reklama
M
mamuśka23
Gość
jaki fajny....
a kiedy dowiedziałyście się że chłopczyk??
na prenatalnym w 12 tygodniu jest szansa żeby zobaczyć??
hmmm.. dowiedziałam sie jakos w 20 tygodniu dopiero !!! jak lekarz jest dobry i ma swietne usg to owszem jest taka mozliwosc
ale to tez zalezy od połozenia dziecka
ja miałam to szczescie i mały zawsze pokazywał co ma miedzy nózkami wiec ja wiedziałam ze sie lekarz nie myli
M
mamuśka23
Gość
dziewczyny ja zmykam bo dopiero wróciłam od lekarza, Jasiek strasznie wymiotował mi dzis, strasznie sie męczył, potem juz nie miał czym to juz w ogóle był koszmar !! dałam mu łyzeczke herbatki to znow to samo !!!!!!! 
Pojechałam do lekarza i skierowanie na szpital mam wiec jak w nocy bedzie dalej wymiotować to na szpital !! Wiec jak cos to mnie nie bedzie !!! Oby wszystko bylo ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż mnie cały brzuch z nerwów boli masakra jakas.i na dodatek teraz tak nas zasypało ze myślałam ze juz nie wróce do domu bo autem w poprzek sie stało a zeby podjechać pod jakąś góre to juz mozna zapomniec !!! Matko co za dzien !!!
Trzymajcie sie kochane :* papa
Trzymajcie sie kochane :* papa
fever
Aktywna w BB
No widze ze ruch sie zrobil
Fever to szybko wyszedl ci test,skoro masz cykle 30-33 dniowe a test pozytywny wyszedl Ci juz w 26 dc, kurcze to w ktorym dniu mialas owulke?
Tak to prawda, bardzo szybko mi wyszedł (pink test), tym bardziej, że zrobiłam go po powrocie z pracy, czyli wcale nie rano!! A owulkę miałam w 18 dc. Ale ja już od jakichś 3 dni podejrzewałam, że się udało, dlatego zrobiłam test. W poprzednich 6 cyklach (tyle nam zeszło) doszukiwałam się możliwych objawów, ale obiektywnie ich nie było.A teraz po trzech dniach od owu piersi zaczęły boleć bardzo - a to samo miałam przy poprzedniej ciąży.
A teraz w innym temacie. Dziewczyny w związku z tym, że pracuję nie mogę na bieząco śledzić forum, ale postram się to nadrabiać wieczorami. Co do wieku to nieźle się dobrałyśmy, bo ja w tym roku kończę 30.

Jeśli chodzi o płeć to w pierszej ciązy wszyscy mówili, ze będzie chłopiec, ja też w końcu w to uwierzyłam, ale na usg dopiero w 20 tyg. okazało się, że będę mieć córcię (mm był w lekkim szoku

edyta01
Czekamy na czwarty cud
Mamuska kurcze to niedobrze,mam nadzieje ze maly szybko lepiej sie poczuje i nie trzeba bedzie do szpitala jechac...
Aaaaa bym zapomniala mieszkam w UK prawie 4 lata ;-)
Fever Moja mama miala na imie Hania,sliczne imie
A skad jestes?
Aaaaa bym zapomniala mieszkam w UK prawie 4 lata ;-)
Fever Moja mama miala na imie Hania,sliczne imie

hej dziewczyny!!!
kurcze szkoda, że nie mogę na bieżąco śledzić co się tu dzieje. całymi dniami przesiaduję w pracy :-( a jak przychodzę do domu to natychmiast zasypiam. postaram się zaglądać wieczorkami albo w wolne dni
. życzę Wam wszystkie październikóweczki cudownych 9 miesięcy. ja na razie przerażona (ale to chyba normalne po ciężkich doświadczeniach z poprzednią ciążą), ale wierzę, że tym razem będzie dobrze.
buziaki wielkie i miłej nocki wszystkim życzę

kurcze szkoda, że nie mogę na bieżąco śledzić co się tu dzieje. całymi dniami przesiaduję w pracy :-( a jak przychodzę do domu to natychmiast zasypiam. postaram się zaglądać wieczorkami albo w wolne dni

buziaki wielkie i miłej nocki wszystkim życzę

w sumie to zrobiłam 3 testy bo nie dawałam wiary
było to w poniedziałek. we wtorek juz w szpitalu byłam na wizycie wstepnej bo po utracie dziecka pan doktor kazał natychmiast się stawić jak tylko będę w następnej ciąży. 10 lutego mam pierwsza wizytę, a 1 marca mam umówiony termin do wspomnianego juz pana doktora w szpitalu, który zajmuje się ciężkimi przypadkami:-(. powiedzial mi, że będę teraz pod szczególną opieką. dzięki temu jakoś bezpieczniej się czuję.

Ostatnia edycja:
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
No to super ze bedziesz pod szczegolna opieka,ja rowniez jesli zafasolkuje tak jak Ty bede miala taka opieke...
A po terminie @ robilas test czy jeszcze przed terminem??i ilo dniowe mialas cykle?
Bardzo mi przykro ze jestes po takich przejsciach,ja tez stracilam fasolke...
A po terminie @ robilas test czy jeszcze przed terminem??i ilo dniowe mialas cykle?
Bardzo mi przykro ze jestes po takich przejsciach,ja tez stracilam fasolke...