reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
jako ze mam leżeć i zero wychodzenia zabrałam się wczoraj za zakupy przez internet, heh tyle mi pozostało bo do sklepu mam zakaz. Kupowałam kosmetyki w internetowej aptece "apteka gemini" mają naprawdę sporo taniej niż w sklepach. Kupilam maltan, bepanthen, jakieś podkłady, waciki, emolium i parę jeszcze jakiś *******ek. Na razie wystarczy.

Mona trzymaj się dzielnie!!! &&& Jakbyś miała możliwość to daj znać jak się masz... :tak:

Pscółka - bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :-)

Katinka - taki lekarz to skarb - człowiek odrazu lepiej się czuje jak widzi, że tak się do tego przykłada... mój niestety taki nie jest, ale będąc w szpitalu miałam dokładne badania i mam porównanie co do lekarzy...

Ja walczę dalej z jelitówką :( mój mąż się ode mnie chyba zaraził... :angry:
ide spać bo pół nocy walczyłam...

Mona trzymam kciuki żeby dało się utrzymać Nadię jak najdłużej u Ciebie w brzuszku:) Ale to plus że na wszelki wypadek już działają:) Dawaj znać co i jak:)

Boże to już 30 tydzień zaraz i to oznacza że coraz bliżej:) Ale to leci:)

Któraś z dziewczyn pisała ile można mieć CC - chyba 3 to taki optymalny ma bo potem wiem że legalnie można podwiązać jajniki ze względu na ryzyko zagrożenia życia kobiety (sąsiadka mojej ciotki tak miała i skorzystała z tej opcji). Ale chyba wszystko zależy od stanu tych cięć:)

Szyję sobie butki filcowe dla młodej (może później wrzucę zdjęcie).

Tak się nie wysypiam na końcówce ciąży że co rano czuję się jakby po mnie jakieś stado krów przebiegło:/

Przy młodym nie było mojego męża ale za to teraz ma być - powiedziałam mu że dziki patroszy to taki widok go nie przerazi:D Nawet może sobie zaglądać jak młoda będzie wychodzić:D Może potem nie będzie mu się tak chciało...:D:D

W poniedziałek wizyta - ciekawa jestem co tam się w środku dzieje - to ostatnie ważne USG ze sprawdzaniem wszystkiego od A-Z:)

katinka - śliczna focia. Ja już na takim etapie widziałam, że Szymek będzie wykapany tata, tylko oczy ma moje, ale to dopiero po 2 miesiącach mu zjaśniały do błękitnych:tak:

gnagna - w 100% się zgadzam, ja też szłam na poród z otwartym umysłem, nie robiłam planu porodu, ani nic w tym stylu, bo wiedziałam, że to się potoczy jak się potoczy:tak: słuchałam tylko położnej i cały świat nie istniał:tak:

Mona - ściskamy mocno kciuki, obyś spokojnie dotrwała do terminu &&

babina - ja już chyba jestem uzależniona od apteki gemini:-D, co miesiąc tam kupuję, nie dość że tanio jeszcze tak szeroki asortyment, że w sumie to tylko obiadki i chusteczki gdzie indziej kupuję, a tak to mają wszystko co mi trzeba dla nas i Szymka. Ceny kosmetyków sprawdzałam z Tesco i Auchan i też zazwyczaj mają taniej. Nawet ostatnio kupiłam 100 soli fizjologicznych, bo Szymka ciągle inhaluję, a Mateuszowi przydadzą się do przemywania oczek, w aptece jedna fiolka u nas 65 groszy, a tam mi wyszło 23!

Dobrze, że dzisiaj ciut chłodniej, bo mnie pakowanie czeka:baffled:

Mona - ojej :( Bardzo mocno trzymam kciuki! A co do ułożenia, to mimo że mój leży główką w dół, to lekarz powiedział, że to może się parę razy zmienić.
Dawaj znać! A na staraczkach w ciąży MamaTomeczka pisała, że do 30 tc łożysko może się spokojnie podnieść, pamiętasz? Trzymam kciuki by tak było u Ciebie!

Kotulcia - koniecznie wrzuć fotkę bucików :)

Wczoraj segregowałam ciuszki. Sporo z tych, co dostałam odrzuciłam (2 worki). Nie chcę zanosić do PCK. Chcę mieć pewność, że trafi do naprawdę potrzebujących. Myślicie, że w kościołach przyjmują takie ciuszki?

Mona- całe szczęście w tym nieszczęściu ze to dziewczynka a one sa na starcie silniejsze niż chłopaki wiec nie daj Boże cos to ma spore szanse ze wszystko będzie dobrze. Trzymam za was kciuki i mam nadzieje ze uda sie jeszcze zatrzymać mała w brzuchu jak najdłużej.

Dzięki dziewczyny już jestem na oddziale czekam na magnez i zastrzyki , mała dzisiaj głowa do dołu, moja szyjka zamknięta wysoko i jeszcze zawinieta u końca ;-) rozmawiałam z moja gin ona mi zrobi cc i skieruje też sama jestem o niebo spokojniejsza :-)

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja tylko na chwile, niestety popsuł mi sie tablet z którego z Wami pisałam i nie jestem w stanie nadrobić zaległości dwutygodniowej. Jak wróci z naprawy to będę z wami regularnie. Z kompa jest mi jakoś niewygodnie. U nas wszystko w porządku. Obecnie chodzimy do szkoły rodzenia i szczerze jestem zadowolona z tych zajęć, mąż też :).
Mona trzymam kciuki za Ciebie i małą Nadię odpoczywaj dużo, wszystko będzie dobrze.

Do góry