reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

ja mam butelke lovi.mała ja toleruje,mam tez aventu ale nie uzywałam.

kurde mala mi strasznie ullewa,to podchodzi pod wymioty,dzis po karmoieniu chlusneła za ramie to ze 30ml musi wyleciało.zastanawiam sie czy nie kupic tego nutricomu,ale moze najpierw poradze sie pediatry.

ja do pupy uzywam sudocrem ale nie przy kazdym przewijaniu,dzis jeszcze kupiłam ziajke.pupa puki co ładniutka

judy :-D:-D:-D:-Dgratki kochana.wkoncu po trudach urodziłas:-D

reklama
judy gratulacje :-) dobrze że już masz to za sobą

Ja używam butelek lovi i avent i młody od początku chwyta. Zresztą on to wszystko bierze co mu dają ;-) Smoczki uspokajacze to ma przeróżne i też wszystkie ssie.

Od wczoraj mamy jakoś mniej awantur przy cycu. Nie wiem z czego to wynika ale ewidentnie trochę się uspokoił.

U nas dziś były pierwsze przytulanki :happy: W sumie prawie tak samo jak wcześniej choć czuję się troszeczkę luźniej... Ciekawe czy tak już zostanie czy to jeszcze wróci do normy :confused:

Judy no alleluja :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Gratuluję Wam!!!

A ja mam jakieś opory przed przytulankami. Z jednej strony chce z drugiej czuje opor...moze to kwestia tego co się porobiło. ..

Kupilam i enfamil i bebilon i teraz muszę wybrać. No dziewczyny osiołkowi w żłobie dano :cool::banghead:

Ostatnia edycja:
ImageUploadedByForum BabyBoom1416065588.296148.jpg nasza Martynka :) 53 cm i 3500 kilo . Urodzona 42+1 15.11.2014 o 12 . Tu nie podają skali abgar :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1416065588.296148.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1416065588.296148.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 74
Judy gratulacje! Za dwa dni porod bedziesz juz przez mgle wspominac:)
My tez nie mamy skali agapr.
Duzo zdrowia dla Martynki:)

reklama
Do góry