reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

skonczylam sprzatac ledwo zyje :/

Aga no razem pojdziemy i rodzic moze tez hehe , tylko nie za pozno !
i jak przemeblowanie ?? :)

ciekawe skad sie bierze taki wilczy apetyt pod koniec ciazy, w necie pisza ,ze wrecz odwrotnie!! a ja ciagle czuje glod,.. wiec witaj cytryna w klubie..
wlasnie zrobilam sobie kawe, cisnienie ledwo ledwo, moze dlatego zrobilo mi sie slabo w samochodzie..

a najgorsze jest to,ze jak czytam np ze idzie cytryna zrobic frytki, to zaraz tez chce frytki..

tez sie zastanawiam skad ?? kurcze jak potwor sie czuje non stop zrec mi sie chce :/ i rosne w oczach hhe

ja tez :-) i jeszcze upieke murzynka ktorego zamierzam pochlonac na cieplo z bita smietana!

A[ B]sivi[/B] gdzie?Jeszcze jej dzisiaj nie bylo. Moze rodzi?

o matko teraz to juz przegielas z tym murzynkiem !! poprosze tak z pol :)))

reklama
kurka wczoraj jak pojechalm na zakupy i stałam w mega kolejce bo jakas nowa kasjerka byla i nie znala kodow na warzywa i owoce to az mi się gorąco zrobiło , jakby wody mi odeszły w Lidlu to chyba bym spłonęła :zawstydzona/y:

a tak swoją drogą wpuszczają was bez kolejki?? bo mi się raz zdarzyło na poczcie a tak to wszyscy w d,,, mają a te ostatnie dni i stanie w miejscu nie jest zbyt komfortowe ....

ja tez :-) i jeszcze upieke murzynka ktorego zamierzam pochlonac na cieplo z bita smietana!

a zapodaj przepis na murzyna, bo ja kurna różne duperele,
ciasta i ciasteczka robie a murzyn nigdy mi nie wyjdzie :happy:

Ciekawe czy Rudson już w domu z Młodym :confused:

no i Sivi też właśnie się nie odzywała ani więcej wieści od Jagmar ...

ja wczoaj przekopałam cały ogródek bo jarzyny trzabyło już wykopać,
myślałam że jak się naschylam, narobię to coś ruszy a tu du.pa
w ogóle cały tydzień bakam bo i gotuje zapasy i piorę i sprzątam
i takie hektary spaceru robię że wieczory i nocki są mega przewalone
a tu dalej nic ... chyba dam se spokój i zacznę w końcu odpoczywać ...

jakaś głupia po tych lekach jestem...
pochłaniam jabłka na kilogramy... nałogowo! i oglądam dr housa też nałogowo ;P

autko ja tez prowadze- pomimo moich skurczy;P też sie boje i mam wizje jak kasia co by było gdyby mi wody odeszly itd, ale nic nie poradze, no lekarz do mnie nie przyjdzie wiec musze ja do niego... a mąż w pracy no to kto ma mnie zawieźc...

monika
przestawianie mebli?? zwariowała...
co do studiów to n wykład chodzić nie musze ale niestety ćwczenia tak, i seminarium.a że mam semnarium a 8 do 11 a ćwiczenia od 17 to juz i na wyklady pojde...
Ja też jeżdże samochodem. Dziś na wizycie też byłam autem 14 km do lekarza. Na porodówke pewnie też bym sie sama zawiozła :D
moja koleżanka w maju rodzila i samasie zawiozła własnie na porod;P

kurka wczoraj jak pojechalm na zakupy i stałam w mega kolejce bo jakas nowa kasjerka byla i nie znala kodow na warzywa i owoce to az mi się gorąco zrobiło , jakby wody mi odeszły w Lidlu to chyba bym spłonęła :zawstydzona/y:

a tak swoją drogą wpuszczają was bez kolejki?? bo mi się raz zdarzyło na poczcie a tak to wszyscy w d,,, mają a te ostatnie dni i stanie w miejscu nie jest zbyt komfortowe ....
nikt n igdzie mnie jeszcze nie wpuscił... nawet w mojej aptece gdzie jest okienko z pierwszeństwem dla ciężarnych... a ja głupia ci*a nie upomne sie...
ale w tramwaju zaczely mi ustepowac miejsca... starsze kobiety- no bo gdzie by przyszlo do glowy npmlodej lampucerze paniusi lub chlopakowi...

Kurcze mi też się chcę ciągle żreć :dry: koszmar jakiś i ciągle o słodyczach myślę

za raz spadam do parku szyjkę rozchodzić mam plana urodzić jutro ;-)

mi się jeszcze nie zdarzyło.
a wręcz miałam śmieszna sytuacje, w lipcu jak już brzuszek miałam spory stałam w aptece (miałam szeroko tunikę założoną) a zammną inna ciężarna, a pan farmaceuta powiedział do mnie: proszę przepuścić tą panią w ciąży, to uśmiechnęłam się i przepuściłam.

reklama
ja mam dzisiaj... od 12.00 bolaly mnie plecy, ale jak zaczelam robic przysiady i chodzic po schodach to przestaly... :sorry2: a co do przepuszczania w kolejce to jeszcze sie nie zdazylo...

Do góry