reklama
M
mamuśka23
Gość
Maju Gabi by była teraz jakoś w 5 tygodniu
paulina , tak Gabi poroniła !!!!:-(
paulina , tak Gabi poroniła !!!!:-(
dobranocka
podwójna październikówka!
Qlcia dobrze, że napisałaś o tej zielonej herbacie, bo ja codziennie piję po kilka kubków. O kurka - to co mam teraz pić???
Ja piję zieloną, tak jak w poprzedniej ciaży. Ale tak do dwóch kubków na dzień, i nie za mocną.
mozna brac w trakcie ciazy tabletki na wzmocnienie paznokci i wlosow, bo nie zapytalam lekarza?
Na moich tabletkach jest napisane ze w ciaży nie wolno, spójrz na ulotkę (albo e-ulotkę) na pewno będzie jasno napisane!
oj tak .. ja również wielbię kwaśne zupy![]()
Mam wielki gar kwaśnego kapuśniaka od teściowej - któraś ma ochotę? Zapraszam :-)
ja schudłam 2 kilo..
Ja już schudłam 3 kilo.
a jak wyliczacie termin porodu??![]()
nie moge się doczekać choć wiem ze za wiele nie ujrzedzieki
Paulinko, witamy wśród mamuś październikowych! :-) Zapraszam do zapoznania sie z zasadami forum!!!!!!!!!!
https://www.babyboom.pl/forum/pazdz...czytaj-oraz-jak-zrobic-piekny-suwaczek-48541/
Z okazji Walentynek kupiłam co trzeba i zrobiłam furę sushi na kolację.
Wiec siedzę i jem sushi (takie własnej roboty - pewne - to w ciaży jem). Zjadłam moze 1/4 z tego co mój M. (jakieś 4 sztuki) i jestem pełna. Cóż, to i tak jak na mnie strasznie dużo, przez te chorobę zapomniałam co to znaczy jedzenie....
GABRYSIU!! Ja 35 dni po poronieniu byłam znowu w ciazy!!! Tego Ci życzę :-* Pięknej zdrowej ciązy - już w listopadówkach ale za to do końca radosnej.
K
karolina1978
Gość
to ja dopiero teraz dzieci pousypialam!!!a tu wszystkie poszly spac!
reklama