reklama
Dziewczyny przyszedł mi dziś ten kojec z motherhood. Wczoraj zamówiłam w południe a dziś już mam! Także spoko sprzedawca. A sam kojec to rewelka! W nocy oczywiście przetestuję go tak konkretnie ale już w ciągu dnia przydał się kilka razy do wygodnego siedzenia
Śliczne ubranka kupiłyście Ja chyba dokupię jeszcze trochę takich na 68 bo tych niewiele mam.
Oj ja też już się przekonałam żeby nie przeginać z aktywnością. Nie ma co szaleć a potem żałować że przez własną nieodpowiedzialność zaszkodziłyśmy maluszkowi. O pachwinach też już pisałam że mnie bolą a raczej boląco ciągną. Czasem czuję też takie ciągnięcie w dole brzucha, ale mija jak chwilę poleżę. Też tak macie?
Śliczne ubranka kupiłyście Ja chyba dokupię jeszcze trochę takich na 68 bo tych niewiele mam.
Oj ja też już się przekonałam żeby nie przeginać z aktywnością. Nie ma co szaleć a potem żałować że przez własną nieodpowiedzialność zaszkodziłyśmy maluszkowi. O pachwinach też już pisałam że mnie bolą a raczej boląco ciągną. Czasem czuję też takie ciągnięcie w dole brzucha, ale mija jak chwilę poleżę. Też tak macie?
pauletta86
Fanka BB :)
My po usg. Mała/wazy 545 g. I jest ok wsio. Na tablecie nie da sie zdj dodac buuu. Zasłaniaka buzke i się mega wiercila :-)
magda821221
Hej dziewczynki:-) musze Wam sie pochwalić , dzisiaj pierwszy raz poczułam kopnięcie pod ręka:-) najadlam sie czekolady he he to pewnie dlatego :-) w sobote jadę na usg, aż jestem ciekawa jak mój mały urósł, ostatnio ważył 503 gramy, dzisiaj zaczęliśmy 25 tydzien :-)
Mnie tez udało sie kupic tanio ciuszki od dziewczyny, wiec jestem zadowolona:-) na nowe to by człowiek nie wyrobił :-) no i mebelki kupiłam , ale to dopiero kropla w morzu he he :-) aż nie chce myslec :-) jakoś trzeba będzie dac rade he he :-) przydałaby sie jakas wygrana w totka hi hi pozdrawiam
Mnie tez udało sie kupic tanio ciuszki od dziewczyny, wiec jestem zadowolona:-) na nowe to by człowiek nie wyrobił :-) no i mebelki kupiłam , ale to dopiero kropla w morzu he he :-) aż nie chce myslec :-) jakoś trzeba będzie dac rade he he :-) przydałaby sie jakas wygrana w totka hi hi pozdrawiam
Załączniki
magda821221
Cyntia85
Magda - przepiękne imię wybraliście Macie super gust
Pauletta - gratki udanej wizyty A jak brzuszek?
Justine - ten błękitny komplecik świetny
Jak byłaś zapisać się do szkoły rodzenia, to co musiałaś wypełnić? Ta babka wpisywała Cię na jakąś listę? Ja przyszłam i dała mi tylko deklarację wyboru położnej, ale ja już taką kiedyś wypełniałam, więc powiedziała (ta czarna), że mam po prostu przyjść na I zajęcia i wtedy będzie lista.
Enya - kochaną masz córeczkę
Czarna - i jak poducha?
Kacha - tak jak pisze Justine, to takie wyniki na granicy. Mogą wskazywać na cukrzycę ciężarnych, ale nie muszą. A jak się odżywiasz? Dla dzieciaczka trzeba będzie zdrowiej, bo sygnał alarmowy już jest. Na pewno trzeba ograniczyć węglowodany i to nie tylko słodycze, ale też białe pieczywo. Dasz radę. Ino zacznij od dziś
Pauletta - gratki udanej wizyty A jak brzuszek?
Justine - ten błękitny komplecik świetny
Jak byłaś zapisać się do szkoły rodzenia, to co musiałaś wypełnić? Ta babka wpisywała Cię na jakąś listę? Ja przyszłam i dała mi tylko deklarację wyboru położnej, ale ja już taką kiedyś wypełniałam, więc powiedziała (ta czarna), że mam po prostu przyjść na I zajęcia i wtedy będzie lista.
Enya - kochaną masz córeczkę
Czarna - i jak poducha?
Kacha - tak jak pisze Justine, to takie wyniki na granicy. Mogą wskazywać na cukrzycę ciężarnych, ale nie muszą. A jak się odżywiasz? Dla dzieciaczka trzeba będzie zdrowiej, bo sygnał alarmowy już jest. Na pewno trzeba ograniczyć węglowodany i to nie tylko słodycze, ale też białe pieczywo. Dasz radę. Ino zacznij od dziś
Oj gratuluje udanych wizyt,to tylko moje dziewcze takie duze?
Ostatnio 719gram,a ja przytyłąm w sumie 4kg.
Czarna kupiłas zwykły kojec czy premium?
Ja nie wiem jak ja potem bez kojca bede spała;-/jest super wygodna.
Ostatnio 719gram,a ja przytyłąm w sumie 4kg.
Czarna kupiłas zwykły kojec czy premium?
Ja nie wiem jak ja potem bez kojca bede spała;-/jest super wygodna.
Cyntia jak się zapisywałam do szkoły to poprosiła mnie położna o kartę ciąży, spisała z niej informacje o ostatniej miesiączce, lekarzu prowadzącym, pytała o lekarza pierwszego kontaktu i położną u której jestem zapisana, zaznaczyła w którym tygodniu ciąży będę podczas pierwszych zajęć, a i jeszcze dane personalne imię, nazwisko, wiek i pesel i podobno ta karta którą wypełniła będzie wykładana na zajęciach i tam będzie trzeba za każdym razem podpisywać się i zaznaczać czy przyszło się samemu czy z osobą towarzyszącą
marrika trzymam kciuki, żebyś wytrwała do końca i nie trzeba było powtarzać badania
marrika trzymam kciuki, żebyś wytrwała do końca i nie trzeba było powtarzać badania
reklama
Podziel się: