reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Kamcia no co ci dobrze, aj przy takiej pogodzie wymiękam. Żle się czuje jakaś taka słabiutka jestem w głowie mi się nawet dziś kręci, ale nei wiem czy nei pzrez to, ze późno zjadłam, bo rano badania, a młody już alarmował o 4 rano, ze chce jeść.

reklama
Gratulacje naszej nowej Pani mgr :_))

Szczęściara
dużo zdrówka i cierpliwości w szpitalu.

Kamcia a widzisz mnie się wydaje mało doprawione,a mojemu smakuje. Niestety kiedyś mnie opieprzył, że pierogi za słone, a mnie smakowały :-D

Zobaczymy jak mi ciasta wyjdą, bo robię pierwszy raz z przepisu z Lidla- Drożdżowy placek z rabarbarem i truskawkami i tort macedoński chałwowy. Wkurza mnie przepis, bo wszystko wagowo podane, a ja wagi kuchennej nie posiadam :( Nie wiem czy wczoraj w Lidlu wagi nie widziałam:confused:

Osa no mój to samo, ale niestety są dni, ze musi poczekac, a wtedy daje popalić...

Szczęściara dużo zdrówka

Sony ciasta są łatwiejsze niż potrawy :-) Trzymam kciuki

sony to, że masz wszystko wagowo podane to żaden problem. Weź sobie zwykła szklankę 250ml i przyjmij, że to jest 250g. Łyżka stołowa ma 15ml, kieliszek też może być miarką 50ml.
Ten tort macedoński dobrze brzmi, wkleisz przepis? Mój mąż ma za 2 tyg. urodziny i jeszcze nie wiem jakiego torta upiekę.

DIE to grzecznie leż !!! Dobrze że z dzidzią wszystko dobrze :*
mnie to w brzuchu skreca jak wchodze na ten wątek na sygnale naprawde !!!!

hej jestem zyje..zostawiłam wieści na watki NA SYGNALE... najadłam się wczoraj strachu..a dziś mnie puszcza i zaraz chyba pojde spac...
trzymajcie się cieplo kochane:*

Hej kochane!Dzis chłodno ale chociaż nie pada;) ja narazie w łóżku w pizamie i jakoś nie chce mi sie ubierać i ruszac:p wczoraj dostałam meila ze pościele zostały przekazane do firmy kurierskiej więc teoretycznie dzis juz powinny byc dostarczone:) aż sie doczekać nie mogę:):):)
Jak tak czytam co osa napisała o liczenie ruchów to sie pogubilam xD bynajmniej bede zwracać uwagę na to czy sie ruszają maludy a nie ile razy;)

Persefona gratuluje obrony na 5 i tytułu magistra!!;)
Spokojnie nie stresuj sie, trzymaj sie dietki i będzie wszystko wporzadku! Wspolczuje pobytu w szpitalu ale mam nadzieje ze teraz juz do przodu szybko zleci czas i będzie dobrze!!

Dzaga kochana jak sie dzis czujesz?? Pogoda faktycznie może byc tego przyczyna albo małżeństwo naciska gdzieś na coś i stad te dolegliwości.
Ja jak zobaczyłam wątek na sygnale to miałam tak samo jak Ty... Strach w oczach

Pannacota i jak zakup autka? Mam nadzieje ze sie udał;)

Osa spokojnie powoli kupuj i dojdziesz do celu;) fakt czasem wydaje sie ze jeszcze tyyuyyyyyle czasu nam zostało a to leci raz dwa trzy. Niedawno swietowalam polowe ciazy a teraz czekam aż stuknie 30;)
Kochana Ty jesteś z okolic Poznania? Bo czytam ze siostra Twoja na polnej rodziła:)

Koreczek bidulko praca Cię wykonczy... Może jakieś L4 juz? Bo do końca ciazy coraz bliżej i musisz odpoczywać juz. Dobrze ze fizycznie wszystko jest wporzadku. A co do siostry to mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia:*

Nula dobrze ze z wami wszystko ok. Co do tarczycy to napewno będzie wszystko wporzadku:* ja miałam badania robione na początku ciazy ale każdy lekarz inny;) gdybym nie trafiła na aktualna panią doktor to pewnie nie dowiedzialabym sie o cytomegalii. Kobietke bede polecac wszystkim znajomym ciężarnym bo zna sie na tym co robi a cenowo bierze troche wiecej niż np lekarze u mnie w mieścinie którzy nawet tytułu dr nie maja:|

