reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dziewczyny plecy mnie bolą:-( Brzuch przestał, ale za to plecy w krzyżu mnie tak ćmią...I zastanawiam się kiedy iść do lekarza...W pierwszej ciąży poszłam zaraz jak się dowiedziałam czyli w 3 tyg po owulce, i dobrze bo miałam za cienkie endometrium i musiałam brać duphaston...Więc teraz też pójdę wcześnie tylko nie wiem czy jeszcze w tym tyg czy na początku przyszłego. Bo boję się że teraz może jeszcze nic nie będzie widać...W którym tyg widać już pęcherzyk???

reklama
Dziewczyny plecy mnie bolą:-( Brzuch przestał, ale za to plecy w krzyżu mnie tak ćmią...I zastanawiam się kiedy iść do lekarza...W pierwszej ciąży poszłam zaraz jak się dowiedziałam czyli w 3 tyg po owulce, i dobrze bo miałam za cienkie endometrium i musiałam brać duphaston...Więc teraz też pójdę wcześnie tylko nie wiem czy jeszcze w tym tyg czy na początku przyszłego. Bo boję się że teraz może jeszcze nic nie będzie widać...W którym tyg widać już pęcherzyk???

w czwartym powinno byc widac, wiec idz czym predzej.
mnie bola piersi strasznie, az spac nie moge, porazka

Kochutka juz cos moze bedzie widac , ale nawet jak nie to lekarz i tak sprawdzi czy wszystko jest oki :) skoro w poprzedniej ciazy bylo cos nie halo to idz szybciej teraz , a nie czekaj do 7tc

a mnie cos sie dzieje w brzuchu dziwnego ;))
po prawej mam takie glilgotki dziwne , az swedzi hehe
i pobolewa czasami tez , ale bol to mialam juz od jakiegos czasu , a te gilganie to cos nowego

Zupkaogórkowa -Ja nie pracuje, bo siedze z małym :) Poszłabym juz dawno w sumie ale nie ma kto zostać z małym :(

Kochutka juz cos moze bedzie widac , ale nawet jak nie to lekarz i tak sprawdzi czy wszystko jest oki :) skoro w poprzedniej ciazy bylo cos nie halo to idz szybciej teraz , a nie czekaj do 7tc

a mnie cos sie dzieje w brzuchu dziwnego ;))
po prawej mam takie glilgotki dziwne , az swedzi hehe
i pobolewa czasami tez , ale bol to mialam juz od jakiegos czasu , a te gilganie to cos nowego

Nie no do 7 tc to na pewno nie będę czekać, pójdę jeszcze w tym tyg...A czy plecy Was bolą? Wiem, że rabbitka na początku bolały...

reklama
Do góry