reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
dziewczyny wtrace sie!!! powiem tak z autopsji ze czopu nie da sie nie zauwazyc!!! przynajmiej tak bylo w moim przypadku!! był długi, sluzowaty z domieszka krwi!!! to co wyleciało to wyleciało prosto do kibla:p a reszta przez wikszosc dnia było na wkładce!!!! no i czekalismy pozniej na skurcze czy odejscie wód!! skurcze sie pojawiły dopiero po 12 godzinach, wody mi przebijali, lało sie jakby ktos kran miedzy nogami otworzył:)) i tego samego dnia urodzilam!!!

No i dlatego fajnie mieć czopa krwistego bo wiesz ze zaraz cos bedzie:) a taki waniliowy to tylko dupę zawraca ;)

Kotulcia- dorzuc jeszcze mycie podłóg.. I bedzie git! Ja tez jak byłam tydzien temu na wizycie to szyjka długa zamknięta... No ale ja mam jeszcze ponad miesiac.

Wlasnie mój sąsiad kosi trawnik takim mini elektrycznym sekatorem- okna nie zamknę bo duszno- on to bedzie robił dwa dni takim małym gowienkiem... A hałasu jak z jakiejś poku

Hej dziewczyny :) Już myślałam, że będę tą pierwszą październikówką ;) Wypuścili nas właśnie z patologii ciąży :p Mam rozwarcie 1,5 cm i dziwne bóle. Poleżałam dwa dni, poobserwowali, nic się nie rozwinęło i wróciłyśmy do domu. Mała waży ponad 2500 g. Lekarze powiedzieli że na tym etapie to już nic nie będą powstrzymywać ale lepiej byłoby żebym do tych pełnych 37 tygodni potrzymała się w całości.

Kotulcia- gdyby wysiłek fizyczny miał przyspieszyć poród to przy mojej pracy juz bym urodziła ;) moze jednak molestowanie męża bedzie przyjemniejsze i bardziej pomocne.

garmelka ale mycie podłóg żeby było efektywniejsze to chyba szmata i na kolana - mam pewną zbereźną wizję takiego mycia na kucaka... Ale nie będę tutaj tego pisać:zawstydzona/y::-) Nie no to jutro dorzucę sprzątanie domu po całości - hehe żeby tylko mężowi się za bardzo nie spodobało - pierożki, wypucowane mieszkanie i jeszcze seks parę razy dziennie?:-)

he he kotulcia aleś się zawzięła :-D pamiętaj że do poniedziałku jeszcze trochę czasu jest a drugi poród wcale nie musi się długo rozkręcać :tak:

Dorota Ty się jeszcze wstrzymaj, daj kotulci urodzić pierwszej ;-)

garmelka
dziś właśnie nic ciekawego nie ma w tv, harrego nie znoszę, taniec z gwizdami też mnie jakoś nie kręci, może luknę na ten nowy serial na dwójce

Udało mi się dostać do endo. Wchodzę do gabinetu a on do mnie: "o! ale Ci brzuch opadł" :sorry: hmmm czy ja wiem czy tak opadł, już parę osób mi to mówiło w sumie ale ja cały czas uparcie twierdzę że on taki był od początku.

Kurcze ale Wy smaki robicie, jak nie budyń to pierogi :crazy: I jak tu się zatrzymać na wadze...

Acha, chciałam Wam powiedzieć że przyszła mi dziś jedna pieluchomajtka z Tena Lady (a zamawiałam 2) z tym że czekałam 1,5 miesiąca na nią. Dobrze że się w ogóle wyrobili :-D

Ostatnia edycja:
Ale sie tu cos goraco zrobilo,hehe :-D

Wlasnie wyszlam spod prysznica,zaczelam sie balsamowac a moj mowi: ale bym cie puknal
hehe chyba cos w powietrzu jest,ze jakos wszyscy o seksie :-D
Przegonilam go i powiedzialam ze w przyszlym tyg pomyslimy. Juz tam wole skonczyc ten 36 tydz w calosci...

ALe bym budyn zjadla...narobilyscie mi ochoty

reklama
Babina- mój tez chodzi i sie ciagle pyta kiedy będziemy mogli... :) wole poczekać jeszcze z dwa tygodnie:) ja to mam cykora żeby nic sie nie stało... Ale cos czuje ze jak przyjdzie co do czego to on wymięknie bo sie bedzie bal o dZidke...

Kotulcia- a ty masz "po" jakieś plamienia? Bo słyszałam ze mogą być ze wzgl na wrażliwość szyjki. Boje sie żeby nie spanikowałac ze to jakis krwotok w razie czego...

Czarna- mi mama dzisaj powiedziała ze mi opadł brzuch ale nie wydaje mi sie bo dalej mam mega zadyszke:/

Do góry