reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Chyba zacznę dziś zapałki zbierać :zawstydzona/y::-D Ilonka ale to nie ja mówiłam ,że pierwsza urodzę tylko Wy :-pWtedy to ja nawet nie chciałam tylko małemu się spieszyło, a teraz kiedy ja chcę to mały nie chce :-D On jak nic poszedł w tatusia i robi na przekór :wściekła/y::-D

Miłka cholero

malutka, masz uparciuszka w brzuchu, ale spokojnie do terminu z OM jeszcze chwilka, więc może się zdecyduje :-D
moja niech tam siedzi do końca października, bo muszę jeszcze zdążyć mieszkanie ogarnąć na maksa ;-)

Rudson trzymam kciuki
Elifit nadal biedna się męczy
dziewięc lat temu jak rodziłam to niestety miałam wywoływany poród i to było okropne,o godz. 7 rano kroplówka oxy ok. 14 odeszły mi wody a rozwarcia prawie nic potem kroplówka odżywcza a następnie kolejna z oxy przy marnym rozwarciu na 3 dostałam zzo potem cały czas masakryczne skurcze zero postępu z rozwarciem o 22 ktg na którym okazało się że mała ma słabe tętno i szybka decyzja o cc i o 22.42 mała się urodziła,i po co męczyli nas cały dzień?a dodam że wywoływali jeden dzień po terminie a mała wcale za duża się nie urodziła bo miała tylko 2700,dlatego ja już bym się chyba nie zgodziła na wywołanie

Ale sie nam ruszylo na forum :-) Poszlam tylko pod prysznic a tu nastepne info szpitalne hehe

Mam nadzieje ze u elfi sie cos ruszy bo takie falszywe alarmy meczace sa.

malutka jakies wygibasy musisz zaczac uskuteczniac ;-) Zaraz ci cos wymyslimy.

dlatego u Elifit właśnie się z tym wywoływaniem nie spieszą bo uważają, że ma po prostu silne skurcze przepowiadające :dry: też bym chyba wolała wyjść do domu niż dostać kroplówkę z oxy :dry:

będę do niej później pisać bo nie chcę jej męczyć pewnie już na maksa jest wkurzona :-( pisałam jej tylko, żeby poskakała na piłce albo pochodziła to się rozwarcie ruszy tylko skąd tu siły brać jak ją skurcze męczą od soboty :dry:

reklama
Kurcze Anita miała termin na 19-go :szok: Mówiłam ,że pierwsze będą ostatnimi :-D
Anek właśnie dlatego się zaprę i nie dam się OXY :wściekła/y::-D Muszę sobie poważną rozmowę przeprowadzić z synusiem :tak::-D

Gosiane myśl kochana ,myśl :-D

Do góry