reklama
jako ze mam leżeć i zero wychodzenia zabrałam się wczoraj za zakupy przez internet, heh tyle mi pozostało bo do sklepu mam zakaz. Kupowałam kosmetyki w internetowej aptece "apteka gemini" mają naprawdę sporo taniej niż w sklepach. Kupilam maltan, bepanthen, jakieś podkłady, waciki, emolium i parę jeszcze jakiś *******ek. Na razie wystarczy.
Mona trzymaj się dzielnie!!! &&& Jakbyś miała możliwość to daj znać jak się masz...
Pscółka - bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :-)
Katinka - taki lekarz to skarb - człowiek odrazu lepiej się czuje jak widzi, że tak się do tego przykłada... mój niestety taki nie jest, ale będąc w szpitalu miałam dokładne badania i mam porównanie co do lekarzy...
Ja walczę dalej z jelitówką mój mąż się ode mnie chyba zaraził...
ide spać bo pół nocy walczyłam...
Pscółka - bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :-)
Katinka - taki lekarz to skarb - człowiek odrazu lepiej się czuje jak widzi, że tak się do tego przykłada... mój niestety taki nie jest, ale będąc w szpitalu miałam dokładne badania i mam porównanie co do lekarzy...
Ja walczę dalej z jelitówką mój mąż się ode mnie chyba zaraził...
ide spać bo pół nocy walczyłam...
Mona trzymam kciuki żeby dało się utrzymać Nadię jak najdłużej u Ciebie w brzuszku Ale to plus że na wszelki wypadek już działają Dawaj znać co i jak
Boże to już 30 tydzień zaraz i to oznacza że coraz bliżej Ale to leci
Któraś z dziewczyn pisała ile można mieć CC - chyba 3 to taki optymalny ma bo potem wiem że legalnie można podwiązać jajniki ze względu na ryzyko zagrożenia życia kobiety (sąsiadka mojej ciotki tak miała i skorzystała z tej opcji). Ale chyba wszystko zależy od stanu tych cięć
Szyję sobie butki filcowe dla młodej (może później wrzucę zdjęcie).
Tak się nie wysypiam na końcówce ciąży że co rano czuję się jakby po mnie jakieś stado krów przebiegło:/
Przy młodym nie było mojego męża ale za to teraz ma być - powiedziałam mu że dziki patroszy to taki widok go nie przerazi Nawet może sobie zaglądać jak młoda będzie wychodzić Może potem nie będzie mu się tak chciało...
W poniedziałek wizyta - ciekawa jestem co tam się w środku dzieje - to ostatnie ważne USG ze sprawdzaniem wszystkiego od A-Z
Boże to już 30 tydzień zaraz i to oznacza że coraz bliżej Ale to leci
Któraś z dziewczyn pisała ile można mieć CC - chyba 3 to taki optymalny ma bo potem wiem że legalnie można podwiązać jajniki ze względu na ryzyko zagrożenia życia kobiety (sąsiadka mojej ciotki tak miała i skorzystała z tej opcji). Ale chyba wszystko zależy od stanu tych cięć
Szyję sobie butki filcowe dla młodej (może później wrzucę zdjęcie).
Tak się nie wysypiam na końcówce ciąży że co rano czuję się jakby po mnie jakieś stado krów przebiegło:/
Przy młodym nie było mojego męża ale za to teraz ma być - powiedziałam mu że dziki patroszy to taki widok go nie przerazi Nawet może sobie zaglądać jak młoda będzie wychodzić Może potem nie będzie mu się tak chciało...
W poniedziałek wizyta - ciekawa jestem co tam się w środku dzieje - to ostatnie ważne USG ze sprawdzaniem wszystkiego od A-Z
pscółka i spółka
Fanka BB :)
katinka - śliczna focia. Ja już na takim etapie widziałam, że Szymek będzie wykapany tata, tylko oczy ma moje, ale to dopiero po 2 miesiącach mu zjaśniały do błękitnych
gnagna - w 100% się zgadzam, ja też szłam na poród z otwartym umysłem, nie robiłam planu porodu, ani nic w tym stylu, bo wiedziałam, że to się potoczy jak się potoczy słuchałam tylko położnej i cały świat nie istniał
Mona - ściskamy mocno kciuki, obyś spokojnie dotrwała do terminu &&
babina - ja już chyba jestem uzależniona od apteki gemini, co miesiąc tam kupuję, nie dość że tanio jeszcze tak szeroki asortyment, że w sumie to tylko obiadki i chusteczki gdzie indziej kupuję, a tak to mają wszystko co mi trzeba dla nas i Szymka. Ceny kosmetyków sprawdzałam z Tesco i Auchan i też zazwyczaj mają taniej. Nawet ostatnio kupiłam 100 soli fizjologicznych, bo Szymka ciągle inhaluję, a Mateuszowi przydadzą się do przemywania oczek, w aptece jedna fiolka u nas 65 groszy, a tam mi wyszło 23!
