reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
U mnie na razie bez zmian, tym razem podchodzę dość sceptycznie do tego po tym jak Filipek nas ostatnio w balona zrobił... Byłam pod prysznicem, tam skurcz za skurczem, teraz znowu różnie bo 12:43, 12:54, 12:57, 13:13, 13:17 toż to idzie k*****y dostać :wściekła/y:Mam nadzieję ,że nie przejdzie i się w końcu rozbuja :wściekła/y:
Do póki eska nie puszczę to się nie nakręcajcie za bardzo bo mój przy kompie siedzi :-D

Laski ratujcie nie wiem co jest ale tak katar mnie złapał że ledwo dysze, baby z apteki nic nie chciały dać oprocz maści majerankowej , robie sobie jakiś napar z rumianku ale czuję się jeszcze gorzej .... a same mądre głowy mówią że nie mogę być przezębiona - tak jakbym chciała być chora :wściekła/y:

a ja już to pierdziele, też mam nos zatkany
nie da się oddychać i jak już nie mogę wytrzymać
to psikam otrivinem, chyba już nic jej nie zaszkodzi ...

No żeby jeszcze choć te skurcze były regularne :wściekła/y: Tylko skąd ta krew? w żadnej ciąży tego nie miałam ,jak znowu wszystko ustąpi to normalnie chyba zwariuję :wściekła/y:

szyjka jest bardzo ukrwiona i krótko przed porodem możesz
mieć niteczki krwi, zwłaszcza po odejściu czopa ...
Trzymam mocno kciuki za Was, to straszna męczarnia,
może jedź do szpitala, przynajmniej sprawdzą czy z Dzieckiem
wszystko ok, czy się nie owinęło w pępowine,
różnie to może być ... zrób to dla dziecka przynajmniej ...

Witajcie !!!

Ja wczoraj wieczorem też miałam qurewskie skurcze,
M za mną chodził jak za jakimś jajcem ...

myślałam, że tu jakieś nowe wieści, a tu widzę malutka jeszcze w domku :)
ty to chyba w domu urodzisz kochana jak tak dalej pójdzie :) ja to bym pewnie już była posikana w drodze do szpitala :)

DZIEWCZYNY na katar polecam SUDAFED w sprayu...niby piszą,ze w ciąży nie wolno(bo zadnych sprayów nie wolno),ale ja psikałam dosłownie dwa razy dziennie,po trzech dniach zero kataru,a kluka miałam tak zapchanego,że oddychałąm buzią!!!!!
on nie zawiera pseudoefedryny,więc luz....nie sądziłąm,ze moze byc taki spray,który naprawde LECZY!!!!!

i witam wklubie wkurzających się brakiem jakiegokolwiek skurczu....
dziś mnie wszystko boli po sprzataniu,ale to zwykłe zakwasy:pPPPP

reklama
hej laseczki
nie bylo mnie bo laptop siadl:wściekła/y: znowu

ale nas sie rozpakowalo:):-)
az sie prawie poryczalam jak czytalam sms
Kiniutka zrobila niespodzianke

u mnie zadnego rozwarcia ani skurczy na ktg bo w domu sa ale rzadko,
maluch wazy juz 3300
ide podczytac co u was

Do góry