reklama
mamadavidka
Zaciekawiona BB
hehehe mamadavidka - widzialam na fb jak Cie Ewka zaganiala na bb znow
ja mam jakis babyblues znow..chyab zmeczenie daje w kosc..
noo
kurde juz nerwow nie mialam do tego logowania sie i odpuscilam
a ze ja blondynka potrzebuje duzo czasu zeby cos wymyslic, to dopiero dzisiaj wymyslilam ze mozna nowe konto zalozyc hahahah
NabAwe
mamusia Emilki :)
ale usłyszałam własnie historie. Była znajoma mojej mamy zobaczyć Emilkę i opowiadała co jej syn przeżył na sylwestra... mianowicie (on jest adoptowany)poznał dziewczyne, która zaczeła sie dziwnie na tej imprezie zachowywac, rzucała sie po podłodze, latała po schodach itd. w pewnym momencie wyszli z nia na dwor a ona do tego chłopaka zaczeła mówic różnymi głosami, oczy jej sie zmieniły na czarne, twarz zmieniła kolor i wykrzyczała mu że rodzice biologiczni go nie kochali, że go zostawili, a on chce ich zabić i nienawidzi itd. a pojęcia nie miała o jego pochodzeniu... zaczeła sie drapac po twarzy opkazleczac itd i okazało sieże była opętana. Księża nie chcieli im pomóc wiec wezwali pogotowie, policje, aż w koncu dojechał egzorcysta. Dziewczyna nic nie pamięta, pare dni potem przeprosiła chłopaka, a on od tamtej pory ma traume... ciary mnie przechodza i nie moge dojśc do siebie...
maggie
ja to sie nie znam ale jak dojdziesz do tego co mozna podawać żeby ładnie dziecko spało to daj znać
widzisz jak trzeba Martuchę gonić???? normalnie skopać d*pę
a Tobie czemu znowu dół dokucza? zmęczenie zmęczeniem ale co poza tym?
Mamadavidka
NOOOOO WRESZCIEEEE! KOPĘ LAT!!!!
sie powodzi, skoro laptopa nowego sobie sprawiłaś hehe jak Dawidek? ze zdjęc widze, że cudaczy i rosnie
maggie
ja to sie nie znam ale jak dojdziesz do tego co mozna podawać żeby ładnie dziecko spało to daj znać
hehehe mamadavidka - widzialam na fb jak Cie Ewka zaganiala na bb znow
ja mam jakis babyblues znow..chyab zmeczenie daje w kosc..
widzisz jak trzeba Martuchę gonić???? normalnie skopać d*pę
a Tobie czemu znowu dół dokucza? zmęczenie zmęczeniem ale co poza tym?
Mamadavidka
NOOOOO WRESZCIEEEE! KOPĘ LAT!!!!
sie powodzi, skoro laptopa nowego sobie sprawiłaś hehe jak Dawidek? ze zdjęc widze, że cudaczy i rosnie
jewcia33
Fanka BB :)
atram, że się tak wyrażę po staremu, bardzo się cieszę że jesteś znów z nami. Ja na fb nie jestem i byłam ciekawa co tam u Ciebie, no i jak Davidek ma się. Dawaj jakieś foty.
Ostatnia edycja:
elifit
Moderatorka
witojcie atram, pewnie znowu zejdzie z przyzwyczajeniem się tak jak z zupką vel herbatą było
maggie9
radze nie wprowadzac nowego jedzenia na noc bo jak cos bedzie nie tak to przebojowa noc murowana
maggie a czemu nie kaszke? tuczace nie sa, moze dla 4-5 latka ale nasze maluchy potrzebuja tych kalorii
na poczatek sa kleiki dobre, potem kaszki itd.
wiem wiem, najpierw bede robic testy w dzien.
a co do kaszki/kleiku pogadam z pediatra, zobaczymy co powie. Tylko sie boje sensacji zoladkowych bo Kuba to wyjatkowy wrazliwiec i o wszystko beczy
mamadavidka
Zaciekawiona BB
hej mamuski :-);-):-)
moj wlasnie na cycu wisi az w szoku jestem , bo coraz rzadziej go chce w ciagu dnia
moj wlasnie na cycu wisi az w szoku jestem , bo coraz rzadziej go chce w ciagu dnia
Justyś1985
Witam witam
U Nas dobrze, maluszek zdrowy, rodzice zadowoleni:-)
Coś mu tylko ostatnio apetycik zmalał ale wydaje mi się że wina zębów, chociaż nie ma płaczów ani lamentów z tego powodu, pociągnie kilka łyków a potem dupa nie chce , kręci się , wierci , wypluwa i nie i koniec.
Odnośnie GLUTENU to moja lekarz powiedziała że należy wprowadzać miedzy 5 a 7 miesiącem życia, ja wprowadzę w przyszłym miesiącu dopiero, teraz wprowadzam zupki, przeciery z owoców i soki więc nie wszystko na raz.
mamadavidka- witamy
U Nas dobrze, maluszek zdrowy, rodzice zadowoleni:-)
Coś mu tylko ostatnio apetycik zmalał ale wydaje mi się że wina zębów, chociaż nie ma płaczów ani lamentów z tego powodu, pociągnie kilka łyków a potem dupa nie chce , kręci się , wierci , wypluwa i nie i koniec.
Odnośnie GLUTENU to moja lekarz powiedziała że należy wprowadzać miedzy 5 a 7 miesiącem życia, ja wprowadzę w przyszłym miesiącu dopiero, teraz wprowadzam zupki, przeciery z owoców i soki więc nie wszystko na raz.
mamadavidka- witamy
reklama
sivi
u mnie waga stanela i jak mam migrenowy humor od rana i staje na wadze to sie doluje...a nie jem slodyczy
A u mnie wzrosła!!!!!!!waże więcej niż przed ciążą!!!!! czuje się jak tłusta świnia ale nie ma się co dziwić jak pochłaniam miliardy kalorii dziennie...jak się odzwyczaić od słodyczy?!!!!!
marti najlepsze życzenia :-)
atram nie moge sie przyzwyczaić do twojego nowego niku...
Byłyśmy dziś na ważeniu. 6300 klopsik mały. A wczoraj bylismy jej wyrobić paszport.