reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

hehehe mamadavidka - widzialam na fb jak Cie Ewka zaganiala na bb znow :)

ja mam jakis babyblues znow..chyab zmeczenie daje w kosc..

reklama

noo
kurde juz nerwow nie mialam do tego logowania sie i odpuscilam
a ze ja blondynka potrzebuje duzo czasu zeby cos wymyslic, to dopiero dzisiaj wymyslilam ze mozna nowe konto zalozyc hahahah

ale usłyszałam własnie historie. Była znajoma mojej mamy zobaczyć Emilkę i opowiadała co jej syn przeżył na sylwestra... mianowicie (on jest adoptowany)poznał dziewczyne, która zaczeła sie dziwnie na tej imprezie zachowywac, rzucała sie po podłodze, latała po schodach itd. w pewnym momencie wyszli z nia na dwor a ona do tego chłopaka zaczeła mówic różnymi głosami, oczy jej sie zmieniły na czarne, twarz zmieniła kolor i wykrzyczała mu że rodzice biologiczni go nie kochali, że go zostawili, a on chce ich zabić i nienawidzi itd. a pojęcia nie miała o jego pochodzeniu... zaczeła sie drapac po twarzy opkazleczac itd i okazało sieże była opętana. Księża nie chcieli im pomóc wiec wezwali pogotowie, policje, aż w koncu dojechał egzorcysta. Dziewczyna nic nie pamięta, pare dni potem przeprosiła chłopaka, a on od tamtej pory ma traume... ciary mnie przechodza i nie moge dojśc do siebie...
maggie
ja to sie nie znam ale jak dojdziesz do tego co mozna podawać żeby ładnie dziecko spało to daj znać:D

widzisz jak trzeba Martuchę gonić???? normalnie skopać d*pę :p
a Tobie czemu znowu dół dokucza? zmęczenie zmęczeniem ale co poza tym?

Mamadavidka
NOOOOO WRESZCIEEEE! KOPĘ LAT!!!!
sie powodzi, skoro laptopa nowego sobie sprawiłaś:D hehe jak Dawidek? ze zdjęc widze, że cudaczy i rosnie :)

atram, że się tak wyrażę po staremu, bardzo się cieszę że jesteś znów z nami. Ja na fb nie jestem i byłam ciekawa co tam u Ciebie, no i jak Davidek ma się. Dawaj jakieś foty.

Ostatnia edycja:
aaa wlasnie, gdzie herbata? a werkamirek?

ewcia - zmeczenie to raz, troche problemow..ani nie ma sily na beczenie , wiec wegetuje.jep.

radze nie wprowadzac nowego jedzenia na noc bo jak cos bedzie nie tak to przebojowa noc murowana
maggie a czemu nie kaszke? tuczace nie sa, moze dla 4-5 latka ale nasze maluchy potrzebuja tych kalorii
na poczatek sa kleiki dobre, potem kaszki itd.

wiem wiem, najpierw bede robic testy w dzien.
a co do kaszki/kleiku pogadam z pediatra, zobaczymy co powie. Tylko sie boje sensacji zoladkowych bo Kuba to wyjatkowy wrazliwiec i o wszystko beczy :rofl2:

Witam witam

U Nas dobrze, maluszek zdrowy, rodzice zadowoleni:-)

Coś mu tylko ostatnio apetycik zmalał ale wydaje mi się że wina zębów, chociaż nie ma płaczów ani lamentów z tego powodu, pociągnie kilka łyków a potem dupa nie chce , kręci się , wierci , wypluwa i nie i koniec.

Odnośnie GLUTENU to moja lekarz powiedziała że należy wprowadzać miedzy 5 a 7 miesiącem życia, ja wprowadzę w przyszłym miesiącu dopiero, teraz wprowadzam zupki, przeciery z owoców i soki więc nie wszystko na raz.

mamadavidka- witamy :-D

reklama
u mnie waga stanela :( i jak mam migrenowy humor od rana i staje na wadze to sie doluje...a nie jem slodyczy

A u mnie wzrosła!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:waże więcej niż przed ciążą!!!!! czuje się jak tłusta świnia ale nie ma się co dziwić jak pochłaniam miliardy kalorii dziennie...jak się odzwyczaić od słodyczy?!!!!!

marti najlepsze życzenia :-)

atram nie moge sie przyzwyczaić do twojego nowego niku...

Byłyśmy dziś na ważeniu. 6300 :happy: klopsik mały. A wczoraj bylismy jej wyrobić paszport.

Do góry