reklama
nie nie miałam...ale miałam bóle krzyża i brzucha.....ale przeszło.....zrób sobie Bete....już ci coś wyjdzie...albo pink test jest bardzo czuły.....
Zrobię jeszcze jeden test i batę po terminie @, czyli na początku przyszłego tygodnia...O ile @ nie przyjdzie:-/
M
mamuśka23
Gość
No prosze nie było mnie przez chwilkę a tu juz nowa fasolka sie pojawiła,Kachutka jesli Ci juz taka kreseczka pojawiła nawet blada to myśle ze fasolka jest na bank !!!!
Matko, jak ja bym juz chciala zobaczyc te II kreseczki u Mnie !!!!!! A tu mi sie musial taki feralny test trafić ze mi pokazał II kreseczki w tym jedna w poprzed (ale w miejscu gdzie powinna byc ta druga) teraz to ja kupie juz pre test chyba ze dostane u mnie Acon bo on jest bardzo czuły !!!!!
Edytka moze zacząć juz nowy cykl nowe starania , i oby listopad był Jej, bedę trzymać za Nią kciuki &&&&&&&&&, wierze ze niedługo wpadnie ze zdjęciem z II kreseczkami
Rabbit - bidulko nasza trzymaj sie , wiem ze to nie przyjemne ale pomysl ze te mdłości są przez te dwie maleńkie fasoleczki, dasz rade !!! najważniejsze zebys nie plamiła juz a te mdłości jakos zniesiesz, oby Ci sie szybko skończyły !!!!!!!!!!
Kingolinka kobieto TY sie ciesz ze nie masz zadnych objawów, bo jakbys wymiotowała codziennie do 7 miesiąca ciąży to by Ci sie wszystkiego odechciało !! Byłam zmęczona ale kazdy ruch dziecka kopniaczek, czkawka , dawały mi tyle siły ze szok
Matko, jak ja bym juz chciala zobaczyc te II kreseczki u Mnie !!!!!! A tu mi sie musial taki feralny test trafić ze mi pokazał II kreseczki w tym jedna w poprzed (ale w miejscu gdzie powinna byc ta druga) teraz to ja kupie juz pre test chyba ze dostane u mnie Acon bo on jest bardzo czuły !!!!!
Edytka moze zacząć juz nowy cykl nowe starania , i oby listopad był Jej, bedę trzymać za Nią kciuki &&&&&&&&&, wierze ze niedługo wpadnie ze zdjęciem z II kreseczkami
Rabbit - bidulko nasza trzymaj sie , wiem ze to nie przyjemne ale pomysl ze te mdłości są przez te dwie maleńkie fasoleczki, dasz rade !!! najważniejsze zebys nie plamiła juz a te mdłości jakos zniesiesz, oby Ci sie szybko skończyły !!!!!!!!!!
Kingolinka kobieto TY sie ciesz ze nie masz zadnych objawów, bo jakbys wymiotowała codziennie do 7 miesiąca ciąży to by Ci sie wszystkiego odechciało !! Byłam zmęczona ale kazdy ruch dziecka kopniaczek, czkawka , dawały mi tyle siły ze szok
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zrobię jeszcze jeden test i batę po terminie @, czyli na początku przyszłego tygodnia...O ile @ nie przyjdzie:-/
Oczywiście betę nie batę
No prosze nie było mnie przez chwilkę a tu juz nowa fasolka sie pojawiła,Kachutka jesli Ci juz taka kreseczka pojawiła nawet blada to myśle ze fasolka jest na bank !!!!
Ja robiłam bobo test strumieniowy (niebieski), bo ma czułość 10 mlU/ml No i z tego wynika, że faktycznie jest czuły
Mniam;]Kingolinka - pisałyśmy tu nieraz, że nie odczuwamy żadnych dolegliwości, sama 2 dni temu przechodziłam podobną schizę:-)
A ja herbatę z sokiem malinowo - żurawinowym
Kobieto ja bym jutro tescior robila, ja bym nie wytrzymala, tylko kup bobo test niebieski!! ;DZrobię jeszcze jeden test i batę po terminie @, czyli na początku przyszłego tygodnia...O ile @ nie przyjdzie:-/
Skoro robilas bobo to zrob pojutrze jeszcze raz. Z porannego moczu koniecznie. Teraz robilas z porannego?
