Dziewczyny plecy mnie bolą:-( Brzuch przestał, ale za to plecy w krzyżu mnie tak ćmią...I zastanawiam się kiedy iść do lekarza...W pierwszej ciąży poszłam zaraz jak się dowiedziałam czyli w 3 tyg po owulce, i dobrze bo miałam za cienkie endometrium i musiałam brać duphaston...Więc teraz też pójdę wcześnie tylko nie wiem czy jeszcze w tym tyg czy na początku przyszłego. Bo boję się że teraz może jeszcze nic nie będzie widać...W którym tyg widać już pęcherzyk???
reklama
Z
zupkaogorkowa
Gość
Dziewczyny plecy mnie bolą:-( Brzuch przestał, ale za to plecy w krzyżu mnie tak ćmią...I zastanawiam się kiedy iść do lekarza...W pierwszej ciąży poszłam zaraz jak się dowiedziałam czyli w 3 tyg po owulce, i dobrze bo miałam za cienkie endometrium i musiałam brać duphaston...Więc teraz też pójdę wcześnie tylko nie wiem czy jeszcze w tym tyg czy na początku przyszłego. Bo boję się że teraz może jeszcze nic nie będzie widać...W którym tyg widać już pęcherzyk???
w czwartym powinno byc widac, wiec idz czym predzej.
mnie bola piersi strasznie, az spac nie moge, porazka
Asionek31
Fanka BB :)
Kochutka juz cos moze bedzie widac , ale nawet jak nie to lekarz i tak sprawdzi czy wszystko jest oki
skoro w poprzedniej ciazy bylo cos nie halo to idz szybciej teraz , a nie czekaj do 7tc
a mnie cos sie dzieje w brzuchu dziwnego
)
po prawej mam takie glilgotki dziwne , az swedzi hehe
i pobolewa czasami tez , ale bol to mialam juz od jakiegos czasu , a te gilganie to cos nowego
a mnie cos sie dzieje w brzuchu dziwnego
i pobolewa czasami tez , ale bol to mialam juz od jakiegos czasu , a te gilganie to cos nowego
M
mamuśka23
Gość
Zupkaogórkowa -Ja nie pracuje, bo siedze z małym
Poszłabym juz dawno w sumie ale nie ma kto zostać z małym 
Kochutka juz cos moze bedzie widac , ale nawet jak nie to lekarz i tak sprawdzi czy wszystko jest okiskoro w poprzedniej ciazy bylo cos nie halo to idz szybciej teraz , a nie czekaj do 7tc
a mnie cos sie dzieje w brzuchu dziwnego)
Nie no do 7 tc to na pewno nie będę czekać, pójdę jeszcze w tym tyg...A czy plecy Was bolą? Wiem, że rabbitka na początku bolały...
Asionek31
Nie no do 7 tc to na pewno nie będę czekać, pójdę jeszcze w tym tyg...A czy plecy Was bolą? Wiem, że rabbitka na początku bolały...
mnie czasami bola i tak mam od poczatku
czasami to sie nawet schylic nie moglam , bo taka polamana bylam :/
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
mnie też plecy bolą , ale bolały też przed ciążą ja leń jestem i nie chce mi się ćwiczyć muszę się wżąć za siebie
mnie trochę bolą,jakby mi je zawiało...
Ooo mnie właśnie też tak bolą...To nie jest mocny ból ale taki denerwujący;-) Zauważyłam, że trochę przechodzi jak leżę, za to wzmacnia się po południu i wieczorem...
reklama
Kingolinka
W sumie to mnie tez bolą plecy w krzyżu z tyłu więc dołaączam sie do Waszych boli dziewczęta