reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Malutka może będzie włśnie odwrotnie!! namordujesz się teraz a potem tylko stękniesz ze 2 razy i mały będzie na świecie :-)
Nooo tylko ile będę musiała jeszcze znieść nim się skurcze na dobre rozkręcą...:wściekła/y:

Dziewczyny jaką maksymalną dawkę apapu w ciąży brałyście? Bo nerka właśnie dała mi porządnie o sobie znać!!:-(

Malutka ja mam to samo z ta nerką, jak się zaczynają bóle z krzyża to zaraz mnie naparza. Mnie nawet no-spa pomagała bo apapu to mnie lekarka zabroniła brać...
Ale apap podobno wolno w ciąży, a no-spa przecież powstrzymuje skurcze. to teraz nie wiem co robić :wściekła/y:

Trudno, ryzyk fizyk, całą ciążę nie brałam nic przeciwbólowego ale tym razem aby nikogo z bólu nie pogryźć wzięłam jeden apap 500mg... Jak dziś będzie to samo co wczoraj to jadę na oddział :-(

Ostatnia edycja:
malutka spróbuj apap 1 tabl, kurcze a tak mi jeszcze w twoim przypadku do głowy przyszło czy jakbyś trafiła do szpitala teraz czy czasem nie pomogli by ci oksytocyną urodzić?? Bo kurcze długo się już męczysz ?

malutka spróbuj apap 1 tabl, kurcze a tak mi jeszcze w twoim przypadku do głowy przyszło czy jakbyś trafiła do szpitala teraz czy czasem nie pomogli by ci oksytocyną urodzić?? Bo kurcze długo się już męczysz ?
Od piątku ok 21 mnie tak trzyma, a wczoraj na wieczór dołączyła nerka, mój krzyczy ,że mnie zawiezie bo nie może patrzeć dłużej jak się męczę... Nie wiem co mi da oxy, nigdy nie miałam... To tylko wywołuje skurcze? czy je tez unormuje aby były regularne? Bo skurcze to ja mam i to silne ale co z tego jak nieregularne :wściekła/y:

reklama
ilonka ma rację, powinnaś pojechać do szpitala, to już cię za długo męczy...ja bym im tam drzwiami i oknami już włażiła aż by się zlitowali, w końcu ty i tak już po terminie

Do góry