ze moj P to nie z tych klimatów muzycznych ale on to przy wszystkim by sie mogl bawić to ja jestem bardziej marudna ;)
Martyna spi tylko boje sie ją odłożyć zeby sie nie obudziła ale prysznic tak bardzo kusi;)

Ale przecież trawienie bezresztkowe to normalna rzecz tzn często się zdarza, nie jest żadna choroba ani problemem, ani też powodem do tak wczesnego rozszerzania diety...

Magda - a ja sobie tak myślałam, że może lepiej skonsultować to z innym lekarzem? Bo nawet wytyczne WHO mówią, że nie wolno przed 17 tygodniem wprowadzać pokarmów.
Lepiej teraz zapłacić za lekarza niż narobić sobie i dziecku problemów. Ile Olek ma tygodni?

Izabella Ja podejrzewam u swojej. Po podaniu MM z laktoza, krostki na buźce nam się pojawiły :-/ Ja na ciemienuszke polecam ziajke, plus oliwke i szampon nawilżający. Poszło w 4 dni a skorupka była dość mocna.
Domka powodzenia!
Judy twórcza bestia z męża :-)
Mój hemoroidowy przyjaciel znów o sobie przypomina.. pomocy :-( czy się wyleczylyscie? Ja brałam jakieś czopki od lekarza dispertaza czy jakoś tak, jak brałam super. A teraz znów boli? :-(

Hej Dziewczyny!

Czy można się do Was dołączyć? Jestem mamą 3miesięcznej Łucji jednak dopiero teraz Mała dała się troszkę 'wyregulować' i mam czas na inne przyjemności niż tylko zabawianie dziecka. Początki były trudne, ale chyba najgorsze już za mną. Z chęcią poznałabym inne mamusie i rówieśników mojej pannicy. :)

reklama
Do góry