reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Dziewczyny przyszedł mi dziś ten kojec z motherhood. Wczoraj zamówiłam w południe a dziś już mam! Także spoko sprzedawca. A sam kojec to rewelka! W nocy oczywiście przetestuję go tak konkretnie ale już w ciągu dnia przydał się kilka razy do wygodnego siedzenia :happy2:

Śliczne ubranka kupiłyście :) Ja chyba dokupię jeszcze trochę takich na 68 bo tych niewiele mam.

Oj ja też już się przekonałam żeby nie przeginać z aktywnością. Nie ma co szaleć a potem żałować że przez własną nieodpowiedzialność zaszkodziłyśmy maluszkowi. O pachwinach też już pisałam że mnie bolą a raczej boląco ciągną. Czasem czuję też takie ciągnięcie w dole brzucha, ale mija jak chwilę poleżę. Też tak macie?

Hej dziewczynki:-) musze Wam sie pochwalić , dzisiaj pierwszy raz poczułam kopnięcie pod ręka:-) najadlam sie czekolady he he to pewnie dlatego :-) w sobote jadę na usg, aż jestem ciekawa jak mój mały urósł, ostatnio ważył 503 gramy, dzisiaj zaczęliśmy 25 tydzien :-)
Mnie tez udało sie kupic tanio ciuszki od dziewczyny, wiec jestem zadowolona:-) na nowe to by człowiek nie wyrobił :-) no i mebelki kupiłam , ale to dopiero kropla w morzu he he :-) aż nie chce myslec :-) jakoś trzeba będzie dac rade he he :-) przydałaby sie jakas wygrana w totka hi hi pozdrawiam ImageUploadedByForum BabyBoom1403649471.405642.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1403649471.405642.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1403649471.405642.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 31
Magda - przepiękne imię wybraliście ;) Macie super gust :D

Pauletta - gratki udanej wizyty :) A jak brzuszek?

Justine - ten błękitny komplecik świetny :)
Jak byłaś zapisać się do szkoły rodzenia, to co musiałaś wypełnić? Ta babka wpisywała Cię na jakąś listę? Ja przyszłam i dała mi tylko deklarację wyboru położnej, ale ja już taką kiedyś wypełniałam, więc powiedziała (ta czarna), że mam po prostu przyjść na I zajęcia i wtedy będzie lista.

Enya - kochaną masz córeczkę :)

Czarna - i jak poducha?

Kacha - tak jak pisze Justine, to takie wyniki na granicy. Mogą wskazywać na cukrzycę ciężarnych, ale nie muszą. A jak się odżywiasz? Dla dzieciaczka trzeba będzie zdrowiej, bo sygnał alarmowy już jest. Na pewno trzeba ograniczyć węglowodany i to nie tylko słodycze, ale też białe pieczywo. Dasz radę. Ino zacznij od dziś :)

Oj gratuluje udanych wizyt,to tylko moje dziewcze takie duze?
Ostatnio 719gram,a ja przytyłąm w sumie 4kg.
Czarna kupiłas zwykły kojec czy premium?
Ja nie wiem jak ja potem bez kojca bede spała;-/jest super wygodna.

Ja właśnie siedzę w laboratorium po wypiciu glukozy. Blee!!! lubię słodycze ale to już przegięcie. Siedzę i modlę się żeby nie poszło wszystko do toalety

Cyntia jak się zapisywałam do szkoły to poprosiła mnie położna o kartę ciąży, spisała z niej informacje o ostatniej miesiączce, lekarzu prowadzącym, pytała o lekarza pierwszego kontaktu i położną u której jestem zapisana, zaznaczyła w którym tygodniu ciąży będę podczas pierwszych zajęć, a i jeszcze dane personalne imię, nazwisko, wiek i pesel i podobno ta karta którą wypełniła będzie wykładana na zajęciach i tam będzie trzeba za każdym razem podpisywać się i zaznaczać czy przyszło się samemu czy z osobą towarzyszącą

marrika trzymam kciuki, żebyś wytrwała do końca i nie trzeba było powtarzać badania :)

reklama
Do góry