Kamcia ja poproszę o zdjęcie!!! Muszę Cię zobaczyć w nowym kolorze:) ja ciagle coś kombinuje z włosami;) to rude, to blond, to znowu ciemne to takie slomiane:) i szczerze znowu mnie kusi zmiana koloru, rozpaśnic chociaż o dwa tony ale stwierdziłam ze troche poczekam aż włosy mi odrosna. Aaaaa tak żałuje ze obcielam a miałam takie dlugasne:( no ale ogólnie bardzo szybko mi włosy rosną a teraz w ciazy to masakra jakby w miejscu staly:/ ale na wiosnę przyszła mam juz plany w głowie na metamorfozę i jak mnie moj fryzjer zobaczy to złapie sie z głowę bo kiedyś powiedział mi ze zmieniam sie szybciej niż celebrytki jesli chodzi o kolor włosów:) znajdę fotkę (studniowkowa czyli taka plus 8kg) w rudych włosach i wam sie zaprezentuje :)

A ja znalazłam pierniki:) pieczone przez moja mamę i sa mega pyszne :) i jakby wczoraj pieczone :) mniaaaam

Novaspace gratulacje 30go tygodnia!!! Co do włosów mam takie same odczucie. Rosną jakby chciały a nie mogły:/

Sony ja z golabkow lubię tylko farsz xD taki działaczek ze mnie ;) a kapustę lubię ale jakoś z mięsem mi nie wchodzi;) miłych zakupów:)

Joanna153 to dobrze ze bedziesz miała opiekę:) do rze ze tak wszyscy sie troszcza o Ciebie:*

Szczesciara 3mam kciuki zeby było wszystko dobrze!&&&&&&&

Agnieszkala to faktycznie weekend imprezowy;) co do soków podczas karmienia... Jak mam byc szczera ja pójdę droga jaka szła moja mama, szefowa i znajoma... Jem i pije wszystko i obserwuje po czym ewentualnie małe bedą złe reagować to odstawie... Moja szefowa jadła wszystko i po czym mała miała problem to tylko po jabłkach w jakiejkolwiek postaci. Sąsiadka to samo... Małemu tylko losos nie zaskakiwał tak nie reagował na nic... Nawet na miód który jest pomoc tak bardzo alergenny...

Kamea u mnie jest tak ze jak tylko moja mama przykłada rękę do brzucha to małe przestają sie wiercic ;) ale to zapewne wina tego ze często ma zimne ręce.
Hahaha to Ci Kubus:) zrozumiał ze z łóżka ma posprzątać ale gdzie indziej może byc bałagan:) jej dzieciaki sa słodkie :) dumny napewno z siebie był ze pomógł mamusi o posprzatal:)

Joanna84 Mam nadzieje ze nie będzie mocno boleć wydawanie zęba! 3 mam kciuki za Ciebie&&&&
Ja do szpitala mam 45km więc mam nadzieje ze poloza mnie chociaż tydzien przed terminem;)

Die kochana odpoczywaj!!!! Lez i nawet palcem nie kiwnij dzisiaj. Odpoczywaj duzo i zwolnij tempo :*

Zaczęłam pisać posta i świeciło slonko a teraz leje :(

reklama
Szczesciara trzymaj sie w tym szpitalu.

Die to sie pewnie strachu najadlas:szok:

Karmienie piersia. T jest wczesniakiem i przez pierwsze prawie 5 tygodni odciagalam pokarm, bo dostawal przez sade. Wczesniej tez sie naczytalam na mamach styczniowych 2008 o diecie karmiacej, wiec zasypalam pytaniami polozna zajmujaca sie poradnictwem laktacyjnym, co mi wolno, a co nie itd. A ta na to ze moge wszystko na co mam ochote, byle w rozsadnych ilosciach. I tak np jak mam ochote na pomarancze, to jedna a nie od razu cale kilo. Nie ma sensu sie ograniczac, poki nie ma problemow, kolek, uczulen itd, wtedy dopiero szuka sie przyczyn i prowadzi diete eliminacyjna.

Do góry