Mamuska ja chyba dwa razy mialam acon on ma zdaje sie czulosc 15..jest ok.
ja słyszałam że nie można pić soku malinowego....moja siostra to maniak i wszystko wie o ciąży
Pierwsze słyszę! Mnie lekarz właśnie malinowy sok kazał pić jak byłam w ciąży przeziębiona...Nie bardzo wiem co mogłoby w nim być szkodliwego
reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Hej. witam wszystkie nowe mamusie...Widzę, że w szybkim tempie Was przybywa...Ja nie pisałam ostatnio, bo już myślałam, że mam jakieś schizy...Od 4 dni jest mi niedobrze...Cały czas mnie lekko mdli, a najbardziej rano i wieczorem...Dzisiaj brzuch zaczął pobolewać jak na okres, który mam dostać w sobotę...No i ryzyk fizyk zrobiłam test...Na początku nie było nic widać, a po ok 5 minutach pojawiła się bardzo bledziutka kreska. Trzeba się mocno przyjżeć żeby ją zobaczyć...No i oczywiście teraz jestem na siebie zła że ten test zrobiłam, bo już nie wiem sama czy taka bledziusieńska kreska coś oznacza czy nie...No i te mdłości okropne. W pierwszej ciąży miałam takie owszem ale dopiero ok 5-6 tyg...Czy któraś z Was miała mdłości jeszcze przed terminem @? Albo taką bladą krechę która potem zrobiła się mocniejsza???
moze to byc ciaza poczekaj kilka dni i zrob 2 test , a jak bardzo niecierpliwa jestes to idz na bete trzymam &&&&&&&&&&&&&
Sery pleśniowe można jeść jak są zrobionego z pasteryzowanego mleka
Mnie lekarka powiedziała, że wszystko mogę jeść tylko z umiarem:-) No, wiadomo, że bardzo niezdrowych rzeczy jeść nie można, ale jak tak zrezygnujemy ze wszystkiego to, co nam się urodzi? Jakieś rachityczne dziecko z alergiami itp. dolegliwościami. Za czasów naszych mam tak się nie wydziwiano. Z drugiej strony my żyjemy w gorszych, zanieczyszczonych czasach...Najzdrowszy jest zatem złoty środek i nie przesadzać w żadną stronę.
Ja ostatnio zauważyłam u siebie wokół sutek takie otoczki - pierścienie. czy któraś z Was też tak ma?
Kachutka - nawet blada kreska to ciąża:-)
ja tez mam takie aureolki to normalne
hej dziewczyny...widziałam że edytka dostała @ szkoda....kurde...a co z mamuśką??
Jak tam dziewczyny się czujecie?? jak wasze objawy??
Ja mam cały czas plamienia więc muszę leżęć....i straszne mdłości...masakryczne.....
dzisiaj byłam na badaniu bety i mam 99 475....bardzo wysoka chyba będą te bliźniaki
wow niezla beta lez duzo i odpoczywaj !!! oby mdlosci ci troche zelzaly , bo sie wymeczysz biedaku
Dziewczeta a ja to chyba nie mam objawow ciazy... boli mnie caly czas prawy jajnik i w sumie nic wiecej...zadnych mdlosci, zawrotow głowy, czy nadmiernego spozywania jedzenia... Czy ja napewno jestem w ciąży??? <bezradny>... do 18 wszytsko sie wyjasni jeszcze niecale 3 godziny...
ja tez mam takie mysli hehe , bo objawy sa , ale nie jest ich duzo , a i czuje sie dobrze wszystko moze sie jeszcze zmienic i od 7tc mozemy i my miec mega dolegliwosci ... tak wiec lepiej sie cieszyc dobrym samopoczuciem teraz
ja słyszałam że nie można pić soku malinowego....moja siostra to maniak i wszystko wie o ciąży
sok mozna , ale nie mozna herboatki z lisci malin ... one niby skurcze powoduja