nnatalie04
Fanka BB :)
Hej kochane !Rajani zdrowia życzę!!! Mam nadzieje ze przegonisz przeziębienie. Co do pieniędzy to ja zawsze coś odlozylam z korków czy lekcji w przedszkolu ale teraz niestety nie mogę pracować więc tez jestem uzależniona od mojego M.Pietrucha ja mojego M mam tylko na weekendy bo do lipca będzie mieszkać w Legnicy a ja POZNAŃ więc mimo ze mam go napewno częściej przy sobie niż Ty swojego męża to wiem co czujesz!!A ja nadal w szpitalu święta w szpitalu i świra dostaje. Nie krwawie i nie plamie, krwiaka nie ma i z dziećmi wszystko ok. Oczywiście leżąc tu spotkałam się z niemiłymi słowami lekarzy ze znów tu jestem i odnoszę wrażenie ze teraz trzymają mnie tu na złość bo z uśmiechem na twarzy mówią ze szybko mnie nie wypuszcza. Do tego czym dłużej tu jestem tym wiecej zauważam jak nie kompetentni lekarze tu pracują... Dowiedziałam się od położonej z polnej ze tam każdej kobiecie ciężarnym robią badanie na gęstość krwi bo jak ma się za gęsta krew ciąża się nie utrzymuje. Pytałam się z mama moja tu ordynatora o to badanie i nie wiedział w ogóle o co chodzi. Do tego wszyscy mówili ze ciąża jest dwukosmowkowa a tu w niedziele okazało się ze jest jedno lozysko i cóż to dla nich było za zaskoczenie. Do tego mój lekarz robił mi usg w niedziele żeby pomiary zrobić... Jedno dziecko nie chciało się ułożyć odpowiednio to nie dosyć ze brudz pukal i dusil mocno to jeszcze usg dopochwowym stukal mnie w środku dosyć mocno żeby się odwróciły dzieci... Bólu narobił i aż się bałam żeby po tym nie miałam znowu jakiegoś krwawienia... On tylko zażartował ze dobrze ze nie widać sincow na pochwie :|Dziś moja siostra dostała ochrona od lekarza bo mi obiad przyniosla:| bo chyba dokarmiac nie można :|Dlatego podjęłam decyzje zmiany lekarza prowadzącego, na panią doktor ze szpitala na polnej w Poznaniu. Dzwonilam dziś do niej ale narazie przyjmuje i mam dzwonić pózniej. Mam nadzieje ze się dodzwonie i zobaczymy co powie. Chętnie prEnioslabym się na polna bo ten szpital pozostawia sobie wiele do życzenia..Na koniec dziś w tym szpitalu rano rzuciła się z 5pietra kobieta:/ tak pilnują pacjentów... Chyba komentować nie trzeba...