reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
o seksie nie pisalam w ogole... po prostu nie mam na niego ochoty, nic poza tym. wcale nie jest najwazniejszy. chodzi mi o to ze zachowuje sie jak idiotka z powodu hormonow...

Zupa dlatego napisalam , ze moglam zle odzczytac twoje posty , ale juz kilka razy pisalas o tym sexie , ze nie mozesz i facecie tutaj i na grupie i jakos tak mi sie to skojarzylo wszystko
nie ma tematu w takim razie ;)

Rudson no wlasnie zawsze jakos innaczej mozna sobie poradzic ;))

pisalam? nie pamietam, ale nawet jesli tak to nie odgrywa on kluczowej roli w moim zwiazku. boje sie po prostu ze przez swoje niekontrolowane zachowanie w stylu "obrazona ksiezniczka" zniechece do siebie faceta... mam dola

hehehe dziewczyny nie narzekajmy.... podobno ciąża to najwspanialszy okres w życiu kobiety....

wrrrrr.....pewnie facet to stwierdził....

na bank!!!!!!!!!!!!!! ale spokojnie kobitki II trymest jest boski!!!!!! włosy pięknieją, cera, samopoczucie i samoocena więc byle do II trymestru :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ups a ze mna odwrotnie popęd prawidlowy :p wogole to czuje sie juz super bo wreszcie powiedzielismy wszytsko tacie i jakos to zaakcetpował i planujemy slub na juz czyli na za 2 miesiace:) <jupi>

Super super!!!!!! daj znać gdzie mam ryżem posypać :-p;-)

pisalam? nie pamietam, ale nawet jesli tak to nie odgrywa on kluczowej roli w moim zwiazku. boje sie po prostu ze przez swoje niekontrolowane zachowanie w stylu "obrazona ksiezniczka" zniechece do siebie faceta... mam dola

masz prawo być "obrażoną księżniczką"!!!!!!!!!!!! w twoim organizmie jest front wojenny!!! On ma obowiązek znosić to :tak:

No tak bo pozniej bedzie brzuszek i sie bede meczyc... Wiec na wariata szukamy sali ale tylko na 35-40 osob wiec mam nadzieje ze sie cos znajdzie no i na maj wiec moze sie znajda miejsca wiekszosc par jest przesadnych :p

Proponuję Prohibicja Pub ;-);-);-);-);-)

reklama
Do góry