Dobrze, że dzisiaj ciut chłodniej, bo mnie pakowanie czeka
gnagna - w 100% się zgadzam, ja też szłam na poród z otwartym umysłem, nie robiłam planu porodu, ani nic w tym stylu, bo wiedziałam, że to się potoczy jak się potoczy słuchałam tylko położnej i cały świat nie istniał
Mona - ściskamy mocno kciuki, obyś spokojnie dotrwała do terminu &&
babina - ja już chyba jestem uzależniona od apteki gemini, co miesiąc tam kupuję, nie dość że tanio jeszcze tak szeroki asortyment, że w sumie to tylko obiadki i chusteczki gdzie indziej kupuję, a tak to mają wszystko co mi trzeba dla nas i Szymka. Ceny kosmetyków sprawdzałam z Tesco i Auchan i też zazwyczaj mają taniej. Nawet ostatnio kupiłam 100 soli fizjologicznych, bo Szymka ciągle inhaluję, a Mateuszowi przydadzą się do przemywania oczek, w aptece jedna fiolka u nas 65 groszy, a tam mi wyszło 23!
Dobrze, że dzisiaj ciut chłodniej, bo mnie pakowanie czeka
Cyntia85
Mona - ojej Bardzo mocno trzymam kciuki! A co do ułożenia, to mimo że mój leży główką w dół, to lekarz powiedział, że to może się parę razy zmienić.
Dawaj znać! A na staraczkach w ciąży MamaTomeczka pisała, że do 30 tc łożysko może się spokojnie podnieść, pamiętasz? Trzymam kciuki by tak było u Ciebie!
Kotulcia - koniecznie wrzuć fotkę bucików
Wczoraj segregowałam ciuszki. Sporo z tych, co dostałam odrzuciłam (2 worki). Nie chcę zanosić do PCK. Chcę mieć pewność, że trafi do naprawdę potrzebujących. Myślicie, że w kościołach przyjmują takie ciuszki?
Dawaj znać! A na staraczkach w ciąży MamaTomeczka pisała, że do 30 tc łożysko może się spokojnie podnieść, pamiętasz? Trzymam kciuki by tak było u Ciebie!
Kotulcia - koniecznie wrzuć fotkę bucików
Wczoraj segregowałam ciuszki. Sporo z tych, co dostałam odrzuciłam (2 worki). Nie chcę zanosić do PCK. Chcę mieć pewność, że trafi do naprawdę potrzebujących. Myślicie, że w kościołach przyjmują takie ciuszki?
Mona- całe szczęście w tym nieszczęściu ze to dziewczynka a one sa na starcie silniejsze niż chłopaki wiec nie daj Boże cos to ma spore szanse ze wszystko będzie dobrze. Trzymam za was kciuki i mam nadzieje ze uda sie jeszcze zatrzymać mała w brzuchu jak najdłużej.
MonaG1985
Dzięki dziewczyny już jestem na oddziale czekam na magnez i zastrzyki , mała dzisiaj głowa do dołu, moja szyjka zamknięta wysoko i jeszcze zawinieta u końca ;-) rozmawiałam z moja gin ona mi zrobi cc i skieruje też sama jestem o niebo spokojniejsza :-)
reklama
Cześć dziewczyny.
Ja tylko na chwile, niestety popsuł mi sie tablet z którego z Wami pisałam i nie jestem w stanie nadrobić zaległości dwutygodniowej. Jak wróci z naprawy to będę z wami regularnie. Z kompa jest mi jakoś niewygodnie. U nas wszystko w porządku. Obecnie chodzimy do szkoły rodzenia i szczerze jestem zadowolona z tych zajęć, mąż też .
Mona trzymam kciuki za Ciebie i małą Nadię odpoczywaj dużo, wszystko będzie dobrze.
Ja tylko na chwile, niestety popsuł mi sie tablet z którego z Wami pisałam i nie jestem w stanie nadrobić zaległości dwutygodniowej. Jak wróci z naprawy to będę z wami regularnie. Z kompa jest mi jakoś niewygodnie. U nas wszystko w porządku. Obecnie chodzimy do szkoły rodzenia i szczerze jestem zadowolona z tych zajęć, mąż też .
Mona trzymam kciuki za Ciebie i małą Nadię odpoczywaj dużo, wszystko będzie dobrze.
Podziel się: