reklama
malutka2326
Fanka BB :)
malutka2326
No oby się nie zdecydował jak tatusiowi urlop miniemalutka, masz uparciuszka w brzuchu, ale spokojnie do terminu z OM jeszcze chwilka, więc może się zdecyduje
moja niech tam siedzi do końca października, bo muszę jeszcze zdążyć mieszkanie ogarnąć na maksa ;-)
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Kurcze kurcze ale sie laski sypią
anek30bb
Rudson trzymam kciuki
Elifit nadal biedna się męczy
dziewięc lat temu jak rodziłam to niestety miałam wywoływany poród i to było okropne,o godz. 7 rano kroplówka oxy ok. 14 odeszły mi wody a rozwarcia prawie nic potem kroplówka odżywcza a następnie kolejna z oxy przy marnym rozwarciu na 3 dostałam zzo potem cały czas masakryczne skurcze zero postępu z rozwarciem o 22 ktg na którym okazało się że mała ma słabe tętno i szybka decyzja o cc i o 22.42 mała się urodziła,i po co męczyli nas cały dzień?a dodam że wywoływali jeden dzień po terminie a mała wcale za duża się nie urodziła bo miała tylko 2700,dlatego ja już bym się chyba nie zgodziła na wywołanie
Elifit nadal biedna się męczy
dziewięc lat temu jak rodziłam to niestety miałam wywoływany poród i to było okropne,o godz. 7 rano kroplówka oxy ok. 14 odeszły mi wody a rozwarcia prawie nic potem kroplówka odżywcza a następnie kolejna z oxy przy marnym rozwarciu na 3 dostałam zzo potem cały czas masakryczne skurcze zero postępu z rozwarciem o 22 ktg na którym okazało się że mała ma słabe tętno i szybka decyzja o cc i o 22.42 mała się urodziła,i po co męczyli nas cały dzień?a dodam że wywoływali jeden dzień po terminie a mała wcale za duża się nie urodziła bo miała tylko 2700,dlatego ja już bym się chyba nie zgodziła na wywołanie
sivi
Kurde ale się dzieje!! ja dziś z bb oka nie spuszczam!!
Ale sie nam ruszylo na forum :-) Poszlam tylko pod prysznic a tu nastepne info szpitalne hehe
Mam nadzieje ze u elfi sie cos ruszy bo takie falszywe alarmy meczace sa.
malutka jakies wygibasy musisz zaczac uskuteczniac ;-) Zaraz ci cos wymyslimy.
Mam nadzieje ze u elfi sie cos ruszy bo takie falszywe alarmy meczace sa.
malutka jakies wygibasy musisz zaczac uskuteczniac ;-) Zaraz ci cos wymyslimy.
dlatego u Elifit właśnie się z tym wywoływaniem nie spieszą bo uważają, że ma po prostu silne skurcze przepowiadające też bym chyba wolała wyjść do domu niż dostać kroplówkę z oxy
będę do niej później pisać bo nie chcę jej męczyć pewnie już na maksa jest wkurzona :-( pisałam jej tylko, żeby poskakała na piłce albo pochodziła to się rozwarcie ruszy tylko skąd tu siły brać jak ją skurcze męczą od soboty
będę do niej później pisać bo nie chcę jej męczyć pewnie już na maksa jest wkurzona :-( pisałam jej tylko, żeby poskakała na piłce albo pochodziła to się rozwarcie ruszy tylko skąd tu siły brać jak ją skurcze męczą od soboty
reklama
malutka2326
Kurcze Anita miała termin na 19-go Mówiłam ,że pierwsze będą ostatnimi
Anek właśnie dlatego się zaprę i nie dam się OXY Muszę sobie poważną rozmowę przeprowadzić z synusiem
Gosiane myśl kochana ,myśl
Anek właśnie dlatego się zaprę i nie dam się OXY Muszę sobie poważną rozmowę przeprowadzić z synusiem
Gosiane myśl kochana ,myśl