Sunovia - malego chustowala, moze nie bardzoo duzo , ale na spacery itp w lecie chodzilismy, potem na jesien /zime tez sie zdarzalo. Nie mial problemow z zasypianiem w lozeczku, czasem trzeba bylo z nim posiedzec, ale nigdy nie usypialam na rekach
reklama
Syla zaszczepiłam.Pediatra powidziałą ze nie ma przeciwskazn,jezeli jest zdrowa.
A to ze starszka choruje trudno,bo równie dobrze sasiad moze chorowac i tez bedziemy bac sie szczepic.
MAłą spłakała sie bardzo,Ale posmarowałm jej altacetem i jest lepiej.
mam podac paracetamol tawet jak bedzie marudzic.
A i wazy 5030g,klocek przez 2 tyg walneła 330g.ma 60cm
Agniecha mamy to samo,w nocy tak jakby katar,rano suche gile i tyle.
Marikka bedzie dobrze trzymam kciuki
Sunowia zdrówka dla córcie i wytrwałosci dla Ciebie;-)
Ja do spiworka bez rekawów dawałam aby body na długi rekaw
Ja głownie kp a nieraz dam koper albo wode,zeby krzykacza przytkac.
A to ze starszka choruje trudno,bo równie dobrze sasiad moze chorowac i tez bedziemy bac sie szczepic.
MAłą spłakała sie bardzo,Ale posmarowałm jej altacetem i jest lepiej.
mam podac paracetamol tawet jak bedzie marudzic.
A i wazy 5030g,klocek przez 2 tyg walneła 330g.ma 60cm
Agniecha mamy to samo,w nocy tak jakby katar,rano suche gile i tyle.
Marikka bedzie dobrze trzymam kciuki
Sunowia zdrówka dla córcie i wytrwałosci dla Ciebie;-)
Ja do spiworka bez rekawów dawałam aby body na długi rekaw
Ja głownie kp a nieraz dam koper albo wode,zeby krzykacza przytkac.
Cyntia85
Fanka BB :)
Agniecha, Sunovia, Syla - wysłałabym fluidy zdrowia, ale sama nie mogę dojść do formy ostatnio.
Justine - znalazłam ten filmik Jak odbijać niemowlaka? Odbijanie niemowlęcia nie musi być trudne. | tatapad.pl - YouTube
Może Kubuś nie łapie tak powietrza? U nas zdarza się, że chodzę z małym po mieszkaniu tak sobie (nie po jedzeniu) i z zaskoczenia mi beka
Współczuję hałasów. Boję się jak nad nami zaczną się urządzać.
Ania - u nas takie najczęściej są po słodyczach, a gdy mlody dostawal espumisany, to bardzo czesto takie byly. A często taka się zdarza? W necie są "atlasy" kupek i na takiej stronie wyczytałam, że może się zdarzać przy kp.
Marrika - kciuki za spokojny pobyt!
Czarna - no super nocka!
Przy 22 'C do tej pory przykrywalam Adiego kocykiem z Biedronki złożonym na pół do wysokości ok. pępka, a ubrany w sam pajac lub body z dł. rękawem i spodenki (te polspiochy).
Śpiworek wydawał mi się za ciepły, ale mały wcale jakiś zgrzany w nim nie jest. Mamy firmy Ceba, a oprocz tego Feretti z odpinanymi rękawami, ale on jest grubszy i tych rękawów nie będziemy używać. A jak ubierać, to nie wiem. Widziałam w necie kiedyś fajną tabelkę. Postaram się ją znaleźć później.
U nas dziwnie wyszło z kupką, bo za pierwszym strzałem poszła musztardowa idealna, a za drugim po paru minutach ciemna zielona spieniona. Dziwne, że tak się od siebie różniły. Pewno od bialej Milki (zjadlam nieduzo).
Justine - znalazłam ten filmik Jak odbijać niemowlaka? Odbijanie niemowlęcia nie musi być trudne. | tatapad.pl - YouTube
Może Kubuś nie łapie tak powietrza? U nas zdarza się, że chodzę z małym po mieszkaniu tak sobie (nie po jedzeniu) i z zaskoczenia mi beka
Współczuję hałasów. Boję się jak nad nami zaczną się urządzać.
Ania - u nas takie najczęściej są po słodyczach, a gdy mlody dostawal espumisany, to bardzo czesto takie byly. A często taka się zdarza? W necie są "atlasy" kupek i na takiej stronie wyczytałam, że może się zdarzać przy kp.
Marrika - kciuki za spokojny pobyt!
Czarna - no super nocka!
Przy 22 'C do tej pory przykrywalam Adiego kocykiem z Biedronki złożonym na pół do wysokości ok. pępka, a ubrany w sam pajac lub body z dł. rękawem i spodenki (te polspiochy).
Śpiworek wydawał mi się za ciepły, ale mały wcale jakiś zgrzany w nim nie jest. Mamy firmy Ceba, a oprocz tego Feretti z odpinanymi rękawami, ale on jest grubszy i tych rękawów nie będziemy używać. A jak ubierać, to nie wiem. Widziałam w necie kiedyś fajną tabelkę. Postaram się ją znaleźć później.
U nas dziwnie wyszło z kupką, bo za pierwszym strzałem poszła musztardowa idealna, a za drugim po paru minutach ciemna zielona spieniona. Dziwne, że tak się od siebie różniły. Pewno od bialej Milki (zjadlam nieduzo).
reklama
Podziel się: