reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam się po nie przespanej nocy :wściekła/y:
Dziewczyny u mnie od wczoraj zaczęło się coś dziać i nie wiem tylko czy to zbieg okoliczności, dłuższy spacer czy może drażnienie sutków, ale od wieczora mam bardzo bolesne skurcze, tylko że nie regularne :wściekła/y:
Wieczorem poleciało mi odrobinę śluzu z krwią, całą noc co godzinę budziły mnie bardzo bolesne skurcze i oczywiście ucisk na pęcherz, nad ranem znowu miałam plamkę śluzu z krwią, a skurcze nie regularne, co 10-12-15 minut i pierdzielone bardzo bolesne :wściekła/y: Zastanawiam się jak długo jeszcze to będzie trwać nim się naprawdę coś rozkręci... Te podtrzymanie ciąży ma zły wpływ na moją szyjkę :wściekła/y:
Mały się kręci, chyba też niespokojny przez te skurcze, bo jeden potrafi mnie trzymać nawet 5 minut :-(
Trzymajcie kciuki aby w końcu coś się rozkręciło bo męczarnia niesamowita :wściekła/y:

reklama
malutka - no wreszcie coś się u Ciebie dzieje !!! trzymam kciuki za konkrety a nie znowu jakąś popierdółkę ;-) walnij sobie gorący prysznic albo kąpiel :tak: jakby coś to mogę Ci odstąpić mój termin ( 1 październik :-))

Ja dziś tez bezsenna noc, poukladalam sobie milion poduszek jak księzniczka na ziranku grochu i próbowałam zasnąć w pozycji siedzącej ;/ tak sie zastanawiam czym mogłam się tak załatwić i od czego to przeziebienie i na myśl przychodzi mi tylko klima w aucie .... :wściekła/y:

malutka - no wreszcie coś się u Ciebie dzieje !!! trzymam kciuki za konkrety a nie znowu jakąś popierdółkę ;-) walnij sobie gorący prysznic albo kąpiel :tak: jakby coś to mogę Ci odstąpić mój termin ( 1 październik :-))
No żeby jeszcze choć te skurcze były regularne :wściekła/y: Tylko skąd ta krew? w żadnej ciąży tego nie miałam ,jak znowu wszystko ustąpi to normalnie chyba zwariuję :wściekła/y:

No jeśli moje dziecię dziś się zdecyduje to się okaże ,że jest cwańszy niż myślałam :-D 1-szy to dzień wypłaty :-D
Oby tylko do jutra nie czekał :wściekła/y:
Dziś licząc od OM mam 40 tydzień :szok::-D

malutka ja w nocy tez mialam skurcze nieregularne, prawie 7 h... radzilabym Ci jeszcze poczekac, zobacz czy krwi jest wiecej... obys urodzila wreszcie ;-) &&&&&&
W nocy to ja miałam regularne co godzinę :-D Tylko teraz tak jakoś ,że są co 10 minut, za chwilę 12-15 minut, znowu 10 i tak w kółko :wściekła/y:
Tyle tego dobrego ,że przy moich zaparciach już dwa razy wc zaliczyłam :-D

reklama
Do góry