reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Dzien Doberek widze ze jestem pierwsza .Moje dzieci maja dzisiaj zabawe w szkole takze mam rycerza,kowboja i klowna w domu!!!!!!I zero pomyslu na gotowanie ,a moj maz mnie zmusza do myslenia ,b chce juz teraz zrobic zakupy weekendowe!!!!!!!Dajcie mi chociaz najpierw kawy!!

karolina to masz wesoło w domu...:)

Ja już w pracy...rano zaczęło mnie mdlić...więc chyba i mnie powoli dopadają mdłości...

Mamuśka się nie odezwała?

Ostatnia edycja:
czesc dziewczęta:) troszke sie zamulilam i tu nie wchodzilam, ale organizacja wesela całkowicie pochlonęła resztki mojego wolnego czasu:)
Chcialam tez podzielić się tym, że odebralam wyniki i jedna Toxo IgG wyszla mi dodatnia..nie mniej jednak pani doktor mówiła ze nie ma się czym martwic...

Ja też miałam robione badania na toxo...i wyszły mi oba negatywne...czyli, że muszę bardzo uwazać, bo tylko pierwotne zakażenie jest groźne dla płodu (tak słyszałam)...jeśli ma się już przeciwciała, to chyba jest lepiej...tyle, że ja nie mam...aż dziwne, skoro tyle w życiu grillowałam...

cześć Dziewczyny
Dzisiaj mdłości wykręcają mnie w literę S lub cyfrę 8, z dnia na dzień coraz gorzej, mdłosci budzą mnie nawet w nocy- okropieństwo. Wykończe się w ten sposób...
Musze leżeć przy otwartym oknie...

Hej dziewczyny!

Hopee, Mikusia - mnie też dopadają mdłości. Ale najgorsze są dreszcze z zimna, byle jaki nastrój i brak energii. Też tak macie?

też mam dreszcze z zimna brrr energii za grosz i niestety klopoty ze snem... Nie moge zasnąć długo, potem budza mnie mdłości calodobowe...

Hopee tez mam oba wyniki toxo ujemne, tez grilowałam na maxa, jadłam tatary, farsz do golabków z surowym mięsem, brudne jabłka, owoce z krzaka... Podobno istnieje tez oprocz imunologii takie cos jak przepuszczalność dla wirusów, bakterii, grzybów, pierwotniaków, bo nie wierze, ze nie zetknełam sie z toxo:no:

też mam dreszcze z zimna brrr energii za grosz i niestety klopoty ze snem... Nie moge zasnąć długo, potem budza mnie mdłości calodobowe...

Hopee tez mam oba wyniki toxo ujemne, tez grilowałam na maxa, jadłam tatary, farsz do golabków z surowym mięsem, brudne jabłka, owoce z krzaka... Podobno istnieje tez oprocz imunologii takie cos jak przepuszczalność dla wirusów, bakterii, grzybów, pierwotniaków, bo nie wierze, ze nie zetknełam sie z toxo:no:

No ja też owoce z krzaka jadłam tonami...tatar też parę razy...zdziwiłam się, że toxo mam ujemne...

U mnie energii też brak...nic mi się nie chce...po pracy jestem kompletnie nie do życia...niedługo mieszkanie zarośnie czymś bliżej nieokreślonym...hehe

reklama
Cześć dziewczyny ja wpadłam się tylko przywitać i pogratulować nowym dziewczyną:-)
niestety czuję się jak większość z was , mam okropne mdłość, wymioty do tego zawroty głowy i leże cały dzień plackiem , zażywam magnes i biorę czopki , ale to mi nic nie pomaga więc nic nie robię, bo nawet nachylić się nie jestem w stanie :wściekła/y:
mam nadzieje ,że niedługo to przejdzie i będę mogła cieszyć się z reszty ciąży , bo na razie nie mogę!!!!!!!!!!
dziewczyny pozdrawiam was wszystkie , dużo zdrowia i miłego pisania :-D

Do góry