reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Deli chodzi Ci o sprzedawce poscieli? Seria Mamo Tato jak wejdziesz w posciel to pierwsze pozycje od niego wyskocza.
Posciel jak dla mnie bardzo dobra gatunkowo ale ochraniacz przede wszystkim gruby i obszyty tak ze sie nie bedzie zaginac. Od nich zakupie tez jeszcze jeden komplet poscieli ale juz same poszewki.

Joanna co do obaw Twojego meza to znowu ja mam obawy jak to bedzie wygladalo i czy sie nie odsuniemy od siebie. Pierwszy miesiac po porodzie bede u rodzicow a potem chcemy wrocic do A gdy wszystko uda sie zrobic. Co tez mi spedza sen z powiek.

Fajnie ze nie ktore z was dopinaja juz wyprawki lub maja bo ja w polu jestem tyle mi brakuje. Wozek lozeczko przewijak wanienka ciuszki i mozna jeszcze troche wymieniac.
Przesady staram sie ich nie sluchac ale sama do maja nie chcialam nic kupowac ale deli ma racje jesli cos ma sie stac to i tak sie stanie. Jedynie moja mama ostatnio bylysmy w galeri to powiedziala ze jeszcze troche to Adasiowi tez cos kupi ale jeszcze za wczesnie.

Dzis moze pojde do manufaktury do 5 10 15 widzialam dwie rzeczy moze tam beda. I wogole od rana marza mi sie tosty wiec moze tani w promocji toster bedzie bo jezyk mi do tylka ucieka. A takto znow debet zrobie najwyzej.
I dochodze do wniosku ze moj maly to jakies adhd ma bo potrafi cale dnie i noce tak mnie boksowac ze czasem sama podskakuje.
I coraz czesciej lapie mnie nerwobol z prawej strony z tylu jakby pod zebrami. Nawet nie wiem jak to opisac ale tak boli ze czasem mam ochote wgryzc sie w sciane...

Dzis narazie na szczescie upalu jeszcze nie ma.. Oby tak dalej.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie nie o pościel.
Znalazłam wczoraj sprzedawcę rodzyneczki i tak się zastanawiałam czy to ten o którym pisałaś, bo z kosmetyków, butelek itd miałby w sumie to co potrzebuje.

czesc dziewczyny

ja juz po małych zakupach... u nas tez cały cza sdeszcz pada ... a rodzinki nie ma i mogłabym skorzystać z ogródka ale pogoda :wściekła/y:

delii wzór z gluck bardziej mnie się podoba

dżaga mnie po Darii zaczeły wypadac włosy i tak jestdo dzis ... stwierdzam tylko że teraz jakoś mniej mi wypada .... narazie zobaczymy po porodzie...

joannna mnie raz chwycił mocny skurcz ale jak juz pisałam miałam m pod reką który to mocno rozmasował...

Aaaaa tak deli rodzyneczek. Ja od niego sporo bede brala. Czekam w next tyg az tato wezmie mi pieniazki i zakupie wszystko a kurierzy beda sie tylko ganiac. Na koniec zostanie sam wozek i to o czym ew bym zapomniala.

Rajani dziękuje. Ja chyba zamówię w sierpniu, bo nie mam na razie gdzie trzymać (remont w toku).

Koreczek mi też pogoda zmalowała psikusa i planu poszły ...

no ja biore aspargin to magnez z potasem... moze i fakt ze to głównie przez ciaze i ucisk dlatego mam pajeczaki i mam wrazenie ze bede miec zylaka :errr: ;(

mieliśmy isc na spacer na lody ale musimy jechac autem...

Deli, dobrze, że zrobiłaś te badania. Czasem wychodzi coś poważniejszego, ale świetnie, że lekarz Ciebie uspokoił i wszystko zmierza ku dobremu. Również o wszystkim mówię swojemu ginekologowi. Co do kolejnych objawów, to oprócz łydki niestety dziąsła mi czasem krwawią. Ponoć to hormony rozpulchniają dziąsła.

Rajani, ja też po porodzie będę u rodziców, wybrałam szpital na Lubelszczyźnie, w którym pracuje mój chrzestny i on prowadzi ciążę. W sumie z narzeczonym dopiero sobie układamy sprawy z mieszkaniem, a on będzie nowej lepszej pracy szukać (na razie pracuje pod Warszawą) i zobaczymy, gdzie się w końcu zaczepimy. Mam nadzieję, że jakoś damy radę. Nie ma w sumie daleko do mnie i przyjeżdża. :)

Witajcie... Co tam u Was nowego, jak sie czują przyszłe mamy? U mnie wszystko w porządku, dzidziuś zdrowy, wyniki pozytywne po usg.. :) Czekam cierpliwie do października... :) Wszystko juz przygotowane mamy, więc nie jest źle.... :) Pozdrawiam was dziewczyny z upalnej Anglii I życzę miłego weekendu....

reklama
Rajani bardzo mi przykro :-(

Wojowniczka dobrze, że wszystko w porządku u ciebie i maluszek ładnie rośnie. Widzę, ze kolejna formułowiczka ma już wszystko.

Do góry